kérdésem lenne ?Valakinek nincs elfekvőbe jó állapotú gyári aprilia sr 40-es dugattyúja?még a léghűtésesbe való ?1998-as évjáratúba kellene nekem vagy esetleg fúvókája az ennyibe 86-os van esetleg elcserélem kisebbre .
Üdv
lenne egy kérdésem azt szeretném megkérdezni valakitöl hogy sikerült elinditani a ditechet nagy nehézségek árán vettem bele új gyertyát cpr8e és nagyon kormolja mitöl lehet ez?reggelente nem nagyon akar beindulni kiveszem a gyrtyát megpucolom akkor egyböl röffen a gép
Én azt hittem hogy ha már robogó alkatrészekkel kereskedik valaki, akkor vágja a méreteket és az alkatrészeket. Tévedtem.... Csak az a gond hogy ezzel nekem okoznak kellemetlenséget. Ráadásul a futár sem jött ma a szíjért, pedig megígérte Egü.... Várok hétfőig, aztán leba.....om őket.
ezért kell olyan helyről venni, ahol jót adnak
Amúgy nekünk is eltartott sokáig míg megoldást találtunk a szíjakra, ez egy táblázat méretekkel, ami kb egy hónap alatt készült el.
Ha szívatóval megy, anélkül meg nem, akkor kevés benzint kap. Cserélj gyertyát, állítsd be a gyertyahézagot, ellenőrizd le a vákumos benzinpumpát, hogy nem szakadt-e a membránja, és szállít-e elég üzemanyagot. A gyertya színe pedig sok mindenre választ adhat.....
Egyébként még univerzális és egyszerű szívatókart kerestem volna, de szintén nem volt szerencsém. Ezért rendeltem a másik helyről, hogy egy postával megússzam. Sajnos nem volt szerencsém a rossz méretű szíj miatt.....
ezért vettem le a GATES szíjakat, mert nem gyak egy tért el a méretekkel.
Most már minden szíjat csak úgy adunk, hogy összehasonlítjuk a méreteket a többivel
Abszolult jogos, amit mondasz és még ráadásul igazad is van, remélem a tavaszra elkészülünk a robogókkal is, de most még a nagymotorokat és a Crossokat töltjük a motortípusokhoz, a robogókat csak márciusban kezdem tölteni, de az RMS szíjak azért fent vannak cikkszám szerint.
Igen, ez a Gates szíj is csak 16-os volt a 18,5 helyett. Az Egü próbált meggyőzni hogy jó az rá, mondtam nekik hogy bocs de én maradok a gyári méretnél.
Nem Tőled, mert a motortípus szerinti keresés csak kétféle szíjat hozott fel a morinihez. Egy kevlár Malossi-t (6111294), meg egy speciál Malossi-t (6111295), ezek árát meg sokallottam.
töcsög állandóan a cuccba..meg lehet sok olajat kap mert füstölt nagyon...amúgy amikor vettem 72es volt benne és azt hittem azért fulladt mert nagy neki
Csak nem tőlem, ez baj, de mindegy azért elmondom.
A GATES szíjakkal sokszor jártam úgy, hogy teljesen más méretet adtak a katalógusok ugyan ahhoz a motorhoz, mint a MALOSSI, vagy az RMS, vagy az ATHENA.
Nem kell tökéletesen passzolni, de itt nagyok voltak az eltérések.
Az RMS , ATHENA és a MALOSSI szíjak méretei tökéletesen szinte azonosak ugyan azokhoz a motortípusokhoz, ezért a GATES szíjakat le is vettem a WEBÁRUHÁZBÓL.
Amúgy sok motor azért nem jó, mert nem rá való szíjat tettek fel rá.
55ös kicsi szerintem 60-70 között kellene bele ezért is fulladt , alapjárat a takarítástól gyógyult meg , de hogy most miért nem jó az passz, gyertya hogy nézki?
Sziasztok van egy nagy problémám!vettem egy sr-t, eleinte jól ment de nehezen indult sokszor volt olyan menet közben h kezdet leállni de hirtelen megugrott és ment tovább...ki lett takarítva a karbi meg minden...72es fúvóka volt benne ki lett cserélve 55re...de ugyan úgy fulladt de már pöc röff indult.Alapjáraton szépen pötyörgött de ahogy húztam a gázt úgy fulladt...szivetóval ment szépen egy darabig de aztán megint fulladt és leállt most már el sem akar indulni pedig új gyerty meg minden...ha valaki tud adni valami tippet annak örülnék...Szerintetek mi lehet a probléma?
A sisak tartóba csak a plusz nagyfesztrafot tenném hogy legyen az is egy benn ne csak plusz gyertya,és igy már biztonságban van az ember távol a műhelyétől is,már elmerek menni vele melóba is
Bocsi.
lenne egy kérdésem azt szeretném megkérdezni valakitöl hogy sikerült elinditani a ditechet nagy nehézségek árán vettem bele új gyertyát cpr8e és nagyon kormolja mitöl lehet ez?reggelente nem nagyon akar beindulni kiveszem a gyrtyát megpucolom akkor egyböl röffen a gép
Amúgy nekünk is eltartott sokáig míg megoldást találtunk a szíjakra, ez egy táblázat méretekkel, ami kb egy hónap alatt készült el.
Most már minden szíjat csak úgy adunk, hogy összehasonlítjuk a méreteket a többivel
A GATES szíjakkal sokszor jártam úgy, hogy teljesen más méretet adtak a katalógusok ugyan ahhoz a motorhoz, mint a MALOSSI, vagy az RMS, vagy az ATHENA.
Nem kell tökéletesen passzolni, de itt nagyok voltak az eltérések.
Az RMS , ATHENA és a MALOSSI szíjak méretei tökéletesen szinte azonosak ugyan azokhoz a motortípusokhoz, ezért a GATES szíjakat le is vettem a WEBÁRUHÁZBÓL.
Amúgy sok motor azért nem jó, mert nem rá való szíjat tettek fel rá.