Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó hozzá,csak marha drága.
jó napot mindenkinek! valaki megtudná mondani ez a membánlap jó -e ditechbe morinnisbe http://italmondo.hu/index.php?...
Ment mééél!:)
mikor körül várjam a cuccost?
azért köszi
Tudnék, csak nem tudom mikor. Mostanában nagyon be vagyok táblázva. Egyébként szerintem egy sima CDI gyújtás. Bármilyen motoréval elmegy, ha eltalálod a bekötést. A CDI bekötések pedig fent vannak a neten....
"Mert haveromnak van variója amit egy piaggio nrg mc2höz vett (egy POLINI HIGH SPEED variátorszettről va nszó) és nem tudom hogy az én Aprilia Sr-embe jo lenne-e." Ha jól rémlik, akkor eltér a kettő.
Nincs mit!
ajj. nemjó rá :/ azért köszi :)
nem lesz jo minára
Állapot:zsír,újszerű.csak ennyit mondok:2622km-rel vettem a gépet,sógornőm gyerekéé volt.a tt a bejáratás után lett feltéve,de mikor elhoztam a gépet már nem volt rajta mert a kisebbik gyerkőcnek félős lett volna a tuning.aztán én még v 200 km-ig feltettem de ennyi.Úgyhogy max 1e km van a dobban!
Nem tom sztem jó minára is.Nekem Piaggio blokkos körlámpás sr-en volt.15rongy de adom hozzá a konzolokat, 4.8-as görgőket piros kuplungrugókkal meg a fúvókát is!
jo reggelt,sziasztok!
havernak vettünk pár hete egy 2005-ös karbis SR-t.
van vele egy kis gond , mégpedig , hogy nincs töltés.
1-2 hétig jó volt, mostanra folyamatosan lassan esik az akku fesz. , nem indul öninditóról, néha elmegy a műszerfal(nyilván mert lecsökkent a fesz. és nincs "utánpotlás") honnan érdemes kiindulni, 7végén lenne a szerviz
mert akárhogy dugom rá megy mindenféleképpen
jó reggelt mindenkinek! lenne egy olyan problémám hogy a benzinpumpának letört a csatija na most én vettem rá másikat de nem gyárit és most n em tudom eldönteni hogy melyik megy melyikre van egy zöld- ,meg egy piros fekete+ de a pumpán nincs semmi jelzés ha valaki tud segítsen már KÖSZI
Köszi.
A barátom Generix xor-jába kellene.Egyenlőre még nem találtunk csak gyárit ami korlátoz.Te tudnál ilyet gyártani?
Valaki megmondaná hogy a variátorokat blokkhoz vagy motorhoz gyártják?
Mert haveromnak van variója amit egy piaggio nrg mc2höz vett (egy POLINI HIGH SPEED variátorszettről va nszó) és nem tudom hogy az én Aprilia Sr-embe jo lenne-e.
Előre is köszi.
Lencsilány egyik se tűnik rossznak, ha engem kérdezel én a másodikat venném arra csak egy üléshuzat kell.
Ha szerzel gyapotot, akkro először leveszed a dobot nem kell az egész kiput, majd a végén a 3csavart leszeded és utána a szét lehet húzni, megfogod a végét és lehúzod a burkulatot.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr-4874088

Vagy ez ?
Erről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr50-
4861003
Sziasztok! Tudtok valami eladó motort?
nekem is villogott mind elsőre de m1szer megcsináltam és csak a hibák villogtak utána
Sziasztok!
Gyapotot szeretnék cserélni a Leo Vince ZX sportkipufogómba!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudám én ezt cserélni:)
A dobot h kell szétszedni?
Előre is thx:)
Szia Pitta 1978 segítségedet kérném. Kivillogtattam én is a motorom hibáit és elég szép lista jött össze légyszíves segíts már megfejteni. Akkor 03,04,05,06,07,08,09,12,14,17,18 csoda hogy még megy. Segítségedet előre is köszönöm.