Tudnék, csak nem tudom mikor. Mostanában nagyon be vagyok táblázva. Egyébként szerintem egy sima CDI gyújtás. Bármilyen motoréval elmegy, ha eltalálod a bekötést. A CDI bekötések pedig fent vannak a neten....
"Mert haveromnak van variója amit egy piaggio nrg mc2höz vett (egy POLINI HIGH SPEED variátorszettről va nszó) és nem tudom hogy az én Aprilia Sr-embe jo lenne-e." Ha jól rémlik, akkor eltér a kettő.
Állapot:zsír,újszerű.csak ennyit mondok:2622km-rel vettem a gépet,sógornőm gyerekéé volt.a tt a bejáratás után lett feltéve,de mikor elhoztam a gépet már nem volt rajta mert a kisebbik gyerkőcnek félős lett volna a tuning.aztán én még v 200 km-ig feltettem de ennyi.Úgyhogy max 1e km van a dobban!
Nem tom sztem jó minára is.Nekem Piaggio blokkos körlámpás sr-en volt.15rongy de adom hozzá a konzolokat, 4.8-as görgőket piros kuplungrugókkal meg a fúvókát is!
jo reggelt,sziasztok!
havernak vettünk pár hete egy 2005-ös karbis SR-t.
van vele egy kis gond , mégpedig , hogy nincs töltés.
1-2 hétig jó volt, mostanra folyamatosan lassan esik az akku fesz. , nem indul öninditóról, néha elmegy a műszerfal(nyilván mert lecsökkent a fesz. és nincs "utánpotlás") honnan érdemes kiindulni, 7végén lenne a szerviz
jó reggelt mindenkinek! lenne egy olyan problémám hogy a benzinpumpának letört a csatija na most én vettem rá másikat de nem gyárit és most n em tudom eldönteni hogy melyik megy melyikre van egy zöld- ,meg egy piros fekete+ de a pumpán nincs semmi jelzés ha valaki tud segítsen már KÖSZI
Valaki megmondaná hogy a variátorokat blokkhoz vagy motorhoz gyártják?
Mert haveromnak van variója amit egy piaggio nrg mc2höz vett (egy POLINI HIGH SPEED variátorszettről va nszó) és nem tudom hogy az én Aprilia Sr-embe jo lenne-e.
Előre is köszi.
Ha szerzel gyapotot, akkro először leveszed a dobot nem kell az egész kiput, majd a végén a 3csavart leszeded és utána a szét lehet húzni, megfogod a végét és lehúzod a burkulatot.
Sziasztok!
Gyapotot szeretnék cserélni a Leo Vince ZX sportkipufogómba!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudám én ezt cserélni:)
A dobot h kell szétszedni?
Előre is thx:)
Szia Pitta 1978 segítségedet kérném. Kivillogtattam én is a motorom hibáit és elég szép lista jött össze légyszíves segíts már megfejteni. Akkor 03,04,05,06,07,08,09,12,14,17,18 csoda hogy még megy. Segítségedet előre is köszönöm.
havernak vettünk pár hete egy 2005-ös karbis SR-t.
van vele egy kis gond , mégpedig , hogy nincs töltés.
1-2 hétig jó volt, mostanra folyamatosan lassan esik az akku fesz. , nem indul öninditóról, néha elmegy a műszerfal(nyilván mert lecsökkent a fesz. és nincs "utánpotlás") honnan érdemes kiindulni, 7végén lenne a szerviz
A barátom Generix xor-jába kellene.Egyenlőre még nem találtunk csak gyárit ami korlátoz.Te tudnál ilyet gyártani?
Mert haveromnak van variója amit egy piaggio nrg mc2höz vett (egy POLINI HIGH SPEED variátorszettről va nszó) és nem tudom hogy az én Aprilia Sr-embe jo lenne-e.
Előre is köszi.
Vagy ez ?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr50-
4861003
Gyapotot szeretnék cserélni a Leo Vince ZX sportkipufogómba!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudám én ezt cserélni:)
A dobot h kell szétszedni?
Előre is thx:)