"...Sziasztok vettem egy sportlégszűrőt csak nem tudom h mekkora fúvóka kell bele..." A sportlégszűrőbe nem kell fúvóka. A karburátorba igen, mégpedig kb. 10-15%-al nagyobb mint ami eredetileg volt....
A nyomásszabályzó az injektor alatt van. Ott ahová a "3 cső megy". Itt találsz róla leírást, meg pár képet is. Az oldal nem magyar nyelvű, de ha ditech javításba kezdtél, akkor ez nem okozhat gondot....
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni SR 50 évjárat meghatározásához. A következő alvázszámból milyen évet lehet megállapítani?: ZD4RLB100YS004685.
Előre is kösz!
nem fogja megmondani neked ezt így senki, nézd meg mennyi az átlag fogyasztásod aztán tudod majd,hogy 1 tankkal mennyit mész el de amúgy ha 4et eszik 100on akkor 6bol vszinű elmész 140et bár nem tudom hogy 5/6 literes e a tank
Sziasztok!
Új helyzet állt elő ha motoromnak gázt húzok a töltés 12.78 körül van de amint elengedem felugrik 13.98 körülre. (Lámpa és fogyasztók nélkül). Más valami a gyújtáskapcsoló fölött van 1 piros led annak mikor kellene világítania?
Sziasztok vettem egy sportlégszűrőt csak nem tudom h mekkora fúvóka kell bele, ebben tudnátok segíteni?
És még annyi h evvel a fúvókával 75 km/h sebességnél mennyit tudok vele elmenni egy tankal?:)
nézd el nekem,h nem szakszavakkal kommunikálok,most csinálok életemben elöször injektoros mocit. Haver megvette,de kib..ul el volt hanyagolva. Kicserélem a csöveket,szimmeringeket,tömitéseket,szijat,görgöt,stb. Amiket szoktak. Megcsinálom a kompresszor csavarját,amit beszakitottak a blokkba.és ilyenek. Amugy nem vok kezdö szerelés téren,csak az injektoros témában. Azt is értem,h mi micsoda,mit hogy csinál,stb. Dadogott picit,elvitte szervizbe,azzal kezdték a parasztok,h cseréljünk injektort! Mondom elöbb átnézném neki én.. A légszüröben állt a por. Szoval ráfér a szerviz! Érdekes gazdái lehettek. Szoval szeretném havernak tölem telhetöen a legjobban megcsinálni. Ha már ditech-et vett!
köszi! Sajnos még nem vágom ezt az injektoros témát! Valahogy leirnád,h hol találom ezt a nyomásszabályzo házat? Az injektornál fönt? Vagy lent,abban a kis szerkezetben,ahová a 3 csö megy?
Az injektorosnál a nyomásszabályzó ház szokott telerakódni szürkés trutymóval. Ezt kell kipucolni. Ha a kompresszor és a levegő injektor közé beépítesz egy vízleválasztó szűrőt, akkor az felfogja a kompresszor felől érkező "finomságokat". Ilyesmit: http://n2.vatera.hu/photos/77/...
A sima műanyag házas benzinszűrőket felejtsd el, mert itt a nagy nyomás szétba....á. Egyébként meg a ditech-ben a tank kivezető csövében van egy selyemszűrő. Ettől jobb nem kell.
köszi,király vagy,megmentettél egy felesleges utazástol haza! Még egy kérdés! (ha butaság nem kiröhög) ugye a karbis gépeknél a karbit kipucolom,és király minden! Injektorosnál mit kell kitisztitani, átmosni esetleg. Illetve erre lehet e,érdemes e föltenni motorhoz valo benzinszüröt? Vagy csökkenne miatta a benzinnyomás?
Szia, szerintem ne vágd szét, inkább vegyél rá egy használt/új sportot ezt meg add el ha eltudod. Fúvókát ha veszel kipufogót ugyis cserélni kellesz, 600 pénz körül van
Szakik ! Amikor a motor megszabadul az összes fojtásától :vakcsonk, variátornál a hézagoló ,karbi és légszűrőház közti sárga lemez szűkitő . Mindez után a gyári 70 es főfuvit ajánlatos e kicsit nagyobbra cserélni (pl max 75) Mindezt azért kérdem mert valahol olvastam hogy a folytások eltávolitása után kicsit át kell hangolni a karbit.Nem hiszem h. a shúbertűre gondoltak ( bár itt is adhatunk több anyagot neki) nekem ez középállásban van +gyertyakép jó.Nekem gyári a gép 4000 van benne ,70- es a főfuvóka. A másik kérdésem drága jó gyári katalizátoros kipufogóval kapcsolatos.A katalizátor lefogja e annyira a motort h. érdemes eltávolitani?
üdv uraim! Segitség kellene! Morinis ditechbe a vario oldali szimmering méretét tudja valaki? Sajnos már eljöttem otthonrol,a kiszedett minta meg otthon figyel!
http://www.scootnfast.com/
Előre is kösz!
Pl: egy 75-ös fúvókával, ha jól meghajtom a gépet?
Új helyzet állt elő ha motoromnak gázt húzok a töltés 12.78 körül van de amint elengedem felugrik 13.98 körülre. (Lámpa és fogyasztók nélkül). Más valami a gyújtáskapcsoló fölött van 1 piros led annak mikor kellene világítania?
És még annyi h evvel a fúvókával 75 km/h sebességnél mennyit tudok vele elmenni egy tankal?:)
A sima műanyag házas benzinszűrőket felejtsd el, mert itt a nagy nyomás szétba....á. Egyébként meg a ditech-ben a tank kivezető csövében van egy selyemszűrő. Ettől jobb nem kell.
http://www.easyparts.nl/showdr...