Tehát továbbra is keresem azt a szakit aki elvégzi nekem a 2008-as SR50 street karbis robim 8000-es szervizét. Mondjuk keleti pályaudvar 20 km-es körzetében.
Na most az a helyzet,hogy másnap mondom megnézem a dolgokat,de előtte megpróbáltam berúgni.És elsőre sikerült.Aztán bementem vele dolgozni,de amikor jöttem volna haza,akkor beindult,de kb fél perc múlva megállt,és azóta nem indul.
Szétszedtem,de nem ad szikrát...Mi lehet a bibi?Új gyertya,új pipa...
Sziasztok! Olyan gondom lenne, h vmelyik nap lett gariba kicserélve a szivató mert nem volt a legjobb, aztán ah megcsinálták hidegen melegen is pöccre indult, aztán tegnap indítanám önindítóval, semmi. rugdosom..semmi. aztán levettem a gyújtást, rugtam rajta3-4et, aztán gyújtás vissza, és öniindítóval indítottam kis gázzal. Nem tudjátok mitől van ez? Nem így kellene zsír új szivatóval indulnia...:S:S:S
Szia Kinter. A kérdésem volna ha tudnál segíthetnél nekem a hozzáértéseddel. :) (Régebben nagyon hasznosak voltak a tanácsaid)
A fiamnak még mindig megvan a ditechje, eddig teljesen jól ment. Ma olyat produkál, indul szépen injektor lámpa nem világít. Induláskor gyorsul is, kb. 30 -ig. s utána ledadog, olyan mintha nem lenne benzin. Lekötöttem a benzinpumpát, alig jön rajta benzin. Lehet ilyesmi? ledadogás után gáz elenged, alapjárat van. Újra gáz újra húz, de ismét ledadog, még 40 ig sem gyorsul ki.
Alapjáraton órákig elmenne, de amint húzva van a gáz ezt produkálja. tudsz valami okosat mondani? Előre is kösz. Laci S bocs hogy újra próbálkoztam,
Szia Kinter. A kérdésem volna ha tudnál segíthetnél nekem a hozzáértéseddel. :) (Régebben nagyon hasznosak voltak a tanácsaid)
A fiamnak még mindig megvan a ditechje, eddig teljesen jól ment. Ma olyat produkál, indul szépen injektor lámpa nem világít. Induláskor gyorsul is, kb. 30 -ig. s utána ledadog, olyan mintha nem lenne benzin. Lekötöttem a benzinpumpát, alig jön rajta benzin. Lehet ilyesmi? ledadogás után gáz elenged, alapjárat van. Újra gáz újra húz, de ismát ledadog, még 40 ig sem gyorsul ki.
Alapjáraton órákig elmenne, de amint húzva van a gáz ezt produkálja. tudsz valami okosat mondani? Előre is kösz. Laci
Sziasztok! Olyan gondom lenne, h vmelyik nap lett gariba kicserélve a szivató mert nem volt a legjobb, aztán ah megcsinálták hidegen melegen is pöccre indult, aztán tegnap indítanám önindítóval, semmi. rugdosom..semmi. aztán levettem a gyújtást, rugtam rajta3-4et, aztán gyújtás vissza, és öniindítóval indítottam kis gázzal. Nem tudjátok mitől van ez? Nem így kellene zsír új szivatóval indulnia...:S:S:S
Léghűtésre , ér valamit az a "kiállószáju" léghűtőház? szeretném fokozni a hűtést. Nagyobb lapátokra gondoltam valamelyik másik motorról, ez a ház ..ha ér vmit... meg esetleg ha valahogy betudok illeszteni előre egy csövet, amin keresztül a menetszél besuhanna a hengerhez..más ötletem erre nincs, nektek?
Sziasztok! Kérdés melyik főtengely csapágy a jobb? C3-C4 fém kosaras vagy műanyag.Nekem egy Malossi MHR főtengelyhez kéne!Mert vettem hozzá SKF C4-est és két hét alatt kinyírta.
van kis játékuk, nekem is csörgös amúgy, de nekem a variátor csörög a főtengely bordáinak elkopása miatt... na meg most gagyi dugó van benne idén cserés lesz
De lehet szét sem kell szedni mert azt olvastam,hogy ezek a főtengelyek lógnak a c4-es csapágy miatt.Egy hülye dübörgés miatt kezdtem el szétszedni kb 4000 fordulatnál nagyon csúnya a hangja melegen főleg.A görgőim meg kockára vannak kopva.
Igen nem volt egyszerű amíg rájöttem mert összerakva kell betenni a rugót meg a görgőt.De ha erre rájön az ember utána nagyon egyszerű,csak hát ki gondolná,hogy összerakva kell betenni.
a két oldalsó műanyagot kell levenni hogy elérd a két anyát mást nem hiszem. A szabadonfutó összelegózása biztos élmény volt:D
Sok sikert a csapágycseréhez.
Tehát továbbra is keresem azt a szakit aki elvégzi nekem a 2008-as SR50 street karbis robim 8000-es szervizét. Mondjuk keleti pályaudvar 20 km-es körzetében.
Hajtószí, Olajpumpa bordásszíj, Gyertya, Levegőszűrő Hajómű olaj, Variátorgörgő szett, Variátor csúszka, Segédanyag, Munkadíj: ?
Ezekre lenne szükségem. Ha nincs senki aki pénzt akar keresni, akkor nekiállok én, csak nem akarom napokig, hetekig nélkülözni a mocit.
Köszönöm