Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Na kinéztem azt a márkát robogóba amit meg kéne venni idáig az aerox mellett voltam, de ez jobban bejön főleg kinézetre meg a sok digitális cucc miatt, mit gondoltok erről megéri e ez a factory vagy térjek vissza inkább az aeroxhoz:
http://kepesmotor.hu/aprilia-r... ... &mp=350000

Nem tudom miben másabb a factory meg a régebbi ditech mint az aerox,mert árbe sokkal olcsóbb bármelyik aprilia még ez is.(4 üteműm volt előtte a 2 üteműekhez nem értek egyáltalán:( )
A válaszokat előre is köszönöm(ja és direkt karbisat néztem factoryba mert másik topicba azt írták h az injektorosak nem olyan megbízhatóak meg drágább a szerelésük, meg az injektor is ha netán behal. na hali! )
jogos:D
ami neked tetszik , olyan legyen!
nekem pl az eléggé bejön ha ilyen egy motor szolid, mondjuk fekte teljesen a felnik, féknyereg, esetleg teleszkópszár arany, illetve olyan barnás biztos vágod:)
Egy kérdés :D Ujra fogjuk fujni a motoromat és szinösszeállitást keresek ( fekete, szürke, piros ) de más szinekben is érdekel a dolog.
Az komoly:D De mondjuk a Szarvas utca az amúgy is gázos környék főleg a Kígyó meg az Arany János utca miatt. Na meg az almatároló környékén. Teli van kurvákkal mindig biztos azok miatt razziáztak
Ezzel biztosan nem fogsz motorozni, max ebben....
Neeem? barátnőmmel, egyik péntek este a víztoronynál sétáltunk hülyültünk, vártuk édesanyját.Jött egy rendőrautó ...Eszti hülyült ugy csinált mintha besértödött vna..mentem utána hogy nemár.. rendöröknek ennyi kellett:D jöttek villogva ,igazoltatás, kérdezték csajost hogy bántottam-e?:D élveztem, tegnap este is vasvárin cirkáltak ,de addig jó,míg nem botlasz beléjük állandóan:)
Ja, hogy sport puff. Így már más.

Rendőrök: őszintén? Én már azt sem tudom mikor láttam rendőrautót a városban pedig szinte minden nap járok bent. Ezek szerint csak téged követnek De komolyan nem találkoztam több rendőrrel.
sziasztok..48 as méretű kabát eladó én 180 cm vagyok de rám rövid a dereka..a kézhosszúsága az frankó ...kb 168-175 cm magas fiura való kabát HEIN GERICKE postát én állom ..utánvéttel vagy átutalással... lAssan itt a jóidő nemsokára lehet majd frankón motorozni vele....13 000 FT ÉRT ELADÓ
30 605 6883
Pityu őőőő.. nemtom van külön vizes minára és levegősre való tt(?) mer ha van akkor ez vizesre való talán és ezért érhet hozzá ..hagy halvány lila gőzőm nincs :D csak ha van ötlet miaz ami elvezetné vagy szigetelné a hőt nekem ott , akk ne tartsd magadban:) amuugy észrevetted tavalyhoz képest mennyivel több a rendőr? gáz nagyon
Szia csabyyy! Egy tipp:kösd le az önindítódról a gyári vezetékelést ( elvileg egy vastag piros kábel) és külön kábelről és akkuval próbáld meg (polaritásra vigyázz!pozitív a piros kábel helyére, negatív valahova a blokk fém részére!).Ha így sem jó akkor nagy valószínűséggel önindító hiba.Viszont ha így jó akkor valamelyik test vagy áram kábel csatlakozásnál nagy a feszültség esés,kontakt hiba. Esetleg az indító relé van beégve. De mind ezt jó akkuval bróbáld! Sok sikert.
Na én ugyanezt írtam le, csak kevésbé virágnyelven Kommutátor meg minden lúfasz nélkül De hát ugye ez a különbség a szaki és a nem szaki között.

Még annyit tanácsként talán adnék, hogy a mágneseket mielőtt kiveszed jelöld össze, mert úgy jársz, mint én. Szétszedtem mint a birka, aztán összeraktam és visszafele forgott. Hülye vagyok a villanyossághoz na

Csabszeg: értelek már. Illetve mégsem. Másnak nem olvad a műanyag? Vagy csak ennyire nem figyelnek a gépre?
bizony bizony:DD léghűtéses, és annak a háza meg a cső közé kellene vmi elintézi hogy ne legyen olvadt műanyag szag:DDD
Mi az hogy "leszívja" az akkut? Álló helyzetben az önindító nem kap áramot, nem szívhat le semmit.... Biztosan már megint én vagyok túl aprólékos hogy visszakérdezek... Ha 100 AH-s akkuról sem pörget jobban, akkor ne felejtsd el megnézni hogy az önindító és a blokk között jó legyen a kontakt. Úgyszintén végignézni a kábeleket, csatlakozásokat. Ha ezután sem pörget jobban, akkor ellenőrizni kell hogy a csapágyazás nincs-e berágódva, a bronzkefék kellően hosszúak-e, teljes felületükkel felfekszenek-e a kommutátorra, és a kefék nyomórugói adnak-e még elég nyomóerőt. Hirtelen ennyi.....
Semmi baja nem lesz tőle, ha kamion akksiról indítod sem. Ha az is ugyanúgy 12 volt, akkor nem nyírja ki. Ezeknek csak a terhelhetőségük és a belőlük kinyerhető energia a több. Viszont, ha már azt is lemeríti egy motornak az önindítója, na akkor gond van

A bandázst meg hova akarod rakni? Én nem értem. Olvad a műanyag vagy mi?
Riderek, tudtok esetleg valami olyan cuccot amit betudok tenni, kipuf és a fölötte lévő műanyag ház közé, rátekerni kipura vagy hasonló megoldás, néztem hőszigetelő bandázst amit használnak leömlőknél, turbónál stb. de elég drága volt :S
az biztos jót tett neki
Egyszerűen be van rohadva már és szorul. Szét kell kapni és kitakarítani, majd kenni ahol lehet, illetve ahol csapágy van cserélni, ha olyan állapotban van.
elfelejtettem hozzairni hogy probaltam mar 100 amperes traktor akoval is...:))
nem biztos,hogy az a rossz... lehet csak gyenge az aksid lehet kellene hozzá egy nagyobb 7Ah biztos birná
egy ducati oninditonak mi baja lehet....?. igen hamar leszivja az akut.... es nem is forgasa ugy a motrot ahogy kellene...
a szenkefek jok ...nincs legve....
Én ilyet szoktam berakni, de Neked még ehhez kell egy másik mobil rézszem is, mert az egyik végén karbihoz való van, a ditech-hez meg az kicsi...
http://www.egumotors.hu/1037-b...
Viszont ez olcsó, és legalább jó minőségű.
kosz szepen szasanyi :) :D
Van kimondottan ilyen kis pöckös átalakító is nem csak bowdenes.