Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De lehet h az a 86 valojaban 98 :D itt egy kep rola :D
Aprilia Sr150 be mekkora a gyari fofuvoka merete? Most 86os van benne es ennek a cserejen gondolkodom.

A masik kerdesem pedig hogy alaphelyzetbe normalis ha igy nez ki a karbi? Ez az az oldala a karbinak ami megy be mar a hengerbe. Nem pedig a legszuro feloli.
Tanknál kell legyen egy érzékelő és annak a fedele. Onnan viszi a jelet a műszerfaladra. Elsőnek érintkezési hibát nézz szerintem ! sok szerencsét
Üdv!
Az üzemanyagszint jelző teljesen megadta magát. Segítséget szeretnék kérni, hogy merra találom a motoromon. SR50replica '94
Igazából én a fordulatszámra gyanakszom.Nem tudom,hogy az Sr-em milyen fordulatszámon pöröghet gondolom 10-12000 környékén de ez a Generic fos alig pörög(persze 2T ).Lehetséges,hogy elektronikus fordulatszám szabályzója van?
Teljesen mindegy,hogy milyen görgők lennének benne.Az lenne a fontos,hogy menjen legalább óra szerint 80-at.A haver csak Dunakeszi-IV ker között használja.Jelenleg 65-öt tud a "motor"
szettbe általában olyat adnak,hogy ne legyen jó, igy kapsz is megnem is ...
A kipuffban nincs legalább is a csonknál nincs.Egyébként katakizátoros dob van rajta.6 és 9 grammos görgőket adtak a szettbe gyorsulásra jobb a 6-ossal végsebességre tök mindegy.
Óriási változást nem kell várni egy variátor cserétől de a görgő súlyával lehet játszani.
kipufogóba/rajta?
Sziasztok.Haverom vett nemrég egy Generic xor tipusú robogót.Tudom,hogy ez Sr topik de .....
Full gyári volt.Pipa bent 65-ös fúvóka.
Fúvókát kicsréltem (85)pipát kivettem így kb 10-15-tel jobban ment végre.
Ma tettünk bele egy Malossi variót de nem lett jobb.
Folytást kerestem benne de nem találltam.Viszont én úgy érzem,hogy nem pörög rendesen....
Ha valakinek lenne tapasztalata ilyen "jó" kis motorral kapcsolatban,hogy hol találom a folytást vagy esetleg nem-e elektronikus fordulatszabályzás van benne legyen olyan jó ossza meg velem(velünk)
Köszi!
Szia.
Megpróbáltam beépíteni egy T- ts s úgy megmérni a kompresszor nyomását. Lehet azt fogod mondani hogy nagyon kevés. A videókat megnézve erre gondolok. Ha rendelek hozzá felújító készletet, és azzal megcsinálom szerinted jó lesz? Esetleg mindenképp újat kell venni? Gyufán kívül tudok valamit kezdeni vele? Esetleg nézzek itt a neten felújítottat? Jó lenne egy pénztárca kímélő megoldás. Csináltam pár felvételt is. Hátha így jobban megtudod állapítani a bajságot. Már jövök Neked pár sörrel tudom. http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
h
ttp://www.youtube.com/watch?v...
rakd fentebb a tűn a pöcköt
53 as volt ahogy gondoltam.
azt mondtad, h megnézed a fúvókát, nem? az milyen benne?
Megnéztem tankolás előtt a km-t h mennyi van benne,és most is a derült ki h sokat eszik furcsa volt nekem is h hamar elmegy a 7l.
Úgy számoltam h 6litert megeszik 100-on az marha sok sztem gyári teljesen csak szíj van benne kevláros, azt mondták h a levegőcsavaron állítsak tekerjem ki és ha pörög vegyek vissza az alapjáratból...
Szerintetek mitől ehet annyit, és mit nézzek meg ill. állítsak?
srácok! Ha van köztetek Debreceni, vagy környéki, irjon már néhány szot a city motor debrecenröl! Hogy állnak az emberhez, stb! Kinéztem ott egy motort a neten,csak nemtom mennyire bizhatok a netes,és telefonos tájékoztatásban. Köszi elölre is!
elvileg az követ el szabálysértést aki leszereli a rendszámot , csak azt hogy bizonyítod hogy nem te voltál... azt hittem azért húz igy mer" jó sofőr vagyok! :D Amugy Beta rr50 ről vkinek valamilyen tapasztalat,észrevétel?
"én kérem nem értek hozzá... az előző tulajdonos 50-esként árulta, én úgy vettem" :DDDDDDD
Lehet,de izgalom most is van, vajon mit mondok a yard-nak ha megállít.
vagy esetleg a telószár aljában is van nekem pont két darab 0 :)
izgalom, hogy van e nálad elég szerszám?:D
én egyébként se idomokon nézném.. ki tudja mikor volt cserélve. nézd meg a motoron, vagy hátsó fix alkatrészeken.. mondjuk sisaaktartó alján, stb esetleg a kerekeken is rajta szokott lenni, abból a hátsót nézd meg.
kösz: de sajnos a táblázaton nemtudok rajta elmenni,valami közelebbi információ kellene de azért kösz.
a műanyag idomok hátulján(szinte mindegyiken) szokott lenni táblázat,be van rajta pöttyözve, irányadónak jó lehet