Ez mind igaz...................végigjártam de olyan ez mint a zen útja..................van a hosszabb rögösebb de elmélyültebb,gondolkodtatóbb út és van a könnyebb,gyorsabb,brutálisabb út ami sötét oldal útja.
Kár így fikázni a ditech-et Tény,hogy több hiba lehetőséget rejt mint a karbis,de nem egy lehetetlen dolog,csak igényesnek kell vele lenni,és rendszeresen karban kell tartani!
Ma megtréfált a ditech, motorozgattam egy kicsit és amikor megálltam egy 10 perces pihenőre utánna nem indult újra. Fogalmam sincs mi lehet a hiba. Ötlet? Talán gyertya?
Öhhm Uram! Önnek esetleg nem lenne kedve eljönni ápr. 17.-én véradásra ide a szomszédba Nyíregyre link? Egyben egy kis fórumtalálkozó is lehetne. Csabszeget is rábeszélem addig
Csabszeg: most fél nyolc körül nem te jöttél szemben itt az utcánkban? Olyasmi kék SR volt. Én meg kék Skodával jöttem hazafele. Csak azért kérdem, mert a szemem majd ki baszta a világítása olyan fénye volt, meg úgy vakít. És még ezek után mondja valaki azt, hogy gyenge a rakétalámpás SR-ek fénye.
Sziasztok!Segítséget kérnék, van egy 2000 évjáratú Aprilia Sr50 Steet-em és állítólag egy Suzuki Katana blokkos de minarellis vagy morini blokkos vagy milyen mert ezt még senkisem tudta nekem megmondani, hogy milyen blokkal van felszerelve, kérlek segítsetek, mert szeretnék venni bele egy Corsa hengerszettet és csak minarellisre találtam, h jó lenne-e bele:)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket:)!
Vettem egy 2004es, karbis gépet.
(kep: moci)
A gyertyát szerettem volna kicserélni.
A neten talált kézikönyv alapján BPR7HS vagy BPR8HS kell bele. (ez ugye bár rövid gyertya)
(kép: gyertya)
A mociban viszont E-s (hosszu) gyertya volt! (Mondjuk ez nem jelent semmit mert kitudja kirakta bele...)
Érdekes az NGK honlapja is a hosszút ir, 2004-töl: http://www.ngk.de/de/produktfi...
Tehát vagy más motorom van mint kézikönyvem. Vagy a motorom nem 2004-es. Vagy tényleg rossz gyertya volt benne.
Esetleg valaki be tudja azonositani hogy milyen motorom is van?:)) Minarelli, morini, piaggio blokkos? És abbol megmondani hogy ténylegesen melyik gyertya kell nekem.
(Kep: motor)
(kicsit szét szereltem hogy lehassen is valamit látni)
Vissza is olvsatam picit de nem nagyon lehet kivenni egyértelmüen melyik motor milyen. Valaki esetleg csinálhatna egy táblázatot amiben egyértelmüen benne van: évjárat, design, karbi v. DiTech, Motortipus (morini, piaggo...)
Hát az nem hiszem hogy nagyon befolyásolná. Telóemelőtől így is magasabb jóval. Csak attól tartok hogy a jó minőségű utainkon bele bele kap majd, dehát majd kiderül ha beindul egyszer.
Nincs szándékomban kibányászni.
Vagy karbis alakítás.
Itt olvastam
Csabszeg: most fél nyolc körül nem te jöttél szemben itt az utcánkban? Olyasmi kék SR volt. Én meg kék Skodával jöttem hazafele. Csak azért kérdem, mert a szemem majd ki baszta a világítása olyan fénye volt, meg úgy vakít. És még ezek után mondja valaki azt, hogy gyenge a rakétalámpás SR-ek fénye.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket:)!
Valaki legyen olyan kedves és mondjon egy megbízható szerelőt v. szervizt BP-n.
Előre is köszönöm!
Vettem egy 2004es, karbis gépet.
(kep: moci)
A gyertyát szerettem volna kicserélni.
A neten talált kézikönyv alapján BPR7HS vagy BPR8HS kell bele. (ez ugye bár rövid gyertya)
(kép: gyertya)
A mociban viszont E-s (hosszu) gyertya volt! (Mondjuk ez nem jelent semmit mert kitudja kirakta bele...)
Érdekes az NGK honlapja is a hosszút ir, 2004-töl:
http://www.ngk.de/de/produktfi...
2000-2003-ig rövid:
http://www.ngk.de/de/produktfi...
Tehát vagy más motorom van mint kézikönyvem. Vagy a motorom nem 2004-es. Vagy tényleg rossz gyertya volt benne.
Esetleg valaki be tudja azonositani hogy milyen motorom is van?:)) Minarelli, morini, piaggio blokkos? És abbol megmondani hogy ténylegesen melyik gyertya kell nekem.
(Kep: motor)
(kicsit szét szereltem hogy lehassen is valamit látni)
Vissza is olvsatam picit de nem nagyon lehet kivenni egyértelmüen melyik motor milyen. Valaki esetleg csinálhatna egy táblázatot amiben egyértelmüen benne van: évjárat, design, karbi v. DiTech, Motortipus (morini, piaggo...)
A segitségeteket elöre is köszi!