Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis a rotakapába (ducati 2t) meg a láncfűrészbe keverni kell most is, majd tényleg csinálom nagyobb tételben és lesz egy kis házi benzinkutam...
A megoldás régóta adott erre a problémára: sr 50 ditech. 2 liter/ 100km
Karbis átalakításában ditechre Kinter kolléga lehet a legnagyobb szakértő, szerintem menne neki visszafelé is a művelet... Teli lehet a net feleslegessé vált ecu-val, injektorral, kompresszorral.. stb
ha megveszi akkor viheti a kollegához, hogy karbis legyen, és akkor megint csak keverni kell az üzemanyagot a pincemélyén
Ééértem. Akkor még egyelore olvasgatom ezt a forumot amit linkeltel. Mert jelenleg még a benyabol is sokat eszik, rosszul van hangolva valami rajta. Alacsony fordulaton nagyon nehezen indul meg (allitolag sok uzemanyagot kap). Most akarom majd szervizbe vinni valamelyik nap hogy allitsak be rendesen. Aztan majd még raerek agyalni ezen a bioetanolos dolgon.
Értem én hogy mire gondoltál...
Nem vagyok ideges, csak már unom hogy mindig van "okosabb" ember. Az adatlapomon is azért van kiírva az ami.... Egyébként az etanolból többet eszik a motor, ezért nem biztos hogy anyagilag jobban jársz vele. Ha a motorod keverékkel üzemel, tehát te kevered előre a benzint és az olajat, akkor spéci olaj kell, mert a sima nem keveredik az etanollal, és kis idő után kiválik. Ha a motor magának keveri az olajat, akkor ezzel nem kell foglalkozni, mert nincs ideje kiválni. A karburátorba nagyobb fúvóka kell az etanolhoz. Ezen kívül az etanol nem szereti a hideget, mert könnyen kicsapódik a hengerfalra, és ez nehéz indítást okoz. Az etanol oktánszáma 105, de ezt csak növelt "kompresszió" esetén tudod kihasználni, egyébként nem fogsz változást érezni. Azért van egy előnye is, mégpedig hogy nem kormol és nem szennyezi a környezetet. Persze ezt is lehet más szemszögből nézni.....
Aha,látom! Arra gondoltam,hogy gyárilag fekete az összes.
Engem speciel erdekelne a velemenyed mert az sr150emnek kicsit nagy az etvagya es nem lenne rossz olcsobban kijonni a kutakon. Ha itt nem akkor emailben flashhhka at gmail dot com ha mar lenyugodtal :D Bizom benne hogy most csak az idegesseg beszelt beloled :D
Nekem megy, már kb. 2 éve. Az autóm is. Van erre egy etanol fórum itt:
http://www.sportmotor.hu/motor...

De azértsem fogom leírni hogy mit-hogyan, mert pont most bosszantott fel egy "kisokos".
Próbálgassa Mindenki a saját kárán, ha a tapasztaltakat kinevetik és lehurrogják....
És megy is vele a motor ?:D
Igen.
Tényleg 1 hülye kérdés E85-tel probálkozott már valaki?
Ajánlom a barátnőd figyelmébe!

http://www.kepesmotor.hu/april...
Ez az üzemanyag kevergetés nem olyan nagy dolog ám. Egy mérőpohár és ennyi. De ha már úgyis a barátnőd, akkor annyit megtehetsz neki hogy előre bekeversz egy kannába 10-20 litert, ő meg betölti a tankba. Aki ilyeneken felakad, annak nem kell motor. Arra már nem is merek gondolni, hogy mi van ha leenged a kerék....
De látod hogy van....
Pont a barátnőmnek keresünk vmi paripát és ez nagyon is tetszene kívűlről, csak hát az elveim...
No meg Ő biztos nem kavircolná az üzemanyagot a garázsban, de bejáratás az biztos menne neki, ha van olyan, hogy örök bejáratás azt kapná...
Az a valaki azért mondta,hogy nincs,mert nincs is.....
Egyébként imádom azt a műsort....
Az nem úgy van.... Egyébként már 110-nél járunk. Alakul ez, pedig még csak most raktam fel... 120-alatt nem adom, mert akkor rotációs kapa lesz belőle vagy szennyvízszivattyú....
Nemrég néztem a discovery-n egy műsort ,ahol megvesznek egy olcsó autót,majd kicsit kipofozzák és eladják jó kis haszonnal.wheelers dealers,ha jól írom.
Ott ma is 6700 fontról alkudtak 5000-re és simán odaadta az autót az eladó.... Nem értem miért kicsinyeskedsz
Már volt is egy jelentkező a motorra. Azt írja 100 ezret adna érte. Nem akartam csúnyán fogalmazni, így annyit írtam neki hogy jó vicc....
Őőőőő ez nem teljesen mindegy.
Specielha ÉN lenék az lenne a jó.

NEKEM.
Nem lepne meg már az sem.Ezek bármit megcsinálhatnak következmény nélkül.És ezt kompletten mondom az összesre mindenféle jobbos balos stb nélkül.Teljesen mindegy ki van hatalmon,ugyanaz a szemét az összes...
Na mindegy ez nem politikai fórum,meg nem is érdemes több szót erre vesztegetni,csak néha kinyilik a virtuális bicska az ember zsebében
Én annó kényszerből léptem be. Nem volt választásom...
Fura...........de én nem magányugdíjaztam soha.Párszor leveleztek hogy fizessek...............de nem...................nem fizettem.
És még mindíg megvagyok.
Nem kapok de nem is adtam.