Másik kérdésem,hogy a legegyszerűbb kivenni a blokkot?Vízcsövek és elektromos kábelek széthúzom és kiveszem kompletten a blokkot kerekestől vagy a burkolatokat is le kell szedni az egészet?Mert a bal oldali főtengely csapágyam lóg
Sziasztok
Kéne egy kis gyors segítség szétszedtem a szabadon futót minareli vizes blokkról van szó és kiesett 3 kis rugó 3 kis hengeres csapágygolyó meg a 3 rúgónak valami műanyag hüvelye,ez a főtengelyen a variátor mögött van.
Lenne egy két kapcsolóm,ha esetleg valakit érdekel,+ egy sr50 ditech kábelkötegem amin nincs rajta a hengeren lévő befecskendező csatlakozó,és a pillangószelep csatlakozó. Apróért adom. a világítás kapcsoló három állású !
Azt aláírom hogy az amúgy is kis fogyasztás nem esett sokat lefelé, de 10 éve az 1,6-os D kb: 50-60le volt manapság lazán a duplája sőt.És a benzinesek drasztikus fogyasztás csökkenésével azért óvatosan, egy 30 éves1,6-os Igolf is elment 8l-benzinnel átlagban és egy mai 1,6-os is hasonlóan fogyaszt,ami sokat fejlődött az a környezet védelem .Na de én ebből nem szeretnék vitát pláne itt az
SR fórumon mindenki azt használ ami a szíve vágya
Én éppen azt olvastam az Auto Bildben,hogy a diesel technikának nem sok jövője van. Pl. egy 1.6-os dieselnek a fogyasztása 10 éve is közel annyi volt mint ma,ezzel szemben egy benzinesé literekkel lett kevesebb,szinte már annyi mint a diesel fogyasztása. És ugye egy diesel autó sokkal drágább (a szervíz is). És az üzemanyagok közt már nincs ekkora különbség.
Sziasztok, manapság már a dizel autók verik a benzines társukat mindenféle viszonylatban, milyen volna egy kis 50-es tdi robesz?
Nagy motorban létezik már rég óta! Én dizel párti vagyok.
Egy ilyen palackot nyugodtan földhöz is vághatnál akár többször is, semmi baja nem lenne. Nagy nyomásra tervezett, nyomáspróbált, teljesen biztonságos. A gázos autók sem robbanak fel, még baleset esetén sem....
sziasztok van 1 aprilia af1 sport prom 125 ccm müszakis 11kw-os pairokal! stb.
fullra felújított blokkal!eladó vagy csere is érdkle 1 aprilia sr 50 vagy 125 re pairos előnybe de ha nincs azt is megbeszéljük!
a motort is adom papirokal vagy anélkül is! nyilván akor olcsobb vagyis lejebb megy az értéke pairok nélkül!
de a papirok is eladók ha valakit érdekelnek!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
azért lehet, hogy én se nagyon mernék ráülni egy gázpalackra.. :D:D:D:D robogok egy 70-80-as tempóval a városban, megcsúszok, vagy a motor megadja magát, robban, aztán lehet nem kell nyitott koporsós temetés
Hali, havernak vizes mina, indulásnál dadog de amugy megy mint a golyó, olyan mintha szabályozna nekem még külön tetszik is..na mindegy, ez mitől lehet? 12es a karbi lehet hirtelen nemkap elég üzemanyagot?
Malossi öntött 70eshez meg 21es karbihoz jó lehet a malossi E5 filter? Mert ugye az nem nagyon dob teljesítményt de viszont hangilag faszán elmélyítené a sport kipufot nem (giannelli rekord) ? Ahoz fúvókát kell cserélni?
Hihetetlen hogy emberek mire képesek egy "kis"spórolásért,már ha spórol vele? Szerintem az ilyen járjon gyalog,sértődés ne essék ez csak szerény véleményem
Vmennyi csúszás természetes. Egy normális minőségű szíj kb 8000et elmegy.Javallott azért a kevlár de pl nekem amíg gyári volt érezhető volt h lefogta (nem csúszott)
Sziasztok olyan problémám lenne h a mostani 90-es fúvókával normálisan megy gyorsan gyorsul meg minden csak egy bajom van h 60 km egy tank.
Tettem bele egy 80-as fúvókát és csak 20-ig húz utánnan már szinte semmi.
Mi lehet a baj?
Előre is thx:)
Kéne egy kis gyors segítség szétszedtem a szabadon futót minareli vizes blokkról van szó és kiesett 3 kis rugó 3 kis hengeres csapágygolyó meg a 3 rúgónak valami műanyag hüvelye,ez a főtengelyen a variátor mögött van.
SR fórumon mindenki azt használ ami a szíve vágya
Nagy motorban létezik már rég óta! Én dizel párti vagyok.
fullra felújított blokkal!eladó vagy csere is érdkle 1 aprilia sr 50 vagy 125 re pairos előnybe de ha nincs azt is megbeszéljük!
a motort is adom papirokal vagy anélkül is! nyilván akor olcsobb vagyis lejebb megy az értéke pairok nélkül!
de a papirok is eladók ha valakit érdekelnek!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Tettem bele egy 80-as fúvókát és csak 20-ig húz utánnan már szinte semmi.
Mi lehet a baj?
Előre is thx:)