Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A meghirdetett kék Aprilia SR50 elkelt....
Megoldjuk.Azért ha nem gond,elötte csörögj rám.
tpeti: Hali! Holnap este ha olyan 6-7 kozott kimegyek a kipufogoert akkor az ugy jo neked? Otthon leszel akkor?
Alkudni tudni kell.....
Szevasztok!Én azt mondhatom hogy nem olyan szar a di-tech 27000et kibirt nálam és csak olajat cseréltemmeg légszűröt kellett takarítani.
Na jó 2 gyertya csere is volt!
"...az eladó rendes volt és visszafizette az árát..." Vissza hát.
"...Nem mindegy,egyáltalán nem,mivel pénz beszél a ditech meg beköpi a gyertyát..." És még GONOSZ is...
Azért írogatok,mert ez egy fórum...és van az az ár amiért érdekelnek az alkatrészek,szoktam pluszba venni dolgokat,hogy legyen.
Viszont,ha az ember vesz valamit,akkor szeretné tudni,hogy mi volt annak az alkatrésznek az előélete.Vettem már a neten olyan throttle szenzort aminek ki volt a bele,használhatatlan volt,az más kérdés ,hogy az eladó rendes volt és visszafizette az árát.A fölösleges reklamációk miatt mindenkinek jobb szerintem ,ha először kérdez és aztán vásárol,te nem így gondolod?
Hát ha boltban annyi,akkor tudok érte adni egy ötezrest.

A kompresszoral együtt!
én vigyáznák a helyedben,ez olyan james bondos lehet,meg fog ölni ahogy elárulja neked a titkot.
Ha nem érdekelnek az alkatrészek akkor nem tudom minek írogatsz!
Nem mindegy,egyáltalán nem,mivel pénz beszél a ditech meg beköpi a gyertyát
Az nem érthető,hogy árulsz egy blokk nélküli kasznit,meg blokk alkatrészeket amik állítólag működnek...mégis kibontottad a blokkot,viszont nem vagy hajlandó elárulni,hogy miért.
Na ez nem érthető.
Mivel én és rajtam kívül vannak itt még páran akik konyítanak egy hangyányit a ditechez,nézd el ,hogy kicsit gyanakvóak vagyunk.
Egy működőképes blokkot miért bontana ki bárki a motorból,hogy utána külön-külön árulja...
Teljesen mind1 nem? Ezek az alkatrészek eladók akár garanciát is vállalok rájuk és ennyi! Nem tudom ezen mi nem érthető?!
Aha, értem és mi volt a baja a motornak?
Plószar=lószar
Hát akkor nincs több kérdésem. "Amíg plószar lesz,addig veréb is"
Mivel más hibája volt a motornak és nem láttam értelmét megcsináltatni........és ezek az alkatrészek használhatók belőle!
Ha működőképes volt a blokk amiből kiszedted az alkatrészeket,akkor miért szedted ki a kaszniból,ha nem vagyok indiszkrét?Mivel árulsz itt az apróban egy komplett ditech-et motor nélkül...Valami itt nem kerek
Nem tudom hány bárt nyom de működőképes motorból lett kivéve, mivel működött gondolom annyit nyom amennyit kell......A befecskendező szelep új ára 45.000-50.000ft között mozog! Mondj rá egy árat aztán megbeszélhetjük!
Bontott brümm-brümm....
És mennyi?
A kompresszór hány BAR-t nyom,és mire mondod? És a hengerfejben lévő befecskendező mennyi pénz?
Hello!
Eladók a képen látható alkatrészek Aprilia Sr Di-tech-ből! (Morini blokkos) Ár megegyezés szerint!
peetsp premium ?
Nem azzal van a bajom hogy sokat eszik, egy 50eshez képest... hanem azzal van a bajom h sokat eszik egy 150eshez képest. Ilyent 5 literrel ki lennék békülve. De most megkajolja a 7-7,5 litert simán...