Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehetséges!Most már nekem is jól be van állítva igaz 17,5-össel.Gyertyaképem álomszép,a menetteljesítményem meg
Oké...megpróbálom.

Karbi baja is lehet esetleg? melegen nem pörög fel
malossi sárgát, vagy ami utána van erősségben, boltban megmondják
Hali mindenkinek.

Mitől lehet az hogy hidegen baromira ugrik a motor, de pár száz méter után 0-20 km/h-ig baromi lassan gyorsul fel utána viszont megindul.
Bemelegedne valami ami visszafogná?
esetleg állítsak a levegő csavaron?
Értem.

Ha veszek egy Dellorto 19 karbit, akkor úgy jó lesz? Esetleg mást cserélnem kell még szerinted?
Elnézést, hogy ilyen értetlen vagyok, de nem vagyok otthon a témában, megkérdeztem egy emberkét aki ilyenekkel foglalkozik és azt mondta, hogy 50.000.-ért megcsinálja.
Én meg úgy voltam vele hogy az qurva sok, annyiért én is neki állok, csak nem lesz olyan bonyolult.
Én 12-es karbival hajtottam a 70-es hengert meg a rezót. Ha normálisan be van állítva akkor nem jár így az ember.
Mi történt?
Ha veszek nagyobb karbit, akkor a beömlőt (amire rátolom a karbit) is cserélnem kell?
Szerintem a 70-es hengerhez tegyél legalább 17,5-ös karbit.Vagy úgy jársz mint én!
Milyen színűt ajánlassz?
erősebb kisrugókat rakj bele
Hali. Megtudná mondani nekem hogy hogyan kéne hangolnom a variátort, hogy ugorjon a motor.

Most 4 görgőt tettem bele(5gr) most jobban ugrik, de csak akkor ha eléri a 10-15km/h-t. Azalatt olyan lomha mint az állat. (új gyári kuplung van benne)

Vegyek könnyebb görgőt + kis kuplungrugót.....? milyet ajánlotok ?
Sziasztok!

Segítségeteket kérem, van egy aprilia rally ac 50 gépem. Cserélve lett a henger 70ccm-re, valamint a kipufogó egy egyedire. A gorgők 5.5 g-sak. Instrukció kellene, hogy hogyan kellene beállítani, hogy menjen mert most elég lomha, nagyon nem megy a kicsike. Nem akarok száguldozni, nem akarom tuningolni, csak, hogy jó legyen. A karbi szerintem gyári, Dellorto PHBN 12 DS.
Sziasztok!
Alapjáraton járattam és 790 Ohm-ot mértem, ha húztam neki szépen ment lejjebb... később megyek vele egy kört és rámérek úgy is...
Szia! Úgy tudom, elvileg fehér, legalábbis haverom "gyári" mocijában az volt... Persze ez így elég nehéz, mert lehetett fehér Malossi vagy erősebb Polini is... Próbáld meg a sárga Malossit 4.8as görgőkkel, ez nekem bejött gyári cuccok mellett. Üdv!
próbálgasd 4,5 gramm -5,5ig szerintem
A körlámpás sr-ben van a varión vmi korlátozógyűrű?
Milyen foljtásai vannak a gépnek,hol keressem?
na ő rola lenne szó . Mekkora sújú görgőt vegyek bele , és kontrasztrugór , ha azt szeretném hogy a mocim jol menjen , és pörgős legyen !
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni,van egy 2002 sr ditech robogóm mostanában élég nehezen indul és menet közben néha megtorpan valamint szaggat a chek lámpa folyamatossan villog. Kivillogtattam a hibakodokat és a 6-os 7-es valamint a 20-as hibakodot jelezte probáltam resetelni de mind a 3 kód megmaradt.A légkompresszorba és a gyertyába kb 1000 km van vadonat újak voltak mikor beszereltem őket.Köszi előre is.
sziasztok . Valaki tudna segiteni , hogy gyárilag a 93-as szériás sr50-be hány grammosak a görgők , és mien szinű kontraszt rugót érdemes venni ?
Levegő volt a baja. Most már hasít köszi a tippeket!
Szia,annyit csináltam vele,hogy leszedtem az injektort amikor kicseréltem a teflon gyűrűt. De a mai nap még olyat is csinál,hogy amikor beindítom és húznám neki akkor fullad,de csak akkor ha lassan húzom neki,ha hirtelen húzom neki akkor semmi gond. Lehet,hogy megunta a szarozást,és szeretné a drága,hogy adjak neki?
Passzolok ,lehet neked is bekómált a malossi elektronika.Amit használtan vettem folyamatosan világít vele a check lámpa,de ment vele a motor rendesen.csináltál valamit a motoron,vagy egyszer csak menet közben elkezdett világítani?
Szivesen.
Amúgy felesleges.........szét kéne hozzá szedni az egész katyvaszt ki a műszert és megnézni hogy külön izzón van e vagy egy világít fényvezetőkkel.
De úgysem lehet látni csak pacát az egészből a mutatót sose tudtam merre van és kocsányon lógó szemekkel próbáltam kisilabizálni mi van az úton előttem.
Nemhogy ilyen úri huncutság hogy sebességmérőt vizslattam.
Ismét jót röhögtünk!