Az nem hiba. Nem egyformán melegszik fel a kipufogó belső és külső része. Lehűléskor a külső rész gyorsabban hűl mint a belső. Tulajdonképpen ez egyfajta anyagtorzulásnak is felfogható. Ezért pattog...
Meg akarod tartani a motort,vagy nem?Ha el akarod adni akkor felújítod és hello,pár ezer km-t bírni fog,de nem végleges megoldás.Viszont nem kerül sokba és eladható lesz a motor.
Ha meg akarod tartani akkor mindenképpen vadászni kell bele egy gyárit,azzal sokáig nem lesz gond.Nem olcsó dolog,de néha ki lehet fogni olyat,hogy megveszi valaki,de beépítés előtt eladja a motort,az alkatrészek meg megmaradnak.Nekem így sikerült egy 2006os gyári újat 15ért tartalékba megvenni Ami a motorban van az meg egy huszas volt
Esetleg meg lehet próbálkozni használttal,de az zsákbamacska...
Ha látok esetleg valahol olcsón,szólok.
Ha indul elsőre,nem durrog-puffog,simán veszi a fordulatot,erő is van benne akkor az a ditekk jó.Ha bármi ezek közül van akkor rossz.Digitális.Az hogy lassú nem hibaok.
El kell vinni egy olyan emberkéhez akinek van kiolvasója feltölti a nyitott programot ez engedi pörögni.
Csak ennyi lenne? oO En gyertyahibara vagy legszuro vagy valami hasonlora gondoltam. Mert nem csinalta mindig ezt hogy rogton befullad ha 70nel kicsit még rahuzom. A csutka gaz viszont nem volt jo soha. Az a sport programos tema draga mulatsag?
Kiszedtem a vadi új gyertyát, és tiszta korom volt. Annyira befeketedett,hogy a drótkefe is csak a kormot tudta leszedni róla.A kipufogóból meg fekete lé folyik. Kompresszor lehet?
Na sracok ujabb kihivas ele allitalak titeket:D Most hogy vegre jo ido van motorozgatok nem keveset az ujonnan szerzett ditech sr50 el. Viszont van egy brutalisan idegesito problemam. Egyszer nem tudtam még csutka gázt adni neki mert elkezd befulladni, ha gyorsulnék 0 rol akkor is es ha 60-70el megyek akkor is. Sőt ma már odáig fajult ez az egesz h 70 felé nem nagyon megy ( eddig konnyeden ment ) hanem ott is elkezd fulladozni, de nem csutka gáznál hanem a felétől egy kicsit visszabb... Ha ilyenkor huzok neki egy fullosat akkor csak nyöszörög vagy mit csinal visszaveszem a gázt h megin elkapja rendesen ránt egyet es utana megy. Nagyon idegesitő hogy a felenel jobban nem tudom huzni neki mert elmegy az erő belőle. Az az erdekes h ha játszok a házkarral a határon akkor néha elkapja neha befullad vagy lassul vagy mitcsinal majd megint megindul. Eleg kellemetlen mikor egy elozesnel csinalja... sot igy nem is nagyon lehet vele elozni csak nagypapa tempoba. Remelem nincs nagy gondja es enis megtudom majd csinalni itthon.
valaszokat elore is koszi
Gázkonvektort hallottál már fűteni, majd hűlni? Ugyanaz, csak az hangosabb, mert az lemez doboz.