Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5.5 van gyárilag. 4,5-5grammos között jó szokott lenni de a rugót is cseréld szerintem. jó időtöltést:)
Koszonom! Csak gondoltam kihagytam a fotengely csere utan, es azert eszi meg a szijat,mert keresztbe fut emiatt.
Thx! Megnyugodtam!
ja
Akkor ezt úgy vegyem,hogy ez "természetes"jelenség ?
Jaja..vágom végülis..csak nemtom h gyárilag mekkorák vannak benne és h mekkora lenne a legideálisabb hozzá..szted?
semmi.. felmelegszik a motor, azt úgy nem úgy megy.
mindenkinél így van
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy ha hosszabb távon megyek az Sr-el ,akkor elinduláskor,nem olyan vehemensen indul meg,mint ha rövidebb távon megyek Pigis 2700 Km Mi lehet a probléma?
ezt néztem , köszi
Nem lesz sokáig jó....
hali van egy refractométerem az érdekelne ha használtatok már (gondolom van aki igge) mit kellene mutatni ha pl akusavat cseppentek rá? ill kell valamilyen folyadék a méréshez? Köszi
hello

kellene nekem eladó szívótorok
kerek lámpás sr 50 morini blokkos vizes
erre az email cimre irhattok:gyurci81@gmail.com
üdv
Egünél van.
sziasztok tudnátok nekem segíteni mert kéne nekem egy ditech kompresszor felújjító szett hohy honnen lehetne ilyet venni mert sajna nem találok sehol
Ha a gyertya ki van égve és megy a motor, akkor ne csavargasd....
Nem szokott. De egyébként: http://www.easyparts.nl/
Nem reagálnak? Nincs nekik raktáron? Akkor mi fa.... hirdetik magukat?!
Természetesen 50-es teljesen gyári a motor.
Sziasztok!

Na voltam ma tankolni, 130kmre volt elég a 7 liter
Mondta az egyik ismerősöm, hogy állítsak a levegőcsavaron, mert lehet ettől eszik ilyen sokat.
Szinte teljesen be van csavarva, állítok rajta kiv. vok milyen lesz...
Szerintetek?
Valaki azt mondta h az 50 es hengernek a vezérlése miatt ilyen nagy a fogyasztás...
Csak indítás után alszik el,ez nem hiba!
Akkor kezdj el aggódni,ha nem alszik el miután beindítod,vagy villog,vagy ami még rosszabb nem tudod beindítani...
Nekem akkor volt kicsi a végsebesség meg lomha a gép, amikor az rms variátorhoz kapott 6grammos görgőkkel használtam,(késöbb5.4) és a kontrasztrugó is gyári volt.
Na ezeket cseréltem most 4.5gramm van benne, meg sárga malossi kontraszt jol gyorsul meg végre is jó de lehet elég lenne bele 5grammos is . A karbit gondolom vágod
Sziasztok!
2004-es sr50 DiTech-en "injection check" lámpa csak indítás után alszik el. Szervizben meglesték nem találtak semmit, azt mondták ha más probléma nincs akkor hajtsam tovább a gépet. Mi lehet (lehetnek) az oka?
Fontos! Győrben ki ért DiTech-hez?
hajtás meggyógyítás alatt mit értessz?
Sziasztok! Azt szeretnem kerdezni, hogy sr 50 minarelli vizesbe a variator es az onindito szabadonfuto kozott van hezagolo alatet?