a 2003.07. hóig gyártott mocik morinisek, utána piaggiosak! Ha ditechet akarsz piaggiosat nézzél, egyébként én nem javaslom a ditechet! Amit megsporolsz a benzinen,annak a sokszorosát költöd rá alkatrészben!
amúgy jaa.. nem csúnya.. csak a legolcsóbb használt is dupla annyiba kerül mint egy sr50.. meg szerintem alkatrész-ügyileg is drágább lenne a ritkább alkatrészek miatt
viszont tetszik, hogy 50-es motor lévére láncmeghajtású.
Nem valami új tervezésű volt, kis kipuf ami olyan mint pl az rs 125ön ugy felvezetve és sajna elfeljtettem a nevét mert volt felirat rajta "i" betűvel kezdődött:D:D
Jah és egy baszott nagy rugóstag volt a hátsó felfügg mint egy cross motornál.Szépen nézett ki
A blokk meg kicsit döltve volt és látszott az idomoktó de tényleg rajta ültél. Érdekes volt de tuti gyártják nem egyedi
Hello!
Srácok volna egy olyan kérdésem, hogy a minap láttam egy robogó amin olyan kipuf volt mint a nagy motorokon (persze "gyerek" kivitelben) és érdekes volta motor kialakítása is mert a blokk teljes egészében a lában között volt ezáltal a lábad közt zárt volt az idom.Érdekesen nézett ki nem tudjátok miféle lehett márkailag?:D
Nem lehetett nagy robesz max 100as de jó design volt.
Nem szokott gond lenni,vettem már több darabot magamnak,meg ismerősöknek is.Általában olyan motorról van amivel buktak,Németből hozza őket.Ami most cserés lett pirelli az pl zsír új volt,még "szőrösen"raktam fel,csak valaki direkte csinált bele egy lyukat...2000volt a gumi 500 a javítás,kb 2évig használtam.
viszont tetszik, hogy 50-es motor lévére láncmeghajtású.
Nekem is nagyon tetszik. ]
Jah és egy baszott nagy rugóstag volt a hátsó felfügg mint egy cross motornál.Szépen nézett ki
A blokk meg kicsit döltve volt és látszott az idomoktó de tényleg rajta ültél. Érdekes volt de tuti gyártják nem egyedi
Srácok volna egy olyan kérdésem, hogy a minap láttam egy robogó amin olyan kipuf volt mint a nagy motorokon (persze "gyerek" kivitelben) és érdekes volta motor kialakítása is mert a blokk teljes egészében a lában között volt ezáltal a lábad közt zárt volt az idom.Érdekesen nézett ki nem tudjátok miféle lehett márkailag?:D
Nem lehetett nagy robesz max 100as de jó design volt.
ha sokat satuzol a hátsófékkel,akkor kicsit ovál lesz a gumi,na ilyenkor kicsit megforgatod oszt kikerekedik