Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen gyűjtögető típus vagyok A 70es polini hengerszettet is 5000Ft-ért vettem,nem lehetett annyiért otthagyni,csak a női nem nem valami megértő,persze ha ők vesznek ruhát az rendben van
ilyen van nekem is.
Nagyon sok olyan cuccot bevásároltam,ami nem létszükséglet(nem csak a ditech-hez),csak jó áron volt és megvettem,viszont áll benne a pénz ami most viszont kellene. Ékszíjból is volt itthon kb 6darab,mostanra sikerült 3ra csökkenteni.kuplungharang,ékszíjtárcsák,membránház,komplett injektor,benzinpumpa,kompresszor,hengerszett,főtengely,kerekek,stb.
Tuningmenek figyelem
Eladó körlámpás sr-re egyedi alsó idom (üvegszálas kézimunka hand made by Zoli32 )
Nem mindenáron,csak ha kapok érte annyit mint amennyiért vettem. 7500pénz,bőven megér annyit.
Hali! Nem hallotad még,hogy a rendszer nem lehet vízköves?
hát az nem nagyon erős, túl erőstől is jobban kopik a szíj, amugynekem a malossi volt ilyen^^
sarga szinu. Mar igy vettem.
milyen a tolórugód?
A variator komplett uj. A kuplung nem szorul konnyen forog. Lehet hogy a szij gyenge minosegu, de az ATHENA szijnak is kikezdte a belso szelet valahogy, pedig nem er bele semmibe.
"...Nem akarom szervizbe vinni..." Vidd szer..... Kérdés hogy eltépi a szíjat vagy elégeti? Ha eltépi akkor biztosan a túl sok lóerő. Esetleg nem egyenesen fut a szíj. Szorul a hajtás valamelyik eleme. Vagy fog a fék. Szar minőségű a szíj. Esetleg elfordul a variátor külső tárcsája, és csak a belső él fog. Ez mind rongálja a szíjat.
Simán.
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem, van egy Aprilia SR 50 robogom fekvo minarelli blokkos, szaggatja a szijat, kb 100 km-kent. Variatort csereltem, a kuplungon serulest nem latok ami tonkre tenne a szijat. Nem akarom szervizbe vinni. Elore is koszonok minden hozzaszolast.

Udv Miki
..............gyújtsuk fel?
Lehet. De az is lehet hogy túl van önte a kiegyenlítő tartály, és a túlnyomás miatt nyomja ki a felesleget. Az is lehet hogy a termosztát nem nyit ki időben vagy egyáltalán. Lehet hogy vízköves a rendszer. Az is lehet hogy a vízpumpa adta meg magát. Soroljam még?!....
Aprilia old sr-en álló minarelli blokkoson nem tudjátok, hogy hol találom a blokkon a motorszámot? előre is köszi.
lehet, hogy csak a tömítéssel van baj, nem?
ha így van, akkor nem kell szervízbe vinni, mert a javítása otthon is megoldható.
Az egészen pontosan úgy szól hogy: "Vidd szervizbe....."
Hengerfejes a cucc.............vidd el szerelőhöz.
Sziasztok!

Van nekem egy 94-97 SR LC-m. Az a problémám, hogy egy idő után, ahogy melegszik a motor és ezzel együtt a víz is, felforr a víz és a kupaknál kinyomja, de annyit h lemegy a víz a minimumra. De utána már nem csinálja ezt, viszont a radiátor tűz forró. Mi lehet a probléma?
A kupakot kicseréltem de ugyanúgy nem jó.
A motorról röviden: 70 ccm polini henger + polini sportdob
Hello!Néztem,köszi.Jó árban is van,még gondolkozom rajta.Ma keresgéltem itthon a lomosban ,találtam egy olyan pc ventilátort,ami a hőfok növekedésével emeli a fordulatszámot ,lehet azt dobom be.
Sziasztok! Nézted a ventit ?
Elhiszem,aki tud az tud Volt sógorom minősített hegesztő volt olyan varratokat csinált egy mezei einhell trafóval,hogy csak pislogtam.
Az én hegesztésem nem szép,csak erős legyen az a lényeg,precíz munkához nem is fogok.Amúgy én varangyolásnak hívom a végeredményt,flexel szoktam utána kicsinosítani
Egyébként ha hiszed ha nem, ívvel már hegesztettem 1-es lemezt is. Az ügyfél csak pislogott, hogy ilyet is lehet?! Mondtam neki hogy az évek, meg a tapasztalat. De azért a hengernek nem állnék neki ívvel az biztos.....