Ilyen gyűjtögető típus vagyok A 70es polini hengerszettet is 5000Ft-ért vettem,nem lehetett annyiért otthagyni,csak a női nem nem valami megértő,persze ha ők vesznek ruhát az rendben van
Nagyon sok olyan cuccot bevásároltam,ami nem létszükséglet(nem csak a ditech-hez),csak jó áron volt és megvettem,viszont áll benne a pénz ami most viszont kellene. Ékszíjból is volt itthon kb 6darab,mostanra sikerült 3ra csökkenteni.kuplungharang,ékszíjtárcsák,membránház,komplett injektor,benzinpumpa,kompresszor,hengerszett,főtengely,kerekek,stb.
Tuningmenek figyelem
Eladó körlámpás sr-re egyedi alsó idom (üvegszálas kézimunka hand made by Zoli32 )
Nem mindenáron,csak ha kapok érte annyit mint amennyiért vettem. 7500pénz,bőven megér annyit.
A variator komplett uj. A kuplung nem szorul konnyen forog. Lehet hogy a szij gyenge minosegu, de az ATHENA szijnak is kikezdte a belso szelet valahogy, pedig nem er bele semmibe.
"...Nem akarom szervizbe vinni..." Vidd szer..... Kérdés hogy eltépi a szíjat vagy elégeti? Ha eltépi akkor biztosan a túl sok lóerő. Esetleg nem egyenesen fut a szíj. Szorul a hajtás valamelyik eleme. Vagy fog a fék. Szar minőségű a szíj. Esetleg elfordul a variátor külső tárcsája, és csak a belső él fog. Ez mind rongálja a szíjat.
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem, van egy Aprilia SR 50 robogom fekvo minarelli blokkos, szaggatja a szijat, kb 100 km-kent. Variatort csereltem, a kuplungon serulest nem latok ami tonkre tenne a szijat. Nem akarom szervizbe vinni. Elore is koszonok minden hozzaszolast.
Lehet. De az is lehet hogy túl van önte a kiegyenlítő tartály, és a túlnyomás miatt nyomja ki a felesleget. Az is lehet hogy a termosztát nem nyit ki időben vagy egyáltalán. Lehet hogy vízköves a rendszer. Az is lehet hogy a vízpumpa adta meg magát. Soroljam még?!....
Van nekem egy 94-97 SR LC-m. Az a problémám, hogy egy idő után, ahogy melegszik a motor és ezzel együtt a víz is, felforr a víz és a kupaknál kinyomja, de annyit h lemegy a víz a minimumra. De utána már nem csinálja ezt, viszont a radiátor tűz forró. Mi lehet a probléma?
A kupakot kicseréltem de ugyanúgy nem jó.
A motorról röviden: 70 ccm polini henger + polini sportdob
Hello!Néztem,köszi.Jó árban is van,még gondolkozom rajta.Ma keresgéltem itthon a lomosban ,találtam egy olyan pc ventilátort,ami a hőfok növekedésével emeli a fordulatszámot ,lehet azt dobom be.
Elhiszem,aki tud az tud Volt sógorom minősített hegesztő volt olyan varratokat csinált egy mezei einhell trafóval,hogy csak pislogtam.
Az én hegesztésem nem szép,csak erős legyen az a lényeg,precíz munkához nem is fogok.Amúgy én varangyolásnak hívom a végeredményt,flexel szoktam utána kicsinosítani
Egyébként ha hiszed ha nem, ívvel már hegesztettem 1-es lemezt is. Az ügyfél csak pislogott, hogy ilyet is lehet?! Mondtam neki hogy az évek, meg a tapasztalat. De azért a hengernek nem állnék neki ívvel az biztos.....
Eladó körlámpás sr-re egyedi alsó idom (üvegszálas kézimunka hand made by Zoli32 )
Nem mindenáron,csak ha kapok érte annyit mint amennyiért vettem. 7500pénz,bőven megér annyit.
Segitsegre lenne szuksegem, van egy Aprilia SR 50 robogom fekvo minarelli blokkos, szaggatja a szijat, kb 100 km-kent. Variatort csereltem, a kuplungon serulest nem latok ami tonkre tenne a szijat. Nem akarom szervizbe vinni. Elore is koszonok minden hozzaszolast.
Udv Miki
ha így van, akkor nem kell szervízbe vinni, mert a javítása otthon is megoldható.
Van nekem egy 94-97 SR LC-m. Az a problémám, hogy egy idő után, ahogy melegszik a motor és ezzel együtt a víz is, felforr a víz és a kupaknál kinyomja, de annyit h lemegy a víz a minimumra. De utána már nem csinálja ezt, viszont a radiátor tűz forró. Mi lehet a probléma?
A kupakot kicseréltem de ugyanúgy nem jó.
A motorról röviden: 70 ccm polini henger + polini sportdob
Az én hegesztésem nem szép,csak erős legyen az a lényeg,precíz munkához nem is fogok.Amúgy én varangyolásnak hívom a végeredményt,flexel szoktam utána kicsinosítani