Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tolna megye,Bölcske

3000Pénz
nekem DR70 vas hengerrel ,gyári karbival ZX-hez 6.5-es lett jó
szia. Örömmel olvasom...
Merre laksz az országban? S persze mennyiért?
melyiket adják hozzá gyárilag? talán fehéret ha jól tudom. Én csak kiput találtam olcsón, ezek nem voltak hozzá, ezért érdeklődöm.
kell a toló is
Kösz a segitséget, kipróbálom. Azt hiszem azt javasolták, hogy a gyárinál kb. 1 gr-al könyebbe gondolkodjak, viszont a zx-hez talán 4.8-ast adnak.. Van esetleg gyakorlati tapasztalatod arra, hogy mindenképp érdemes egyben cserélni tolórugóval, illetve kuplungrugóval együtt, ahogy a zx-hez adják, vagy először "csak" görgőt cserélgessek?
Még nem találkoztam vele, nem tudom ki lehet.
Ez nem eladásra megcsinált fos!Használatban van és lassan 3 éve nálunk van!
Nem mindenáron eladó!160.000 a legalja!
szerintem ez 1 kicsit sok érte! sok km van bene!
menyi lenne az utolso ára?
Csááá nekem van 1!
Személyesen ismeri valaki ezt a nyíregyházi mágust?szemet szúrt az alu hegesztés lehet hogy ő az én emberem
Köszönöm szépen a segítséget. Holnap délelőtt telefonálok.
Sziasztok.
Nincs valakinek egy eladó működő benzinpumpája Aprilia ditech-hez?
Köszi a segítséged. Én is hm. hasonlóan csináltam.
Köszi a gyors válaszod.
Én könnyebb görgővel próbálkoznék, mert ezek a hengerek és kipufogók nagyobb fordulaton szeretnek dolgozni. Szépen belőni csak több féle görgővel tudod, sok próba után.
Szerintem nem oldja a benzin, mert el sem jut odáig. Az órában és a csőben eleve van egy kis levegő, amit a benzin nem tud összenyomni. Egyébként meg az órában egy vékony réz félkör alakú cucc van, ehhez van rögzítve a mutató. Ahogy a nyomástól a lezárt réz csövecske elkezd "kiegyenesedni", úgy mozdítja ki a mutatót. A rezet pedig nem oldja a benzin...
"nincs véletlen egy eladósorban lévő jó üzemanyag pumpád?" Nincsen, mert általában amik hozzám kerülnek átalakításra ditech-ek, azok már úgy jönnek, hogy ki vannak berhelve. Másik pedig hogy átalakítás után a motor minden feleslegessé vált darabját vissza szoktam adni az ügyfélnek. Volt pár rossz pumpám, de meguntam őrizgetni őket, és a vastelepen kötöttek ki.
http://www.youtube.com/watch?v...
ezen látható a művelet pl