Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első gondolatom nekem is az volt hogy kicserélem a kapcsolót, de kókányolni nem akartam, a belevaló háromállású leonardó kapcsolóért meg nem adok 6-8 ezret.....
"...egyenlőre ettől a halogén izzótól még nem vágtam földhöz magam..." Nem is fogod, bármilyen izzót teszel bele, mert a gyári projektor egy ............ Olyan 25W környékén pedig szépen megolvad a fényszóróház és bemattul a projektor. Na ettől kezdve még annyit sem fogsz látni mint eddig.....
Igen, van benne távolsági szál is. Így 2*35W. Most szaladtam vele egy kört, hát..... Igazából a LED fényének közelébe sem ér, de a gyári 2*15W-hoz képes nagyon jó. Egy kicsit lehetne határozottabb a világos/sötét határvonala, dehát mit várunk tőle? Kínai.... Azért nekem 8 ezret megért.
2 db
Szerintem ilyen lehet benne:
http://www.egumotors.hu/133-iz...
Ezt a 2x 35W-ot úgy érted,hogy van benne távolsági is?Ha igen akkor érdemes lenne bekötni,meg bedobni mondjuk egy leonardo világításkapcsolót
Nagyon jó árban találtad ,szerintem nem lesz gond a fényével,nálunk már szakad az eső,ha hozzátok még nem ért oda akkor gyorsan próbáld ki!
hány volt benne összesen?
Várom a látványt.
És milyen típusú izzó van benne?Hát egyenlőre ettől a halogén izzótól még nem vágtam földhöz magam de azért még nincs sötét,reménykedem.
Egyedül a két teló között lévő műanyagból kellett kicsit kivágni, mert ennek a lámpának alul van az állítócsavarja és nem akart a helyére menni. Viszont mivel ez nem látszik, nem okoz gondot. Viszont mindjárt sötét lesz és eljön az én időm.....
Átalakítás nélkül belement rendesen? Tudnak másolni a kínaiak, de tényleg.
Az eladott LED-es lámpám fénye. Ha esetleg jön veletek szembe egy ilyen, ne féljetek tőle, nem ufó. És ez csak egy darab LED volt.....
Nos, beraktam az új lámpát. Így elsőre nagyon komoly fénye van. Most várom hogy sötét legyen.....
Sziasztok! Valakinek nincs meg a di-tech hibakód táblázat?
Vagy valami hely,ahol megtalálom a neten?
Köszi
Lehet ezzel a lámpával jobban jártam volna,de este majd meglátom.
Nekem meg megjött a kínai első fényszóró amit rendeltem. 2*35W-os izzó van benne, plusz egy helyzetjelző. Még nem volt időm összerakni, de remélem nem lesz rá panasz.
Innen vettem:
http://bolthely.hu/robogoalkat...
Nem hiszem. Szerintem nem lesz időm rá. Sajnos összesűrűsödtek a napjaim és jövőhéttől meló, ha minden igaz.
Nyírtétre jön valaki? Pityu?
Megtaláltam a lámpa tetején van középen 8 as kulcs kell hozzá.
Benyúlni a telótól is be tudok onnan cseréltem az izzót de ha tudnám hol van pontosan a lámpa állító csavar valószínű onnan tudnám állítani.
Szia, ha leszeded az orráról a burkolatot a hűtőt(ha vizes) ott betudsz nyulni, van egy csavar a lámpa testen azzal lehet, bár nekem nem műxik sajnos . majd a 20as izzókról a tapasztalatokat ird plz, érdekelne
Sziasztok
megjöttek a halogén 20w izzok este tesztelem kíváncsi vagyok jobb lesz e?
Fényszóró magasságot lehet állítani burkolat levétele nélkül?És ha lehet merre találom?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Csak egy kicsit féltem a kicsikét
nem kevés az 500 km. pont elég ahhoz, hogy összekopjanak az alkatrészek :)
és a folytások kivétele után rendben lesz. jó gyorsulás, jó végsebesség :)