Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lendkerék.
A bal felső tárcsa nem ismerős, de talán gyújtás oldalon van (lendkerék?); a mellette lévő az variátor tárcsa (vagy legalábbis úgy néz ki); mellette kuplung harang és nem látni jól a képen, de mintha a kuplung és a hátsó variátor is ott lenne alatta; mellette az a vízpumpa lapátjai, ha minden igaz és a blokk oldala, plusz megvan hozzá a fedele is a henger alatti két csőcsatlakozós lap; a jobb szélső az szerintem végáttétel (ezt keni a hajtóműolaj hátul); mellette balra egy önindító; mellette az a bordás alu azt nem ismerem fel pontosan, de vagy fesszaszabályzó vagy ECU ezt majd a szakik kiderítik, a fölötte lévő meg, ha minden igaz egy kompresszor. A Ferodo-s dobozban meg fékbetét lehetett talán?
na ezek
Üdv kinter! Alakul a gép? Majd a piszkos anyagiakról tájékoztathatnál, nagy vonalakban gondolom már tudsz megközelítő árat...
Kaptam a mocihoz egy két tartalék alkatrészt +5.000ft-ért,nézz már rá,hogy ezek mik? Mindjárt lefényképezem őket. Mondjuk a hengert meg a gyertyát és az alaplapot felismerem.
Ebben teljesen igazad van! Egyébként tegnap kicsit nézegettem a mocimat,kivettem a gyertyát,vadi új van benne,pont olyan mint amilyet előír. És tényleg nincs szikra,még úgy is indítóztam,hogy megfogtam a gyertyát,lesz ami lesz. Kompressziót csak úgy néztem,hogy befogtam a lukat az ujjammal,ez alapján brutális. Hétvégéig hirdetem a mocit így ahogy van,kisebb haszonnal,de utána elkezdem bontani le róla az idomokat.
Van mikor a jó tuning nem a tudáson múlik, hanem azon hogy apuci-anyuci mindent megvesz, mert a gyerek sír érte. Senki ne vegye magára, nem személyeskedésnek szántam, csak már sok olyat láttam hogy a fiúcskának sportkipufogó+70-es henger+stb volt a motoron, magának "szerelte" rá, csak már a tudás elfogyott mikor hozzá kellett volna hangolni a karburátort....
azért annyira nem lehetett amatőr,ha ezt a kiput rakta a 70-es
hengerhez /LeoVince TT/, most néztem 25 körűl van.
Én biztos nem. Évről-évre egyre szarabb és nekem már nincs értelme utazni érte. Még, ha a közelben laknék, akkor talán kimennék.
De nekem manuális szivatós kellene.Meg inkább el szeretném cserélni a 21-est.

Jön valaki hétvégén motor show-ra?
"Valószínűleg feladom a szíjat a saját költségemen, és ezután messzire elkerülöm őket...."

Ezt említsd majd meg nekik is és tedd hozzá, hogy mást is le fogsz róluk beszélni ezentúl.
bocsi véletlen volt
sziasztok azt szeretném kérdezni ha trafó baj van akkor milyen tünetei vannak a ditechnél és ha rossz akkoris ad szikrát vagy pedig azon forogtam ha rossz a trafó csinálhat olyat hogy nyomás alatt nem ad szikrát a gyertya
sziasztok azt szeretném kérdezni ha trafó baj van akkor milyen tünetei vannak a ditechnél és ha rossz akkoris ad szikrát vagy pedig azon forogtam ha rossz a trafó csinálhat olyat hogy nyomás alatt nem ad szikrát a gyertya
Majdnem új.Adom hozzá.
Biztos.Csak nem nekem.Pláne,hogy autómata szivatós
5e-ret megér?
16-os.
Összezavartok srácok
Ócón adom.Bejáratásra jó.Nehezebb fúvókát találni vagy mi.Bár ez se biztos.
Köszi.De akkor inkább neeee
Nem az igazi.Bár van egy eladóan nekem.
Ha felmegy,akkor biztos jó lehet.A mikuni nem egy motofos,mint márka...

Kinter Mester:Néha ráadásul az egünél olyan,mintha nem is értenék,hogy mit akar az ember.Vagy ez valami technika,a reklamálók lerázására?Ugyanebben a cipőben vagyok,mint Te,sz@rnak ezek már az emberre ilyenkor.....Még jó hogy nem neked kellene fizetni a futárt,nem te cseszted el a rendelést,hanem ők küldtek sz@rt....
Sziasztok!
mikuni 17.5 karbiról mi a véleményetek?
Szóval az Egümotors-os dologra visszatérve, írtam tegnap egy e-mail-t nekik, ugyanis azóta sem küldték azt a bizonyos futárt hogy díjmentesen visszaszállítsa az általuk hibásan kiküldött variátorszíjat. Abban maradtunk ugyanis, hogy mivel rossz méretű szíjat küldtek, így díjmentesen küldenek érte egy futárt, aki visszaviszi, a pénzt meg visszautalják nekem. Ezt azóta is vártam, de ma felhívtak, hogy ők bizony nem mondtak ilyet hogy díjmentes futárt küldenek, küldjem vissza én postán. Ha viszont én adom fel postára, akkor az nekem költség. Ráadásul nem az én hibámból, és ez nem is az első "baki" náluk. Szóval jelenleg itt tart a történet, azt pedig hogy jól állnak az ügyfelekhez, visszavonom. Valószínűleg feladom a szíjat a saját költségemen, és ezután messzire elkerülöm őket....