Sziasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy ha hosszabb távon megyek az Sr-el ,akkor elinduláskor,nem olyan vehemensen indul meg,mint ha rövidebb távon megyek Pigis 2700 Km Mi lehet a probléma?
hali van egy refractométerem az érdekelne ha használtatok már (gondolom van aki igge) mit kellene mutatni ha pl akusavat cseppentek rá? ill kell valamilyen folyadék a méréshez? Köszi
Na voltam ma tankolni, 130kmre volt elég a 7 liter
Mondta az egyik ismerősöm, hogy állítsak a levegőcsavaron, mert lehet ettől eszik ilyen sokat.
Szinte teljesen be van csavarva, állítok rajta kiv. vok milyen lesz...
Szerintetek?
Valaki azt mondta h az 50 es hengernek a vezérlése miatt ilyen nagy a fogyasztás...
Csak indítás után alszik el,ez nem hiba!
Akkor kezdj el aggódni,ha nem alszik el miután beindítod,vagy villog,vagy ami még rosszabb nem tudod beindítani...
Nekem akkor volt kicsi a végsebesség meg lomha a gép, amikor az rms variátorhoz kapott 6grammos görgőkkel használtam,(késöbb5.4) és a kontrasztrugó is gyári volt.
Na ezeket cseréltem most 4.5gramm van benne, meg sárga malossi kontraszt jol gyorsul meg végre is jó de lehet elég lenne bele 5grammos is . A karbit gondolom vágod
Sziasztok!
2004-es sr50 DiTech-en "injection check" lámpa csak indítás után alszik el. Szervizben meglesték nem találtak semmit, azt mondták ha más probléma nincs akkor hajtsam tovább a gépet. Mi lehet (lehetnek) az oka?
Fontos! Győrben ki ért DiTech-hez?
mindenkinél így van
kellene nekem eladó szívótorok
kerek lámpás sr 50 morini blokkos vizes
erre az email cimre irhattok:gyurci81@gmail.com
üdv
Na voltam ma tankolni, 130kmre volt elég a 7 liter
Mondta az egyik ismerősöm, hogy állítsak a levegőcsavaron, mert lehet ettől eszik ilyen sokat.
Szinte teljesen be van csavarva, állítok rajta kiv. vok milyen lesz...
Szerintetek?
Valaki azt mondta h az 50 es hengernek a vezérlése miatt ilyen nagy a fogyasztás...
Akkor kezdj el aggódni,ha nem alszik el miután beindítod,vagy villog,vagy ami még rosszabb nem tudod beindítani...
Na ezeket cseréltem most 4.5gramm van benne, meg sárga malossi kontraszt jol gyorsul meg végre is jó de lehet elég lenne bele 5grammos is . A karbit gondolom vágod
2004-es sr50 DiTech-en "injection check" lámpa csak indítás után alszik el. Szervizben meglesték nem találtak semmit, azt mondták ha más probléma nincs akkor hajtsam tovább a gépet. Mi lehet (lehetnek) az oka?
Fontos! Győrben ki ért DiTech-hez?