Sajnos ez így van,ránk jár a rúd. Aki lop csal hazudik az meg dőzsöl,villákat épít,tengerparton nyaral a feje sem fáj.
Én meg nem tudok megvenni egy xar főtengelyt csak banki hitelre
A múltkor volt nálunk egy porszívó ügynök faszi,aki ezt a lux royal porszívót árulja és bemutatta a cuccot mit tud.Engem meggyőzött.Viszont 315e az alapára.Horribilisnek tűnik,de sajnos nem az.Nem a termék a drága,hanem mi keresünk nagyon-nagyon rosszul
Szerintem le tudják, de ne legyen igazam. Épp ezért sírdogált sok ember, mert pluszban fizetett be nem keveset és most ha visszalép cummer lesz elveszik a pénz, ha meg marad akkor meg széllel szemben vizel.
Hátha az MH-nál másképp és tényleg megkapod a zsozsit.
De én azt veszem észre, hogyha a kisemberekről és az államról van szó akkor mi mindig a fasznak a csöpögős felén vagyunk.
Nekem nagyon tetszik
Eddig lekukáztam 2gyárit,most van benne a harmadik ami eddig még bírja.Szóval ha összeadjuk akkor kb árban ott van mint a malossi...
A dr nem igazán győzött meg a minőségével.
Igazából nem a reálhozamra számítok,mert az tényleg nem nagy összeg lesz,hanem a munkáltatói kiegészítésre,ami 400e fölött van.Azt elvileg nem tudják lenyúlni
Na abból esetleg megtankolod a motorod párszor. (vagy ki tudja..)
Tehát amit kaptál értesítőt van rajta hozam ami elég szép summa, gondolatban már nagyon örülsz, majd kiderül, hogy reálhozamot kapsz ami az igazi hozam 5-25%-a hozamnak, vagy annyi sem. Júniusban kiderül.
Veszel egy rossz főtengelyt és kivágod belőle a megfelelő részt. Ezt ráhegeszted a tiédre, centírozod, és már van is egy teli sonkád. Persze ez megfelelő előkészületet igényel, és felszerelést. Mindent meg lehet oldani. Pénz kérdése....
Az volt a gondja amit írtam,hiányzott neki a papírtömítés vastagsága. Vágtam egyet beraktam és már jó is lett. De azért bekentem a papírt is piros trutyival,teljesen beleszerettem ebbe az anyagba
Azért azt nem mondtam,hogy leányálom volt,és a ti segítségetek nélkül is ment volna
A végáttétellel sikerült csinálni valamit,hogy ne szoruljon?
Van nálam egy 50-es ditech, szintén fúratós buliban vesz részt,ha már így benne vagy összedobhatnád azt is
Szép moci ,meg nagyon jó áron adod.
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott valami...Ha egyszer mégiscsak átalakítom karbisra az enyémet(mármint te átalakítod )
Lehet ebbe valami telisonkás főtengelyt varázsolni ?
Ja. Csak győzzed zsetonnal. Én a ditechre nagyon sokat költöttem vettem 270-ért, ráköltöttem vagy 150-et és eladtam 215-ért. Az összes motoromra és autómra nem költöttem ennyit. No persze tegye mindenki amit jónak lát.
50es smkp-nál nem kell eszelni semmit odamész, legfeljebb megnézed a motor és alvázszámot, nehogy valaki leradírozza róla. Adásvételi és go. Nem a mindenki által látogatott oldalakra teszik fel a gyári festésű lopott motort.
Még egy kérdésem lenne.
Ha egy robogó külföldi okmányokkal van az gond, vagy ennél nem kell semmit agyalni mint a kocsinál, mert ugye a kocsi papírok lejárnak egy idő után.
Én meg nem tudok megvenni egy xar főtengelyt csak banki hitelre
A múltkor volt nálunk egy porszívó ügynök faszi,aki ezt a lux royal porszívót árulja és bemutatta a cuccot mit tud.Engem meggyőzött.Viszont 315e az alapára.Horribilisnek tűnik,de sajnos nem az.Nem a termék a drága,hanem mi keresünk nagyon-nagyon rosszul
Hátha az MH-nál másképp és tényleg megkapod a zsozsit.
De én azt veszem észre, hogyha a kisemberekről és az államról van szó akkor mi mindig a fasznak a csöpögős felén vagyunk.
Eddig lekukáztam 2gyárit,most van benne a harmadik ami eddig még bírja.Szóval ha összeadjuk akkor kb árban ott van mint a malossi...
A dr nem igazán győzött meg a minőségével.
Igazából nem a reálhozamra számítok,mert az tényleg nem nagy összeg lesz,hanem a munkáltatói kiegészítésre,ami 400e fölött van.Azt elvileg nem tudják lenyúlni
Tehát amit kaptál értesítőt van rajta hozam ami elég szép summa, gondolatban már nagyon örülsz, majd kiderül, hogy reálhozamot kapsz ami az igazi hozam 5-25%-a hozamnak, vagy annyi sem. Júniusban kiderül.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Azért azt nem mondtam,hogy leányálom volt,és a ti segítségetek nélkül is ment volna
Van nálam egy 50-es ditech, szintén fúratós buliban vesz részt,ha már így benne vagy összedobhatnád azt is
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott valami...Ha egyszer mégiscsak átalakítom karbisra az enyémet(mármint te átalakítod )
Lehet ebbe valami telisonkás főtengelyt varázsolni ?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr50-4684905
Utána belemegy a vezérhangya és lehet cserélni nagyobbra,erősebbre,szebbre.
Ha egy robogó külföldi okmányokkal van az gond, vagy ennél nem kell semmit agyalni mint a kocsinál, mert ugye a kocsi papírok lejárnak egy idő után.