csak kontárkodom: ha van türelmed, és csak retek van a pumpában, akkor nagy türelem, kézügyesség és egy kis youtube-s segitséggel szét tudod szedni, aztán hátha.
Azon gondolkodtam, hogy pumpához való órám van itthon nekem is, illetve azt hiszem homasitában láttam 2.5 e körül, ha ez nem volna jó. CSak azt nem tudom, hogy ezeknek a belső részét nem oldja a benzin? Mondjuk próba szerencse. Meg szereznem kell valahonnan T elágazót, csak zárva volt az autósbolt, momentán más ötletem meg nincs.
Más : SZerinted polini 70-es henger, és zx mellé mekkora görgő körül gondolkodjak? A többi gyári.
Szia.
Eddig nem mondtam semmit, mert valójában nem is történt semmi.
Tegnap elvittem a motort egy olyanhoz aki hm. bütyköl ilyeneket és rátud dugni Gameboyt. elektronikusan minden rendben. viszont kiderült az üzemanyag szivattyú kaki. :( Érdekes mert amikor rákötöttem nyomásmérőt a rendszerbe a nyomás olyan 8 bár körül mozgott. aki csinálta azt mondta a mennyiség lehet a kevés, mert ő rátett egy másik pumpát 1 másik motorról és azzal teljesen jól működik a motor. De amit rátett az nem eladó....A kérdésem a következő lenne nincs véletlen egy eladósorban lévő jó üzemanyag pumpád? Vagy nem tudsz benne segíteni honnét lehetne rá szert tenni mert az újat aranyárban mérik. :( Ezer hála és köszönet.
Ez kb. olyan kérdés hogy milyen benzin kell az SR-be..... Egyébként a múltkor egy Yamahán cseréltem hengert, mert a régi teljesen szétkopott. Motorforce hengert raktunk rá (mert olcsó volt), de olyan lusta lett a gép, hogy szégyen. Már ránézésre is sokkal kisebbek voltak az átömlő csatornák, a kipufogó nyílás, stb. Sajnos a végén sehogyan sem tudtam több lóerőt kicsiholni belőle. Itt nem ez a helyzet?
Új szíj, új 7gr-os görgők, a kuplungnak még két szezont bírnia kell. A gyújtáselektronika is új. Valahol le van fojtva, és nem tudok rájönni, hol. A kipuff LeoVince, abban nincs fojtva, sem a hajtásnál. Elektromosra gyanakszom, de senki nem tud megválaszolni, azt merre keressem.
Ha egy ditech így indul, akkor rába....ol ha megveszed. Szívató meg nincs ditech-en, mert ECU vezérel mindent. Kényes és drága dolog lesz a végén. Nem ajánlom...
Nagyon szivesen. A motor pörög, de nem halad? Kopott kuplung, kopott szíj. A motor pörög, de nem bír menni? Nehéz görgők, variátor hézagolás hiányzik. Ezen kívül persze lehet legalább 100 dolog...
Jókat kérdezel. Már annyi féle motor volt itt, hogy azt sem tudom mi az a relé.... Egyébként úgy rémlik, hogy az ülést körbefogó idomot kell leszedni és oldalról el tudod érni a relét. Sajnos ebben hirtelen nem vagyok biztos, először nézz szét alaposan az akksi körül is.
Én az üzemanyag nyomást már szemre mérem. Viccet félretéve, jelenleg nincsen nyomásmérőm (eltört sajna), de egy sima levegőhöz való 10 BAR-os órám volt. Volt hozzá egy rézzel forrasztott T elosztó, meg szövetes benzinálló cső. Órát kapsz itt is: http://www.ontozesbolt.hu/inde...
heló
nekem ezt mondták! mindenre inkább rákérdek!
azt mondtk hogy ugy indul a motot hogy: inditás előt huzogatni kel a gázt valamedig ugy hogy kopra kihuzni visza és igy tovább utána pöcre indul! mi lehet ez?
bocsi ha hüjeségeket kérdezek de én még életembe nem szereltem robogot!
váltost már szetem szét jo pár darabb rotax blokot meg simot meg ijesmit! de robogoval még nem volt dolgom!
Kinternek köszönöm a segítséget, valóban egy kicsit nagy volt a főfúvóka. Egy laza 90-es. Csak tudnám ki olyan állat hogy ilyet rak bele.
De vannak még problémáim. A moci osztrákból lett behozva, karbis, álló blokkos. Nem pörög, az istennek nem megy 40-nél többet. Valaki járt már így? A kompresszió az jó.
Már szétszedtem, de nem találtam benne szutykot. Kivéve magát a fejet nem tudtam szétszedni.
Más : SZerinted polini 70-es henger, és zx mellé mekkora görgő körül gondolkodjak? A többi gyári.
Eddig nem mondtam semmit, mert valójában nem is történt semmi.
Tegnap elvittem a motort egy olyanhoz aki hm. bütyköl ilyeneket és rátud dugni Gameboyt. elektronikusan minden rendben. viszont kiderült az üzemanyag szivattyú kaki. :( Érdekes mert amikor rákötöttem nyomásmérőt a rendszerbe a nyomás olyan 8 bár körül mozgott. aki csinálta azt mondta a mennyiség lehet a kevés, mert ő rátett egy másik pumpát 1 másik motorról és azzal teljesen jól működik a motor. De amit rátett az nem eladó....A kérdésem a következő lenne nincs véletlen egy eladósorban lévő jó üzemanyag pumpád? Vagy nem tudsz benne segíteni honnét lehetne rá szert tenni mert az újat aranyárban mérik. :( Ezer hála és köszönet.
elfogadható áron és jot!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Elképzelhető hogy eszi a gyetyákat a moci ?
nekem ezt mondták! mindenre inkább rákérdek!
azt mondtk hogy ugy indul a motot hogy: inditás előt huzogatni kel a gázt valamedig ugy hogy kopra kihuzni visza és igy tovább utána pöcre indul! mi lehet ez?
bocsi ha hüjeségeket kérdezek de én még életembe nem szereltem robogot!
váltost már szetem szét jo pár darabb rotax blokot meg simot meg ijesmit! de robogoval még nem volt dolgom!
De vannak még problémáim. A moci osztrákból lett behozva, karbis, álló blokkos. Nem pörög, az istennek nem megy 40-nél többet. Valaki járt már így? A kompresszió az jó.