Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újonan vettem és kb 5-600 km lehet benne.
Srácok,nektek a végáttételnél, mennyire meleg a blokk?
fogja az :)
Okés, azért köszönöm! :S
hm, takarítsd ki a karbidat jobb ötletem nincs ezzel kapcs.
Gyertyacsere, kompresszor nyomás mérés, üzemanyag nyomás mérés, injektor tömítések cseréje, nyomásszabályzó ellenőrzése, stb, stb.....
Hello!

Érdeklődni szeretnék, hogy mit befolyásol a nehezebb illetve könnybe röpsúly?!?!
CsabSzeg nem kézi szivatós!
Automata!
köszi,csak nekem annyira hignak tünik, félek nem fogja rendesen nyomni az olajpumpa. A repsol picit sürübb volt sztem..
attól függ. eddig mit használtál. az ilyen szintetikus kétütemű motorolajoknál nincs sok különbség a márkásak között. szal érezhetően szerintem nincs jelentősége, hogy ilyet veszel, vagy castrolt. egy fűnyíró olajnál természetesen jobb, mert szintetikus, tehát jobb a kenése, meg kevésbé is füstöl
sziasztok srácok! Mi a véleményetek a shell advance vsx 2t olajról? Van esetleg valaki,aki ezt használja?
akksi töltése megfelelő?
nekem már elég gatyán van az akksi és ha nem használom egy hétig, akkor állásban lemerül, utána kb 5 percig kell rugdosni, mire lesz benne annyi töltés, hogy beinduljon..

töltsd fel az akksit és próbáld meg úgy.
És hány km van a hebóban? illettve a dugattyúban
Sziasztok!

Nekem 2006-os ditech SR-em van.
Olyan problémám van vele hogy nagyon nehezen akar indúlni hidegen is meg melegen is. Gyertyát is cseréltem már de nem lett jobb, szerintetek mi lehet a baja?
Még egy olyan kérdésem lenne hogy a napokba amikor ráteszem a gyújtást akkor a kijelzőn megjelenik egy kulcs a km számláló mellet de ahogy elindúl el is tűnik.
Előre is köszi a válaszokat!
Az a helyzet hogy 94-es volt benne és 110-et ment utána elkezdett hülyéskedni akor tettem bele a 96-ost nagyobb átmérőjű benzincsövet de nem javult és most itt tartunk.
hát ..probálj akkor esetleg nagyobb főfuvókát, meg állítsd be alevegőt hozzá
Már tettem bele eredeti japán NGK B10EG verseny gyertyát és ugyan ez a helyzet.Köszi!
esetleg másik gyertya..mondjuk nagyobb hőértékű?
szivattad mikor elsőnek indítottad? mert gondolom kézi szivatós ^^
Sziasztok!
3 hete vettem 1 karbis sr-t.
Mint kiderült 2000-es gyártású,igaz én 2003-asként vettem.... -.-
Minden rendben működött rajta,aztán egyszer csak reggel nem indult be. Se önindítóval,se berúgásra. Próbálkoztam vele egy csomót.
Gondoltam elteszem a garázsba,és később megpróbálom újra.
Pár órával később pedig elsőre beindult.
Mi lehetett a bibi? Nem szeretném,hogy emiatt ott hagyjon valahol.... :D
Előre is köszi!
Sajnos a pipacsere nem jött be ugyan az De azért köszi.
Oké ezt is kipróbálom!KÖSZI
Szia, haveromnak indulásnál dadogott mindig , gyertyapipa csere után jó volt, ha van otthon egy tartalék próbáld ki
Szia!Igazad van Aprilia sr 1997-es kiadás picit tuningolva!Most kipróbáltam hogy amikor ledadog ráhúztam a szivatót de semmi,ugyan úgy néha elkapja aztán mintha letiltana szaggat.Mi lehet ez?
Ebből nem derül ki hogy milyen motorod van......