Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2. pontról:
Kompresszor felújítás emlékeim szerint tavaly kiveséztük, hogy csak újat szabad, mert ha jól emlékszem még vki képet is felrakott, hogy felújítás után milyen szürke takony szerű anyag maradt fenn a házilag beépített vízleválasztó szűrőben...
Persze tudom az új k...drága, de lehet, hogy az ilyen spórolások okozhatnak sok további hibát, ami miatt szidjátok a di-techet.
A magas műszaki tartalom gyakran anyagi áldozatokkal jár, ezt tudomásul kell venni...
Én akkor is szeretem a di-techet!
Ja a fórumon lehet. Azt nem igazán szoktam olvasgatni. Nekem csak jó tapasztalatom van vele. Én a gyári automata szivatós karbit váltottam ki vele, de tényleg jól muzsikál. Persze lehet, hogy egy nagyobb teljesítményű gépen (ami nem kínai) már nem tud annyit, ezt nem tudom.
Jó lehet,ez már közelebb van a kívánt értékhez,mint a 21-es.Remélhetőleg ezt már be tudnád hangolni hozzá....
Pont EGÜ fórumon panaszkodnak rá,hogy hulladék,nem lehet beállítani.De hát ez is olyan,hogy kinek mi.Valakinek jó,van akinek nem.
Nekünk a Keeway-en az van, de semmi gond nincs vele. A gyárival nem bírtam egy normális alapjáratot sem állítani ezzel meg az is sikerült. Meg azt írják egün is, hogy dellorto minden alkatrésze.
Szia.
19es dellorto jo lehet.El tudnam ra cserelni.
Szerintem felejtös kategória,sokan szidják,hogy van gond vele.Próbálj szerezni egy dellortot,gondolom lehet találni...
A 17,5ös motoforce karbi jó a motoromhoz?
Tényleg csak míg bejáratom.Azt az 1000 km-t kibírom(talán),hogy lightosba menjek.Nem szeretnék megint átégett dugattyút!Felraktam már a netre a karbit.Érdeklődtek is már rá.Egy 19 dellorto-ra el tudnám cserélni.
Jah, hogy 70-es? Akkor felejtsd el a 12-es karbit! Legalább egy 17-es kell rá. Bár ha ügyes vagy, akkor a 21-est is be lehet állítani hozzá, csak türelem kérdése.
De tényleg CSAK bejáratásra,ha el fogadsz egy jó tanácsot!Tapasztalatból mondom,nem szereti a hetvenes a 12-es karbit,ha nyúzod...
Köszi.Lehet a bejáratás idejére felteszem a haver 12-es karbiját.igaz az elektromos szivatós de majd csak lesz valami:)
Tegyél rá kisebb karbit. Hiába cseréled a fúvókákat, még nehezebb lesz beállítani, mert a torokátmérő marad fix, és felborul az egyensúly....
Nem felejtettelek el Zsolo76!Lehet,hogy felveszem veled a kapcsolatot. Én Kecskeméten lakom,lehet,hogy le futózók a mocival a közeljövőben hozzád.
Én meg veszem tőled,ha nem boldogulsz vele!
Kinter mester nincs valamilyen véleményed erről a 21-es karbiról.Halálra van ítélve vagy kezdjek el cserélgetni benne mindent(pl:fúvóka,súbertű,visszarakni a gyári légszűrőszivacsot vagy esetleg akármi bármi ötletet szívesen vennék.
Izzik a kezem alatt a gázkar.Már nagyon mennék vele
Lencsilány01!
Néha használni kéne az előzmény gombot...
19944.hozzászólás...Most lépnem kell itthonról,de holnap elérsz,ha gondolod mailban.
Samsung galaxy 3-tól ne várj csodát.Kép is jó legyen meg a hang is
Nade annak nem ott kellene lennie.
Beteg hangja van. Bár lehet hogy csak a telefon......
Esetleg ha valakinek kell 21 dellorto szívesen elcserélem egy 17,5-re.
Nem akarok tovább szórakozni vele.
MOTOROZNI AKAROK!
Sziasztok!
Itt a videó ahogy ígértem.
gázbowden
vigyázok, köszönöm