Sziasztok!
Van egy 2000-es sr-em körlámpás,vízhűtéses,morini blokkos karbis.
Tökéletesen működött egy darabig,amikor egyszer csak nem indult be.
Se önindítóval,se berúgásra. Próbálkoztam jó párszor, meguntam, eltettem a garázsba,rá 2 órára beindult pöccre.
Azóta már többször is eljátssza,hogy nem indul reggelente.
Olyankor gyújtás nélkül rúgok rá 10-et,aztán gyújtás rá,és elsőre beindul.
Ez a probléma mitől lehet?
Nagyon fontos lenne hogy válaszoljatok! :S
Előre is köszi!
Széles utat!
Tudnátok segíteni? Egy megbízható robogó szerelőt/szervizt keresek Budapesten. Ha tudtok ajánlani valakit, légyszi írjátok meg. Van vélemény esetleg a Lurdy háznál található Tutto Moto szervizről? Ha van tapasztalatotok, légyszi írjátok meg.
Sima 12V relé van benne. Autósboltban kapható. Legalább az 50A-t bírja el (pl. ködlámpa relé). Vagy még próbáld meg azt, hogy indítás közben megkopogtatod az önindítót kalapács nyelével. Azt is mérd meg, hogy indítás közben mennyire esik le az akku feszültsége. Sokat elárul...
Az összecs kábelköteg kb 1hete lett kicserélve /elötte sem indult/. Én a rellére gyanakszom. Valakinek nincsen véletlenül eladó? Állóhengeres old sr 50be?
jaja. meg ne felejtsd el a szerszámokat, pótgyertyát, és egyéb pótalkatrészeket.
Tényleg :nincs ötleted, hogyan lehetne olcsón összedobni üzemanyagnyomás mérőt?
Kicsit rövid és tömör vltam.Kehes ditekk olyannak való akinek több a szerelési tapasztalata az átlag felfujjuk a kereket,kipucoljuk a karbit féle ismereteknél.
És kicseszett nagy kitartás is szükségeltetik.
tudom, én értettem,csak ugrattalak, igaz lemaradt a :) szóval igazad van, csak igy első olvasatra úgy tünt, mintha le akarnád tolni. Aki nem ismer, még komolyan veszi, amit irtál, és megsértődik:)
Huhh...............Most mit mondjak.
Egy pár soros HSz-ből le lehet szűrni hogy ez nem neki való.
Szar mert nehezen indul.
Viszont mert kérdezi a szivatót így tuti nem pro a ditekkből.
Na meg az eladó is sukusol mert szivatót emleget a ditekknél.
Így valszek kehes és rá akarják sózni egy gyanútlan emberkére.
Van egy 2000-es sr-em körlámpás,vízhűtéses,morini blokkos karbis.
Tökéletesen működött egy darabig,amikor egyszer csak nem indult be.
Se önindítóval,se berúgásra. Próbálkoztam jó párszor, meguntam, eltettem a garázsba,rá 2 órára beindult pöccre.
Azóta már többször is eljátssza,hogy nem indul reggelente.
Olyankor gyújtás nélkül rúgok rá 10-et,aztán gyújtás rá,és elsőre beindul.
Ez a probléma mitől lehet?
Nagyon fontos lenne hogy válaszoljatok! :S
Előre is köszi!
Széles utat!