Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Srácok!

Tudna nekem valaki segíteni olyan dologba,hogy hogyan kell bejáratni egy malossi 70 öntöttvas hengert?A szerelő azt mondta h kb 500 km kell neki amíg teljesen összeáll.Párszor ki kell húzatni 80ig ha már elég meleg de amúgy alapjáraton pöszörögjek csak vele kb 40-50 közt.Na most így is teszem 45 körül hajtom.Az érdekelne h 45 ig változatosan gondoltam h megyek hol csutkával gyorsítok 45re hol pedig finoman huzom a lámpa után.Szerintetek úgy jó?

Kösz előre is válaszokat
Felhivtam en is. Van neki az az idom ami kell nekem es nem is rossz áron. Ugyhogy boldogság van:D
Köszi errefelé indulok el akkor...
Szia.Ezen alkatrészek jó részét,jó árban megtalálod Szabinál,posta van!
06-70-615-2241
Amik kellenének még nekem: komplett búra szett
matrica szett
rövidebb gáz bowden
kormány idomnak az alsó része
két fasza tükör
két taposó gumi
befecskendező csatlakozó
teflon gyűrű (most a saját gyártmány
van benne)
Ki se merem mondani,de most jó volt minden
Nem tudom mi lehet a vége,de 60-tól el kezd húzni mint a disznó,persze csak kicsit húzattam. Most hála Istennek a víz sem ment fel nagyon. A multkor meg amikor írtam,hogy nem akar nagyon megindulni,akkor meg az volt a baj,hogy próbálgattam a garázsban és egyszer csak leesett a variátor ,újra összeraktam és azóta frankó,valószínű nem húztam meg a főtengely csavart eléggé.
Majd kitapasztalod,én azt vettem észre,hogy kis sebességnél jobban melegszik,mint ha megyek vele50-60-al,mert a fordulat kb ugyanaz,de a menetszél nagyobb,jobban hűti.
Ok,meg kérdezem tőle. Jól húz szerintem,de még nem akarom nagyon húzogatni neki. Max 40-el járok vele. Most elszaladok boltba vele,nem tudom lesz-e valami baja most,eddig mindig volt amikor rá ültem.
Nem tudom kivenni a képről ,de biztos rajta van,meg kell tőle kérdezni.
Milyen lett a motor,jól húz?
egy TT-m van, alu nem vonz annyira, mert ahogy néztem általában 1gyűrűs , a TNT 2 de asz nicasilos , neked DR van?
még a 4ezret is sokallom amennyiért általába adják a bontott ,kisebb idomokat , na sok sikert a keresgéléshez, nézd meg még itt az apróban, van több bontott dítechk is
Olyan nincs.
Szia,nekem az kéne ami a hengerfejben lévő befecskendezőre megy rá.
Ilyenre,csak ez már 2004-től van,az enyém meg 2002-es

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Hali!
Köszi a linkeket, az erdőkertesi mar eladta, az egri meg még nem vette fel :(
Amugy passzol elvileg, baratomnak is igy van. A nyak idomot vagy mit kell még max megvenni mert az nem biztos.
Közbe voltam itt egy motorboltba ahol foglalkoznak apriliakkal is, ujonnan 30ezerér tudnak nekem gyári fényezéssel:D
Ha kell inyektorcsatlakozó pár százért adok neked.
Tegnap éjszakára elmentem dolgozni a mocival,odafelé elkezdett dadogni,reggel meg nem indult be,egészen addig amíg vissza nem raktam a lecsúszott vezetékeket a befecskendezőről
Találtam most egy vezeték köteget,szerinted ezen rajta van az ami nekem kell?
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Attól függ milyen kipufogód,mert az aluhenger magasabb fordulaton dolgozik,a dr olcsó,tartós jó henger persze gyengébb is.
Berohadt a dugattyú.Kiszerel,pucol ha szerencséd van akkor ennyi.Ha nem akkor felújító készlet és teljesen szétszed.
Hali! Valakinek van ötlete, mért lehet az, h befogott az első fék és blokkolja a kereket, nem nagyon akar forogni, az olaj nem folyt el.
Alu henger jó választás lehet léghűtéses minára? Szeretnék egy új hengert a régi helyett , megszolgálta a maga idejét, de csak50esekben gondolkodom. Nézegettem pár márkát , TNT az nicasilos, nem tudom mennyire lehet azt felújítani későbbiekben(?) árban jó, meg két gyűrűs. Vagy még S6 alu de az meg egy gyűrűs.
Vagy akkor már inkább egy öntött vas DR? ... esetleg más?
Vegyél bele egy vízpumpa felújítót,persze azért nézd át előtte, előfordulhat,hogy csak az egyik bilincsnél enged.
A lámpához jár a vezeték,de csatlakozó én úgy tudom nincs rajta.
Helló, szerintem is szebb, passzol amugy 1:1ben a régi 2lyukas helyére?

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

http://www.kepesmotor
.hu/idomo...
Netrol csóreltam képet, a bekeretezett idom pontos nevére lennék kíváncsi. Illetve ami fontosabb, hogy van e valakinek eladó. Nem találok sehol neten, illetve amit találtam hirdetést már nem volt meg nekik. Hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni egy ilyen idom beszerzésében. 150es SR re menne. Sokkal szebb ezzel az idommal az SR szerintem.
Mit csinálhattam rosszul, ha járó motornál szépen lassan csöpög a hűtővíz, de álló helyzetben nem folyik el? A vízpumpa alján csöpög, nem a vízcsöveknél ereszt... Légteleníteni hogy kell, ha ez a probléma?

Illetve műsik dolog, ami érdekelne, hogy az indexes LEDes hátsó lámpának nem tudja valaki, milyen csatlakozója van? Mert most a gyári hátsó lámpát szétszedtem de kellene belőle szabdalnom. Már megrendeltem a LEDeset, csak nemtom ahhoz jár-e vmilyen vezeték meg csati...
enyémnél 80=66 km/h