A 2. pontról:
Kompresszor felújítás emlékeim szerint tavaly kiveséztük, hogy csak újat szabad, mert ha jól emlékszem még vki képet is felrakott, hogy felújítás után milyen szürke takony szerű anyag maradt fenn a házilag beépített vízleválasztó szűrőben...
Persze tudom az új k...drága, de lehet, hogy az ilyen spórolások okozhatnak sok további hibát, ami miatt szidjátok a di-techet.
A magas műszaki tartalom gyakran anyagi áldozatokkal jár, ezt tudomásul kell venni...
Én akkor is szeretem a di-techet!
Ja a fórumon lehet. Azt nem igazán szoktam olvasgatni. Nekem csak jó tapasztalatom van vele. Én a gyári automata szivatós karbit váltottam ki vele, de tényleg jól muzsikál. Persze lehet, hogy egy nagyobb teljesítményű gépen (ami nem kínai) már nem tud annyit, ezt nem tudom.
Nekünk a Keeway-en az van, de semmi gond nincs vele. A gyárival nem bírtam egy normális alapjáratot sem állítani ezzel meg az is sikerült. Meg azt írják egün is, hogy dellorto minden alkatrésze.
Tényleg csak míg bejáratom.Azt az 1000 km-t kibírom(talán),hogy lightosba menjek.Nem szeretnék megint átégett dugattyút!Felraktam már a netre a karbit.Érdeklődtek is már rá.Egy 19 dellorto-ra el tudnám cserélni.
Jah, hogy 70-es? Akkor felejtsd el a 12-es karbit! Legalább egy 17-es kell rá. Bár ha ügyes vagy, akkor a 21-est is be lehet állítani hozzá, csak türelem kérdése.
Kinter mester nincs valamilyen véleményed erről a 21-es karbiról.Halálra van ítélve vagy kezdjek el cserélgetni benne mindent(pl:fúvóka,súbertű,visszarakni a gyári légszűrőszivacsot vagy esetleg akármi bármi ötletet szívesen vennék.
Izzik a kezem alatt a gázkar.Már nagyon mennék vele
Kompresszor felújítás emlékeim szerint tavaly kiveséztük, hogy csak újat szabad, mert ha jól emlékszem még vki képet is felrakott, hogy felújítás után milyen szürke takony szerű anyag maradt fenn a házilag beépített vízleválasztó szűrőben...
Persze tudom az új k...drága, de lehet, hogy az ilyen spórolások okozhatnak sok további hibát, ami miatt szidjátok a di-techet.
A magas műszaki tartalom gyakran anyagi áldozatokkal jár, ezt tudomásul kell venni...
Én akkor is szeretem a di-techet!