Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ!Nekem morini! :)
Azon nem tudod merre lehet?
Aha jól gondoltam, mert másik képen is úgy láttam mintha lenne valami cső rajta, majd szerzek rá valahonnan, köszi!
Thank you mester. Egyébként szedtem le azt a csonkot a hengerfej tetejéről,és úgy emlékszem nem volt benne termosztát.
igen lennie kéne még egy csőnek ami bemegy az idom alá,hogy minél kevesebb port szívjon.

http://www.easyparts.nl/showdr...
a 16-17-18 hiányzik a tiédről.
Ha minarellis akkor a főtengelyen van az önindítókuplung a vario alatt.
Hali Mindenki!
Pontosabb leírást valaki adjon már nekem h hol találom a bendix helyét egy 2001es sr-be?Kivették belőle még régebben...mi kellhet még ha veszek bele egy bendixet?Beszéltek vmi tengelyt hozzá..Pls help!Előre is köszi aki segít!Üdv
16x13mm
Ja és érdekelne még az ékszíj mérete, ezt néztem ki de nemtom jó-e bele.

http://www.egumotors.hu/4143-v...
Nem tudjátok véletlen,hogy malossi variátorba milyen méretű görgő kell? Nem a súlyára gondolok.
Előtte volt egy kínai sz.rom azon volt gyárilag egy kis műanyag cső és abba egy kör alakú légszűrőszivacs, de akkor ezek szerint erre nem kell.Már csak a főfúvóka mérete érdekelne
rádughatsz valamit, de akkor ,hogy lélegezzen?
Sziasztok!

Megtudjátok mondani, hogy mi a karbiba lévő főfúvóka gyári mérete azt már tudom hogy M6-OS.

Az is érdekelne hogy a gyári légszűrőből ami kiáll egy cső elöl azon kell lennie valaminek mert ez szabadon van, szabadon áramlik be a levegő.
Mondjuk azt sem tudom,hogy mi baszódhat el egy termosztáton azon kívül,hogy szorul a trutyitól (ami esetleg vízkő)
én így képek alapján nem látok különbséget a kettő között
Még nem szedtem szét a termosztátot,de bontok egy aprilia leonardo 125-öst,és abból kiszedtem,csak nem tudom,hogy egyezzik-e?
Ez így ebben a formában nem igaz. Az új kasztnis SR-ekben is még volt Morini blokkos verzió, pedig az új design csak 2005-től van.
Köszönöm
2003.07 óta már csak piaggoval gyártják
Persze.
fekvő azt már tudom,de PIAGGIO BLOKKOS?
Fekvő.
nézd meg, hogy áll benne a gyertya.
ha áll, akkor álló, ha fekszik, akkor fekvő
Üdv! Aprillia SR 50 R LC motorom van (2006évj)
ez PIAGGIO BLOKKOS lenne és fekvő motor?
"...nem lehet, hogy a "szobahőmérsékletű" víz hőfokát mutatja?..." a ditech nem szokott ilyet csinálni. Szerintem normál esetben 40 fokig meg sem mozdul. Persze erre mondtam azt a múltkor hogy két egyforma hőgomba és műszer nincs. A gyári hőgombák is ku...a sokat csalnak. De mivel lehúzott hőgombánál is mutat valamennyit, itt nem ez lesz a gond....
Nálam, most hogy megjött a jó idő mutat is valamit. 1/3-on áll emelkedők után, sima terepen 70nél alatta picivel.

Megállás után még úgy meg-meg tudom fogni a blokkot, meg a radiátort is.

(error 20 meg van még)