Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Több fórumot végig olvasva nem jutok dűlőre, hogy a 2JA CDI tiltásmentes-e vagy benne van. Illetve ha benne van hogyan tudok tőle megszabadulni.
nyito.g@freemail.hu
Szia. Hogyne. Üzemanyagpumpa?
nyito.g@freemail.hu
Itt beszéjük meg opipityu@citromail.hu
3 ezer
Szia Engem a sárvédő toldat érdekelne.
A benzinpumpára szerintem rögtön lesz jelentkező....
Érdekel valakit ?
A ditech főtengelyén speciálisan kialakított a súly (sonka), mert az mozgatja a kompresszort is. Emlékeim szerint teljesen eltér a kettő...
meg tudod ezt is kérdezni a hirdetőtől, és valószínű válaszolni is tud neked,mert szerelő a srác
bocs, mondjuk azt írja,hogy minarelli csak nem néztem. De a kialakítást nem tudom.
És a ditech főtengely az jó a fekvő minarellis blokba? Mert lehet az morini is,meg a kompresszor miatt nem más a kialakítása?
ennek a hirdetőnek meg tudom adni az elérhetőségét, és tudsz vele beszélni, ha érdekel a dolog!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Szerintetek ez a főtengely jó lehet attol,hogy két darabból van összerakva? köszi
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Sikerült vennem egy gyári hengert egész jó áron
Mennyibe kerül egy fúrás, plusz dugó, gyúrú, csapszeg, tűgörgő, tömítés csomag.... az összeszereléshez kell valami tömítő massza?
Ha a henger is kopott, akkor erősen javasolt a vastelepre vinni. Kb 200 ft-ot adnak is érte......
mit lehet egy kompressorral csinálni ha egyszer meadja magát ?
rohadt laptop mindig összevissza ír
Hali! ha beszarik a kompressorjam ki a motort mert vettem felúj és nincs újra pénzem akkor dobítót de kb 2 hetet bírt!? mit lehet vele csinálni esetleg megfuratni? lehetne bele dugót venni ?
szia.
Én Baranyában lakom: Mohács mellett. S mi a helyzet ezzel a szivattyúval? Csak fel kell tenni és penge? Szóval működőképes?
A távolság miatt a postát javasolnám....
köszi. Laci
nekem sárgával jó ,fehér gyengének bizonyult
az szép. 4.8-hoz képest igen messze van. Azért kösz.
A profilomnál az apróban megtalálod a számom!
Te merre laksz?