attól függ. eddig mit használtál. az ilyen szintetikus kétütemű motorolajoknál nincs sok különbség a márkásak között. szal érezhetően szerintem nincs jelentősége, hogy ilyet veszel, vagy castrolt. egy fűnyíró olajnál természetesen jobb, mert szintetikus, tehát jobb a kenése, meg kevésbé is füstöl
akksi töltése megfelelő?
nekem már elég gatyán van az akksi és ha nem használom egy hétig, akkor állásban lemerül, utána kb 5 percig kell rugdosni, mire lesz benne annyi töltés, hogy beinduljon..
Nekem 2006-os ditech SR-em van.
Olyan problémám van vele hogy nagyon nehezen akar indúlni hidegen is meg melegen is. Gyertyát is cseréltem már de nem lett jobb, szerintetek mi lehet a baja?
Még egy olyan kérdésem lenne hogy a napokba amikor ráteszem a gyújtást akkor a kijelzőn megjelenik egy kulcs a km számláló mellet de ahogy elindúl el is tűnik.
Előre is köszi a válaszokat!
Az a helyzet hogy 94-es volt benne és 110-et ment utána elkezdett hülyéskedni akor tettem bele a 96-ost nagyobb átmérőjű benzincsövet de nem javult és most itt tartunk.
Sziasztok!
3 hete vettem 1 karbis sr-t.
Mint kiderült 2000-es gyártású,igaz én 2003-asként vettem.... -.-
Minden rendben működött rajta,aztán egyszer csak reggel nem indult be. Se önindítóval,se berúgásra. Próbálkoztam vele egy csomót.
Gondoltam elteszem a garázsba,és később megpróbálom újra.
Pár órával később pedig elsőre beindult.
Mi lehetett a bibi? Nem szeretném,hogy emiatt ott hagyjon valahol.... :D
Előre is köszi!
Szia!Igazad van Aprilia sr 1997-es kiadás picit tuningolva!Most kipróbáltam hogy amikor ledadog ráhúztam a szivatót de semmi,ugyan úgy néha elkapja aztán mintha letiltana szaggat.Mi lehet ez?
Érdeklődni szeretnék, hogy mit befolyásol a nehezebb illetve könnybe röpsúly?!?!
Automata!
nekem már elég gatyán van az akksi és ha nem használom egy hétig, akkor állásban lemerül, utána kb 5 percig kell rugdosni, mire lesz benne annyi töltés, hogy beinduljon..
töltsd fel az akksit és próbáld meg úgy.
Nekem 2006-os ditech SR-em van.
Olyan problémám van vele hogy nagyon nehezen akar indúlni hidegen is meg melegen is. Gyertyát is cseréltem már de nem lett jobb, szerintetek mi lehet a baja?
Még egy olyan kérdésem lenne hogy a napokba amikor ráteszem a gyújtást akkor a kijelzőn megjelenik egy kulcs a km számláló mellet de ahogy elindúl el is tűnik.
Előre is köszi a válaszokat!
3 hete vettem 1 karbis sr-t.
Mint kiderült 2000-es gyártású,igaz én 2003-asként vettem.... -.-
Minden rendben működött rajta,aztán egyszer csak reggel nem indult be. Se önindítóval,se berúgásra. Próbálkoztam vele egy csomót.
Gondoltam elteszem a garázsba,és később megpróbálom újra.
Pár órával később pedig elsőre beindult.
Mi lehetett a bibi? Nem szeretném,hogy emiatt ott hagyjon valahol.... :D
Előre is köszi!