Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nehogy még Neked kelljen fizetni....
Sajnos ez így van,ránk jár a rúd. Aki lop csal hazudik az meg dőzsöl,villákat épít,tengerparton nyaral a feje sem fáj.
Én meg nem tudok megvenni egy xar főtengelyt csak banki hitelre
A múltkor volt nálunk egy porszívó ügynök faszi,aki ezt a lux royal porszívót árulja és bemutatta a cuccot mit tud.Engem meggyőzött.Viszont 315e az alapára.Horribilisnek tűnik,de sajnos nem az.Nem a termék a drága,hanem mi keresünk nagyon-nagyon rosszul
Szerintem le tudják, de ne legyen igazam. Épp ezért sírdogált sok ember, mert pluszban fizetett be nem keveset és most ha visszalép cummer lesz elveszik a pénz, ha meg marad akkor meg széllel szemben vizel.
Hátha az MH-nál másképp és tényleg megkapod a zsozsit.
De én azt veszem észre, hogyha a kisemberekről és az államról van szó akkor mi mindig a fasznak a csöpögős felén vagyunk.
Nekem nagyon tetszik
Eddig lekukáztam 2gyárit,most van benne a harmadik ami eddig még bírja.Szóval ha összeadjuk akkor kb árban ott van mint a malossi...
A dr nem igazán győzött meg a minőségével.
Igazából nem a reálhozamra számítok,mert az tényleg nem nagy összeg lesz,hanem a munkáltatói kiegészítésre,ami 400e fölött van.Azt elvileg nem tudják lenyúlni
Na abból esetleg megtankolod a motorod párszor. (vagy ki tudja..)

Tehát amit kaptál értesítőt van rajta hozam ami elég szép summa, gondolatban már nagyon örülsz, majd kiderül, hogy reálhozamot kapsz ami az igazi hozam 5-25%-a hozamnak, vagy annyi sem. Júniusban kiderül.
Mé ne?
Ez minek? Kicsit drága....
Mondtam hogy occo kinai pici pízé?
Ha megkapom a nyugdíjpénztártól a nagy zsét ,lehet megveszem bele a Malossi HPC-t már régóta töröm rajta a fejem,csak sajnálom rá a pénzt ami nincs is
Szar 333 eur + posta? Csakhogy lehet kapni. A műanyag csomagolás is rárohadna míg megvenném.
Veszel egy rossz főtengelyt és kivágod belőle a megfelelő részt. Ezt ráhegeszted a tiédre, centírozod, és már van is egy teli sonkád. Persze ez megfelelő előkészületet igényel, és felszerelést. Mindent meg lehet oldani. Pénz kérdése....
Az volt a gondja amit írtam,hiányzott neki a papírtömítés vastagsága. Vágtam egyet beraktam és már jó is lett. De azért bekentem a papírt is piros trutyival,teljesen beleszerettem ebbe az anyagba
Azért azt nem mondtam,hogy leányálom volt,és a ti segítségetek nélkül is ment volna
Köszi! nekem az a pici is jó lesz, egyébként mindennel megvagyok rajta elégedve, csak a gyorsulást akarom növelni... és a hangját persze :)
A végáttétellel sikerült csinálni valamit,hogy ne szoruljon?
Van nálam egy 50-es ditech, szintén fúratós buliban vesz részt,ha már így benne vagy összedobhatnád azt is
Már az idomokat pakolom fel, Szerintem jól megcsináltam a mocit. Teli van erővel,sazép az alapjárat,és pöccre indu l.
Nekem mondta valaki,hogy nincs szürke óra keretes SR,csak fekete. Amúgy kalács a gép!
Szép moci ,meg nagyon jó áron adod.
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott valami...Ha egyszer mégiscsak átalakítom karbisra az enyémet(mármint te átalakítod )
Lehet ebbe valami telisonkás főtengelyt varázsolni ?
Üdv! Van egy felújított eladó robogóm.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr50-4684905
Ja. Csak győzzed zsetonnal. Én a ditechre nagyon sokat költöttem vettem 270-ért, ráköltöttem vagy 150-et és eladtam 215-ért. Az összes motoromra és autómra nem költöttem ennyit. No persze tegye mindenki amit jónak lát.
50es smkp-nál nem kell eszelni semmit odamész, legfeljebb megnézed a motor és alvázszámot, nehogy valaki leradírozza róla. Adásvételi és go. Nem a mindenki által látogatott oldalakra teszik fel a gyári festésű lopott motort.
Rá lehet kapni az ízére.
Utána belemegy a vezérhangya és lehet cserélni nagyobbra,erősebbre,szebbre.
adásvételi kell a külföldi más nem szerintem
Még egy kérdésem lenne.
Ha egy robogó külföldi okmányokkal van az gond, vagy ennél nem kell semmit agyalni mint a kocsinál, mert ugye a kocsi papírok lejárnak egy idő után.