Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! tavaly 1 hónap alatt kétszer raktak bele új gyertyát! Ajánlottak egy új szerelőt, még ott szerencsét próbálok! Nincs semmi ötletem már! :(
Hát így passz.Megnézem este a szentírást.
bocs, illetve a piaggo karbisnál és injektorosnál, de a morininél jóval több.
Ha helyes a kód értelmezésem.
A maual szerint nem egészen...
A hátsóhajtásnál tökmindegy.Utt egyazon mennyiségvan a karbisál és az inyektorosnál is.
pontosítva a második mellett még a karbis kódja is fel van tüntetve:
Gearbox oil 130 cu. cm (7.93 cu.in) IE 50 (ditech)
Gearbox oil / 75 cu. cm (4.58 cu.in) C 364 (ez a krbis)/ IE 361 (purejet)
Köbcentiben van az első a másik meg angol köbincs vagy ni a rák.
Ha ezt valaki tudja értelmezni (én is kiváncsi lennék), akkor ennyi az előírt...
Gearbox oil 130 cu. cm (7.93 cu.in) - ditech (gondolom ez a morini)
Gearbox oil / 75 cu. cm (4.58 cu.in) - purejet (ez meg a piaggo ditech)
Akkor mennyit rakjak bele.
Az az igazság. h. már leengedtem és kb olyan 70 ml jöt le belőle.
Én raktam bele 80 ml-t. Tudja valaki pontosan h. mennyi az előírt?
üdv

tomi
hello 110-130 cm3 szerintem
üdv urak! Elkészült haver ditech-je! Ezer kösz mindenkinek,aki segitett,különösen Kinternek!
Az érdekes az,h teljesen jol megy,nem dadog,stb! Viszont! Nem égett rajta az injektor lámpa,szétszedtem,és nem is volt benne izzo! Hála az elözö tulajnak,h bolondulna meg. Szoval tettem bele,és utána folyamatosan világitott egyfolytában,ha járt a motor. Ki akartam morzézni a hibakodot, (full gáz+gyujtás rá) de egyfolytában villogott,kb 10percen keresztül ütemesen. Ekkor meguntam,és abbahagytam. Pedig elméletileg már törlödni is kellett volna a hibának! 2002, morini ditech. Szerintetek? Ez tegnap volt,a moci azota is hibátlan, csak ég a lámpa folyamatosan!
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni, hogy mennyi végáttétolajat tegyek a 2003-as morini blokkos ditechembe? Azt mondták h. az ékszíj burkolaton rajta lesz, azonban én sehol nem találtam.
Segítségeteket előre is köszönöm

üdv

tamás
köszi akkor tárgytalan
Szerintetek egy LeoVince ZX-nek fojtással van értelme, tehát javít a teljesítményen a gyárihoz képest?
Mikor gyári volt a ditechem cseréltem görgőt és 7,2-est tettem bele full gyári volt. 70-es polinivel, sport 6-tal 6,5 gr-s kellett bele.
Legalábbis az enyémnek sok....
Én is így tudtam. De lebeszéltek róla. Most meg kiderült hogy mégiscsak sok...
A gyári az 5.5g-os nem?
a tiéd tuningolt az enyém meg gyári
ezé nem kell tuningolni és akkor jo lesz
amugy 7.7g-ot ir gyárinak
sztem az sok
Nézd meg milyen van benne,és annál könnyebbet.
Az enyémbe fehér kontraszt rugó,sárga kuplung rugó,és 7.2-es görgők vannak. Szépen húzott 0-95-ig amíg ment. Most feltámadófélben van.
akkor szerinted milyen görgöt tegyek bele?
Nekem megoldotta. 0-50-ig csak nyekergett a motor, 50-nél szinte rántott egyet, feléledt és elkezdett húzni. Az eseteben nem tudom biztosra mondani hogy ez a hiba, mert nem látom a gépet...