Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kalapácsot köll jól meglendíteni felé.
Hello,mit kell csinálni ahoz,hogy ne világítson az aprilia felirat a műszerfalon? köszi
Hello,mit kell csinálni ahoz,hogy ne világítson az aprilia felirat a műszerfalon? köszi
Az ékszij új , a görgők pedig 6 grammossak lettek bele rakva .
Szia! Meg tudnád azt is mondani, hogy mi miatt nem cserélhetők? Köszi!
Miért, hány grammosak a görgők?Az ékszíj nem túl kopott?mert akkor ott is elvész az erő
Hőszenzort hol találom? Melyik oldalán kéne keresnem a mocinak?
Meg akarom mérni csak nem találom..
Nagyobb karbi, gyújtás időpont ellenőrzés, nagyobb henger...
Én meg ajánlom!
Szia! Én nem ajánlom! "Nagyon kényes....." Én most alakíttattam át karbisra, csak most a teljesítményével nem vok nagyon megelégedve valakinek valami ötlete a nagyobb teljesítmény érdekében? Köszi előre is a segítséget!
Szia,volna egy olyan kérdésem,hogy raktam fel ma új teflon gyűrűt,jó is lett mert indul pöccre a gép,csak folyamatosan világítani kezdett az aprilia felirat a műszerfalon,megy rendesen a moci. Szerinted van jelentősége?
Nem tud nekem ehhez a mocihoz adni valaki jo állapotú motortartó szilentet ?
Vagyis nehezebben éri el az új kontraszt rugóval a 75-öt mint a régi rugóval ! Görgő gond nem lehet ?
De erőssebb kontrast rugó lett belerakva , és ugyan úgy gyorsul mint ami volt benne előtte , de a végsebességem kisebb lett !
az hogy gyengébb a kontraszt rugó, ha lomhább lett, rakd vissza a régit ha azzal jobb volt.
sya . Azt mondták nekem , hogy ennek a mocinak olyan 75-80 a végsebessége . Ez elég is lenne , de amint irtam bele lett rakva a másik kontraszt rugó , és nehezebben gyorsul föl , és talán kissebb a végsebességis 1 picivel ! Mi lehet a baj ?
De a végsebesség már megfelelne neked?
Sziasztok van eggy 95-ös sr50-em . Segitséget szeretnék kérni tőletek , hogy mi lehet a gond ? Kezdeném : kb 1 hete vettem és akkor a végsebbessége olyan 60-63 volt , elvittem szerelőhöz , és azt mondta , hogy azért van ez az alagyony végsebbesség mert el van kopva már eléggé a szij +görgő . Na akkor ezt kicseréltettem , és megy a moci kb 75-öt ! Utánna kicseréltük a kontraszt rugót , de semmivel sem lett jo , maradt a 75-ös végsebesség , de nehezebben megy föl 75-re ezzel a kontrast rugóval , mint a régivel ! Mi lehet a gond ? Talán a görgő ? Vagy .... ?
Gondolom benne van... stealth: vizes. akkor nyugodt szívvel rendelem meg ennek tudatában :))) köszi a segítséget!
és kész! fent van a gianelli reverse meg kapott egy home-made DC matricát az elejére... elég jó lett így az összkép és megy mint állat! ezt a kipuft bátran ajánlom mindenkinek
biztos hogy észre fogod venni
Könnyebb görgővel eleve javul a gyorsulás még ha a kipuf marad is de azért adják hozzá a cuccokat hogy könnyebb legyen behangolni.Szoval jobban fog menni meg a katalizátor gondolom még megvan ha gyári,ergo az még 1 kis ráadást ad ha cserélsz.
és sokat javult ? mer így simán gyári kipuval nagyon kis lomha... :)
alapból kellene hogy járjon hozzá, nekem piros kuplungrugó és 4.8-as görgők jártak hozzá...
Igen újat tervezek venni... és akárhol veszem pl: scooterracing? ott is adnak? vagy ez alapból így megy? első mocim... :)