Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Szerintem nem is illik bele. Szögletes lámpához nem megy a kerek angel eye. De egyébként megoldható, hiszen lehet kapni holmi világító szalagokat akár ledest is amivel csinálhatsz a gyáriba egy kört.
az újabb sr-ekhez nem lehet kapni angel eye lámpát? sehol sem találok:S
Én írtam neki a kíváncsiság kedvéért.
Összefoglalva:
1. kapsz 1 levelet melyben regelni kell valami szar helyre az ő ajánlásával, majd nézz meg egy csomó szutykot.
2. terjeszd tovább a mocskot, mindenkinek
3. utána írj vissza neki, és majd kapod a pénzt...

Lófaszt. Nem piramis á dehogy. Egy gyökérség.

Tetszett azért a sciennet is vagy mi a túró volt a neve. Mindenki nyomon követte az egyenlegét a neten... virtuális pénz volt... a többiek meg jót röhögtek.
Nagy az Isten állatkertje.
Banner Bike Bull (zselés) nekem ilyen van ,nemvettem ki a télen és első pöccre indult a gép
Sziasztok !
Aprilia SR50 géphez milyen akksit javasoltok ?
Most Yuasa YB9-B savas van benne, de megadta magát a télen.
A gép 70-s re van átalakítva.
Szabolcs,06-70-615-2241.
próbálkozz az iwiwen,vagy a f@aszbukkon.küldjél körüzenetet,ha kell,ha nem...csak nehogy lefagyjon a gépet a sok mailtól
Pajtikám, Te nagyon eltévedtél! Szedd már össze magad
igen ,meg egyezik az sr-nél
Egy munka amely valóra váltja álmaidat és garantáltan nincs szükséged semmi kezdeti tőkére! Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz vagy kismama vagy és jól jönne egy kis pénz, akkor ez a te munkád! Napi 3-4 óra
munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van
szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre, a többi már
csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy
e-mailt a következő címre: penzanetenmatesz@gmail.com Tárgy: munka. Én rögtön válaszolok. Nem kell fizetni semmit!
Sziasztok! Érdeklődnék hogy nem-e bontott valaki morini blokkos(ditech, karbis mindegy ) SR-t? Önindító bendix-et keresek,esetleg valakinek elfekvőben és szeretne megválni tőle ócsóért Csak egy kép hogy miröl is beszélek:
Szia,van valami fejlemény? Sajnos amikor írtam a mocalknak,akkor már fel adta a trafót. Na nem baj,lesz tartlékba.
helló azt kérdezném valami szakitól hogy a vízhűtéses és léghűtésesnek az alaplapja megegyezik? sr -ről van szó.
Sziasztok!Az sremhez kellene 2 tükör meg az alvázszám feletti burkolat meg egy hátsó sárvédő!Ha valakinek van felesleges és elakarja boltolni az szóljon!
Köszi!
Van neki csak sajna nem eladó,még régebben próbáltam.
Vaterán meg akad 1-2 cucc csak szeretném egy helyről beszerezni,és gondoltam hátha vaklaki bont egy old-ot
Próbáld meg Szabi barátomat,lehet hogy akad neki oldhoz is cucc.

06-70-615-2241
Vaterán nézz szét.
Sziasztok!
Fekvő minarelli Old sr-hez szeretnék venni bontott hátsó sárvédőt(kerékjáratit),és a tapósó mindkét végén lévő kis műanyag vackot valamint gyári jobbos tükröt.
Ha lenne valakinek feleslegesen adja már el nekem
Igen a Factory név csak az injektoroshoz tartozik, de sokan ezt nem tudják és a karbist is Factory néven teszik fel.
Akkor az a lényeg h a Factory csak injektorosba van most már ezt is tudom, kösz szépen.
Sokan úgy rakják fel a gépüket h factory de karbis vagy injektoros de akkor ezek szerint csak injektorosba van.Még egyszer köszi.
Aha értem akkor ezen az oldalon melyik az lc:
http://www.egumotors.hu/4-apri...
én erre gondolok:SR R 2005-től (piaggio)
ez meg akkor az injektoros:SR R Factory 2005-től (piaggio-pure jet)
Kezdjük ott, hogy ez egy SR50 LC. Az SR50 Factory az már injektoros. Sajnos tévesen terjedt el az a név, hogy Factory. Sokan azt hiszik, hogy az már önmagában is az új kasztnist jelöli pedig nem. Az Apriliánál a Factory az mindig magasabb felszereltséget jelent.

Tehát ez nem Factory, hiszen karbis. A kérdésedre válaszolva pedig én azt tudom mondani, hogy egyik sem rosszabb a másiknál. Ha van lehetőséged próbáld ki mindkét motort, mert ég és föld a kettő. A menetteljesítményük kb ugyanolyan, de teljesen más a két motor kényelme és viselkedése. Én mikor mentem egy ismerős Aeroxával akkor nekem az volt a tapasztalatom, hogy bár kényelmesebb egy fokkal, hiszen puhább és más kialakítású az ülés, de egyben lágyabb is az egész motor. Az SR-nek valahogy feszesebb a hangolása és szerintem jobban döntögethető.

De ez egy szubjektív vélemény és ami nekem nem tetszett, neked lehet pont az jön be. Ezért is javaslom azt, hogy próbáld ki mindkettőt, ha van rá lehetőséged, aztán dönts. Megbízhatóságban egyikkel sem lesz szerintem gond, ha nem választasz bele valami olaszból hozott roncsba.
http://kepesmotor.hu/aprilia-r...

NA EZ A JÓ LINK VÉGRE!