Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,

olaj vásárlás előtt állunk, castrol power1 racinget (full szintetikus) tudok 2500ért, ha egy kartonnal veszünk. Ha van olyan aki beszállna írjon, mert kéne még ember... Én Bp környéki vagyok, tehát pestiek előnyben, postával már szerintem nem éri meg
jolvan.én csak kérdeztem hogy mi van mert illik egy sr-nek 50-esként legalább 80-at mennie.
Sziasztok, 2002-es ditechbe lehet valahogy fordulatszám mérőt bele mutyikolni?
Sziasztok! Sajnos nem értek elektromossághoz de van egy új LEDes indexes hátsó lámpám és a segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik vezetéket hova kössem a gyári kötegre, mármint nem tudom melyik az index és melyik a helyzetjelző-fék... Köszi előre is!
thx a hszt!
Hello, ha már többre nem telik és úgy látod hogy a dugó még jó állapotban van mehet rá az új gyűrű,de én azért kicserélném a tűgörgőt is. Valószínűleg tovább bírja majd mint a régi gyűrűvel.
köszkösz, csak támpont ..meg vélemény:D de végül beleraktam a fehéret és csodák csodájára egésszjó a régi önmagához képest kitűűnő hát a vége 85, de 80tol már lomha de joez igy:D tervbe volt hengerszett, de sztem csak uj csapágy szimering, meg tömítések lesz belőle esetleg tűgörgő ... ja és az hülyeség hogy a dugóra uj gyűrű? ahenger meg marad? tom jobb nem lesz, de hogy ne törjön el és bassza szét a hengert, ez megoldás erre?
Nos.
Lassan kész a "rendszám" project.
Festés,polírozás,lakkozás és zsír lesz!
Külön köszönet a cnc-s spannak
Pl.: http://scootershop.unas.hu/spd...

Rendelés előtt kérdezd meg hogy jó-e a Tiédbe.
Olvasd el újra a kérdést és értelmezd. Nem az én motoromról volt szó. Még hogy az enyém nem megy 80-at?! Nem írom le mennyit megy, mert úgysem hinnéd el....
Szia Csabszeg, ajánlok neked is 1 jó leírást a hajtás hangolásáról:http://www.robogoalkatresz.eu/... ."Tudom próbáljam ki" na látod ez okos gondolat mert aki neked menetpróba nélkül megmondja a pontos beállítást az előtt én fejet hajtok Nincs két egyforma motor, ez az én személyes véleményem. Ja szíj állapota? Hajrá, hajrá sok sikert
Szia,nem tudod hol lehet kapni karbon membrán lapot?
Szasztok!

Airsal 70ccm Mide-race henger eladó, zsír új b-s dugóval, hengerfejjel együtt. 15lóerő kihozható belőle, van hozzá kuplungom és varióm is ha érdekel. 15e Ft az ára, de minden értelmes ajánlat érdekel!
ajajajajaaj help, most raktam 5.4es kopott görgő helyére 4.5öst, gyárilag elvileg 5grammos való bele, meg van egy sárga kontraszt.
de nem annyira jó, a kérdés az hogy esetleg fehér malossi kontraszttal kiegyensulyozottabb lenne? tudom, próbáljam ki.. csak nem nagyon vna most időm erre :\
bocs hogy beleszólok csak kérdeznék. az 50ccm sr-ed nem megy 80-at? :O
Arra meg fogadni is merek, hogy az enyém 12-es karbival is odaverne a Tiédnek. De gonosz vagyok.....
"...Most gyári 12-es van rajta és 60 a vége. A nagyobbal mennie kell legalább 80-at..." Komoly hozzáállás. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor az enyémre raknék egy 34-es karbit, és mennie kell legalább 200-at.... "Tuning" előtt érdemes tisztában lenni a motor működésével......
Milyen henger van rajta?
Valami hajtás tuning?
Na majd kiderül, holnapra meglesz a 17,5 karbi és felrakom. Eredetileg 19-est akartam rátenni, de egyszerűen nem találtam"jó" áron. Most gyári 12-es van rajta és 60 a vége. A nagyobbal mennie kell legalább 80-at Remélem jó lesz.

Köszi a válaszokat srácok, ha összeraktam írok.
Komolyabb tuningnál érdemes egy ilyen. Gyárihoz (ha az van) tökéletes az alap.
Ott nem a karbi volt a baj akkor. Nekem 21-es Dellorto van rajta mégis hibátlan az egész szerkezet pedig még a tuning se gyenge benne
Ez jó valamire szerintetek?
http://www.egumotors.hu/160-el...
Persze hogy elég, ha 19-nél nagyobbat raksz rá megöli a motort! Személyes tapasztalat
Kék, zöld, narancssárga aprilia sr 50 street 2008
Thx. Akkor azt teszek majd bele holnap összerakás előtt, csak gondoltam megkérdezem már Igazából én a grafitosra gondoltam, hogy az jobban bírjat, de ha a sárga jó, akkor minek pocsékoljam a drágább zsírt bele