Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morini
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérek!
Milyen blokk ez?

Kössz
esetleg valaki más vmi értelmesebb válasz?
Szerintem végy kb. 3 liter benzint,majd óvatosan /ha lehet úgy,hogy rád ne jusson belőle/ locsolgasd le a mocit,majd csinálj 15-20 méteres csíkot benyából oly módon,hogy közben távolodsz a mocitól. Ha ez megvan akkor gyújtsd meg a végét,és soha többé nem fog szarozni veled tesó.
Attól,hogy 4x beírod a problémád még nem lesz hamarabb megoldva.
sziasztok
enyém nem dadog viszont érezhetöen lassabban gyorsul 35-töl kb 50ig aztán meg se áll 70-75ig
elektromos szivatot lehuztem rola ugyhogy az jilöve mert akkor is ugyanezt csinálta
vki vmi tanács?

üdv
Szoasztok! olyan probrémám volna hogy 2002 vizes karbis sr-em olyan 30-40km/h felett dadog egy ideig és utánna pörgki ennek mi oka lehet mit nézzek meg mit tanácsoltok? további szépnapot.
Szoasztok! olyan probrémám volna hogy 2002 vizes karbis sr-em olyan 30-40km/h felett dadog egy ideig és utánna pörgki ennek mi oka lehet mit nézzek meg mit tanácsoltok? további szépnapot.
Kiszedtem a hengerfejből a befecskendezőt újra,és most nem szépen hanem tuti jól betekertem teflon szalaggal,ez nem végleges megoldás,csak azt akarom induljon be. Ellenőriztem az injektort is,szépen porlaszt.Szikra akkora van mint egy ló. Leszedtem a variátort is,és a gyújtás részt is,hogy megnézzem a szimeringeket nem-e trutyis a széle,de szép tiszta.A hengerfejnél sem engedi el a kompressziót.Nem vágom miért nem indul a gép. Majdnem úgy csinálja,mintha már alapjáraton menne a moci,de ha abbahagyom az önindítózást akkor abbamarad minden. Következő ötletem az,hogy meg kell furatnom a hengert,csak eddig nehezen de beindult hidegen is.
Nagyon jóóó!
miylen méretű görgők?
kell is ez, defekt esetén elgurul a tárcsán legalább:)
mikor szétbombáztam a blokkomat először,akkor durván 35.000km volt benne(akkor lett a 70es henger földobva) és a teflongyűrű korom formájában volt benne,a gumigyűrű is szét volt égve nagyvonalakban,a hengerfej így nézett ki.
mivel nekem sem volt jobb ötletem,én is betekertem teflonszalaggal.
Viszont beindult és utána kb 100-150km-t mentem vele amíg sikerült szereznem egy másikat amin rajta volt.
szóval,ha a többi tömítés rendesen a helyén van be kéne indulnia
egy próbát megért,ügye ,hogy mindig tud ujjat hallani az ember?
Na neee....
Összedugtam mindent /úgy gondolom/,kap is benzint,meg ha indítózok akkor igér,meg fel is gyorsul egy kicsit az indítózás,ezt nem tudom elmagyarázni milyen de szerintem érted. úgy gondolom,hogy a teflon gyűrű a szar,mert amikor kihúztam a henger fejből a befecskendezőt láttam,hogy fele hiányzik.Amit rendeltem injektor O gyűrű készletet abban meg nincs benne. Jobbat nem tudtam hirtelen kitalálni,ezért igényesen tekertem oda teflon szalagot,de valószínűleg nem jött be.
persze beindul víz nélkül is,de abban a pillanatban le is kéne állítani,ha röffen.Minden csatlakozót rádugtál?Gyertyapipa?Az injektorra és a hőgombára ugyanaz a csatlakozó megy,tehát össze lehet cserélni,ha nem figyel az ember,anno én ezzel szívtam meg a legelső összerakás után.Ami az injektorra megy azon volt rugós biztosító,a hőgombáén nem,nézd meg ,lehet összecserélted.
Na,mondjuk ez hülye kérdés volt.
Egyébként víz nélkül be kéne indulnia nem?
Thank you Mester! Ma összedobtam a gépet,fasza minden,tök jó,csak nem indul be.
sziasztok van egy rallym és az a bajom h mikor teljesen huzom a gázt akkor egy idö után meg akar álni olyan mint ha nem kapna anyagot vettem rá egy 17,5karbit de azzal is ugyan azt csinálja mi lehet a baj?de ha nem huzom neki tökig akkr semmi baj már álitottam a subert uj csap van!ha tudtok erre valamit akkor köszi a választ.
A bal oldalon álltál ,oda kell a piros jelzésű,tehát a benzinpumpa felőli oldalra.