sziasztok lehet veszek 1 aprilia sr di-tec 50-es robogot!
kéne hozá majd pár alkatrész!
pl autómata szivato elszált bene! valakinek van valami jo szivatoja és nem oylan elérheteten áron!
aki tud segiteni!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
De kontakt, és testhiba lehet. Esetleg a csatlakozók és a kábelek közt nőtt meg az ellenállás. Le kell cserélgetni őket, esetleg az önindítóban kell bronzkefét cserélni.
Nincs annyi ditech, hogy megérje interfészt tartani. Kurva drága, és a kedves tulajok nem szeretnek fizetni, ha csak annyit látnak hogy rádugsz egy kis "szart" és nyomkodsz valamit. Bár a kedves tulajok amúgysem szeretnek fizetni semmiért. Ezért van annyi elbontott ditech, és mégtöbb átalakított.....
Sziasztok! Gyári piaggio blokkos ditekre szeretnék venni sport kipufogót van valakinek bevált és kipróbált ötlete hogy melyik passzol hozzá? Előre is köszi.
Köszi a választ! Igazán nem akarok rá sokat költeni, nem akarok versenyezni vele, nekem egy megbízható moci kell, ami elvisz A-bó B-be, megy 70-80-at, nekem a tartósság az elsődleges szempont . Egyébként fekvőhengeres a vas:-)
Azt tudom, hogy lehet hegeszteni, ha veszek egy másik hengert , akkor nem dobom egyenest a kukába, mert ezzel a hengerrel qjól ment a vas , de ahogy nézem az eredeti felfogatás kitört, majd fúrtak mellé egy másik menetet, ami szintén kitört , így a sufnituningal már nincs hova furatot tenni, de futok majd itt Nyíregyen egy kört, mert ajánlottak egy helyet, ahol esetleg tudnak oda hegeszteni valami felfogatási lehetőséget.
Gyakorlatilag beszerezhetetlen, akinek van az megpróbál belőle pénzt keresni, többségében szerelők, hiszen nem egy párszáz forintos tételről van szó.
Azért sem javít, csak kevés szerelő ditechet mert gameboy nélkül nem lehet mindent megcsinálni, főleg a beállítások nem manuálisak hanem a computert kell állítgatni.
Youtubeon ha rákeresel hogy "ditech gameboy" fogsz találni pár videót ott talán kivehető mit lehet állítgatni.
Menet közben is tekergetem, de amíg nincs beépítve a fedélbe egy fix helyre skálával addig nem tudom megjegyezni milyen állás volt a legjobb. Végsebesség minimálisan változik, inkább a dinamikában érezhető. 95ös benzinnel koppra rátekerve, tehát forró motornál épphogy mutat a mutató megy a legjobban (de nekem csak 1 alátétem van), Evoneoval meg olyan 1/3-as és középállás között a legjobb. De ez így kókány megoldás, az alátétekkel kéne beállítani. mindenesetre ez a megtorpanás biztos hogy nem a szegény/dús keverék miatt van, csak még nem jöttem rá mitől...
nnna, ezt tudhattam volna:) főleg a végét:) SZeretem a kihivásokat.
amugy valaki beszélt már olyan emberrel, aki látott már olyan embert, aki hallomásból tudja, hogyan kell használni a gameboyt? Vagyis mit lehet vele állitani, és mit nem?
A gomba ellenállása csökken ahogy melegszik, így a potméterrel a computer nagyobb elenálást érzékel, tehát hidegebbnek hiszi a meleg motort, tehát dúsít.
kinter neked van valami ötleted a korábban irt jelenségemmel kapcsolatosan? alapjáratnál durrogás, nehezen indulás, szar alapjárat, stb? tudom, hogy utálod a távdiagnosztikát, csak ötleteket szeretnék, honnan induljak el?
"Injektor tisztító adalékról van valami tapasztalatod?" Kárt nem csinál, de a kormot sem oldja le az injektorról az biztos. Egy-két használat után biztosan nem...
nem egy szakszerű dolog azt tudom. de ha feltételezem, hogy az ufó rendesen működik, akkor a szivattyú által produkált nyomás meghaladja a nyitási nyomást, tehát ergó működik. Amugy milyen órát lehet, és hol venni ennek kimérésére? Mármint emberi áron?
"Leginkább úgy szoktam, hogy a visszafolyó csövet nézem, ha megjelenik az üzemanyag 3-4 gyujtás ráadás után, akkor tudom, hogy nem csak zümmög feleslegesen." Na ennek aztán tényleg semmi értelme....
megjöttek a szakemberek, ők ezt jobban tudják nálam. Úgy emlékszem, hogy nem ajánlották az adalékolt, illetve magas oktánszámú benzinek használatát. Én egy olcsóbb tankba keverhetős tisztitót tettem bele, nem éreztem változást, lehet drágább valamit jelent. Amugy a szervizkönyv időnként ír tisztitást, nem tudom, hogy ez gyakorlatban mit jelent, hogy átmossák vagy fene tudja.
Mi az hogy meg sem forgatja? Az önindító forog? Ha nem, akkor indítórelé, esetleg maga az önindító. Ha forog az önindító, akkormeg önindító szabadonfutó....
ha jól gondolom, akkor pont hogy szegényit, mivel azt szimulálod, hogy hidegen meleg a motor, tehát kevesebb kaja kell. mondjuk kérdés, hogy a a gomba meleg állapotára csökkenti az ellenállást, vagy ahogy hül, úgy. Vagyis hidegen 0-az ellenállás és melegen kb. 250 ohm, vagy forditva. Ennek utána kell néznem.
kéne hozá majd pár alkatrész!
pl autómata szivato elszált bene! valakinek van valami jo szivatoja és nem oylan elérheteten áron!
aki tud segiteni!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232