Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"nemtudja valaki hogy mé nem kap keréken üzemanyagot az sr injektoros. irjatok..." Jézusom... Vidd szervizbe....
"+ ezzel kapcsolatban én még arra is gondolnék, hogy az automata szivató kevesebb üzemanyagot fecskendez be, mivel melegebb a motor, ami szintén "teljesítmény-romlást" idéz elő" Ez igaz, de melegen nincs is szüksége annyi üzemanyagra, mivel a meleg motorban már jobban párolog a benzin. Viszont ez így van jól...
70 köbcenti Hebó henger.
hány köbcentisről van szó?
Sziasztok!A segítségeteket kérném.Olyan problémám van hogy a mocim 90 ig szépen húz és ott mintha elfogyna a benzin mi lehet ez?17.5 Karbi 96-os fúvóka van benne a gyertya szép őzbarna 90-ig húz mint állat de ott vége és darabos néha el-el kapja!Segítségeteket köszönöm!
nemtudja valaki hogy mé nem kap keréken üzemanyagot az sr injektoros. irjatok
Melegen már nem megy a szívató.
+ ezzel kapcsolatban én még arra is gondolnék, hogy az automata szivató kevesebb üzemanyagot fecskendez be, mivel melegebb a motor, ami szintén "teljesítmény-romlást" idéz elő
Sziasztok! 2004 es sr 50 hez keresek doboztartót és dobozt ha esetleg van valakinek eladó az jelezze. Köszi.
NA holnap estére kiderűl h az ajánlott dolgok mi változást hoznak a kis robogóm életében:)egyébként az ÚJ szerelőm is görgő cserét ajánlott;)szval vmit csak tudtok itt:P
Így már kezd érthető lenni a dolog,ahogy leírtad!
Melegen az enyém is picit "lustább". Lehet hogy ilyenkor már a szíj is jobban odatapad a tárcsákhoz, és kicsit fogja a motort. Ha felmelegszik a variátor, akkor az is kitágul és jobban ráfeszül a perselyre. A szorosabb illesztés szintén fog egy kicsit. Azt is észrevettem hogy a felmelegedett gumik is jobban fogják az utat (pláne ha az aszfalt is már 40-50 fokos...).
De észrevettem,csak nem nagyon szoktam hosszabb utakra járni vele,és én nagyon furcsálltam! Akkor is azt mondom,hogy ez nem "természetes"
ha valakinek épp a képeken látható alkatrésze eltörött vagy elromlott ne várj az érdeklődéssel...
Nem vetted még észre, hogy hidegben és esőben megy mint a vadbarom? Full melegben meg csökken a teljesítmény.
Szerintem dobj neki egy mailt,mert itt a fórumon azóta sem láttam,elég régi a hirdetés.Amúgy melyik sárvédő kellene a kerék fölötti,vagy a lámpa alatti?
Hát még nem figyeltem h pár km-er után milyen meleg..de egy kis motorozás után ha melléteszem a lábam érzem h van "fűtés":)
látom te sem használod a magyar helyesírási szabályzatot.. xd
Ahácsó sárvédő kelene
hécso sárvédő megevan még
Köszi a választ Zsolo76!
Majd számolj be a változásról! :)+ lenne egy kérdésem hozzád neked a variátornál a dekni ha mész pár kilométert.. mennyire meleg? Mert most gyógyítottam meg az önindítómat és szerintem most sokkal melegebb nekem ott .Nem tudom, hogy mire véljem, mert nem szorul sehol.
Köszi a válaszokat;)