Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Még mindig csak tapogatózok honnét is legyen a levegő pumpa. :( Az ahol a felújítottad lehetne beszerezni nem reagálnak az írásaimra., és másra sem. Ma jártam Szekszárd felé. Raktáron nem is volt nekik, rendelni 40 ezerért tudnának. Szóval semmi fejlemény. (csak gondoltam elmesélem)
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy ha hosszabb távon megyek az Sr-el ,akkor elinduláskor,nem olyan vehemensen indul meg,mint ha rövidebb távon megyek Pigis 2700 Km Mi lehet a probléma?
karbit kell lehet átfuvókázni, beállítani, emg a hajtást meggyógyítani nekem is lomha szar volt aztán pár ezres és már jo(bb) is :D
már rájöttem közben én is :)
Pedig az.Minarelli.............levegős.
előbb írták, hogy igazad volt. levegős mina :)
az enyém vizes és ott a blokkon a hűtés nem így van megoldva, azért gondoltam, hogy piaggio, de nem.
szal levegő mina :)
Ígyvan.................köszi...............bár itt még nem darabos.
kiderült h mi a probléma. belül a lapát megszorult illetve a műanyag kerék is szétment. a probléma egy újító szettel megoldódik valószínűleg. az meg nem hiszem h hengerfejes lenne mert nem fogy a víz. csupán a víz nem forog és felforr és a sapka nem bírja a nyomást.
na és akkor most h döntjük el h milyen?:Dmert én hülye vok hozzá:$:P
de van, csak hülye vagyok :D
ja mert levegősben nincs minás?
ja tényleg. ezer boccs.. nem szóltam :DD
a vizesből indultam ki, valahogy átfutottam a "levegős" részen :)
ez piaggio
de az
5grammos görit bele meg egy sárga kontrasztrugót!:)
:)..hanem?
van egy rossz hírem.. ez nem minarellis
Sziasztok..egy gyári léghütéses fekvő minás sr-em van...katalizátoros kipufogó van rajta,vagyis volt mert kiheréltük,de így sincs változás..ugyanúgy 75 körűl megy...tudtok adni vmi tanácsot h kicsit élénkebb legyen?
Lehet hogy elromlott?.....
Sziasztok?
A gyujtáskapcsolóvak vajon miért nem tudom levenni a gyújtást?
Ha valakit érdekel kukkantson be,van pár sr-hez való eladó cuccom.Egyenlőre ennyit volt kedvem feltölteni.
alkudni lehet

http://www.vatera.hu/listings/...
Szerintem ne fáradj, mert az Zoli motorja:))
hello

kellene nekem eladó szívótorok
kerek lámpás sr 50 morini blokkos vizes
erre az email cimre irhattok:gyurci81@gmail.com
üdv
ha megtalálom... :D
de látom alvázszámtakaród nincs.. :D kell egy? nekem van egy fölös
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Aprilia sr(minarelli)-hez hány féle kupplung van? 105,107 és 110? A kupplung átmérőjének változásával változik a hátsó varió átmérője is? Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ha nekem elkopott a gyári 110mm-es kupplungom, és kompletten varióval mindennel együtt lecserélem egy 105 mm-re, akkor az jó lesz?
Köszönöm!