Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Szerintetek 70 es henger Leo vince TT dob 21-es karbi malossi levegőszűrő konfigurációnál mekkora fúvóka kellene a karbiba?
Jelenség:alapjárat ok,egyharmad gázadás ok,kétharmadtól meg már nem pörög rendesen.Olyan mintha megfulladna a sok levegőtől.(esetleg benzintől?)Szeretnék hétfőn már vele menni dolgozni de így nem nagyon fog összejönni.
vélemény?:D
Köszi a választ megprobálkozom a dologgal és majd irok neked hogy mire jutottam.Már csak meg kell találni hol lehet venni
Úgy is felveszi veled a kapcsolatot, de te is felveheted. Meg fogja adni a számlaszámát, ha utalással fizetsz és az utalandó összeget is.

Üdv
az is legyen fehér malossi és a görgőt pedig hozzá hangolni
nos a hangolás jó móka ha van légkulcsod magadnak próbálkozhatsz de arra számolj h legalább 4 vagy 5 fajta görgőszette kel venned egésszen az 5g tól 7ig
a leges leg jobb módszar a fele ilyen fele olyan görgő magyarul
3 db 4.5g és 3db 5g
és felváltva elhelyezni a varióba !
nem úgy hogy 3 db egyforma egymás melletttt!
A normálsan behangolt robogó .... elindulás után fordulatszám ingadozás nem érzékelhető egyenletesen gyorsul
Tavaly előtt lett volna egy ditech nagyon jó állapotban,érdemes lett volna megvenni,90ért ideadta volna a srác,eladtam volna belőle a fölös cuccokat,utána átgurítottam volna hozzád,max 150be megállt volna.Most már késő bánat.Lassan ráállhatsz a sorozat átalakításra
Raktam fel pár új képet az átalakításról...
Nekem a múltkor a fejem fölött átdobálta a sarat, főleg hogy most téli "terepgumi" van rajta....
Az biztos,hogy néha megfizethetetlen, mikor tavaly (Is)elkapott az eső párszor,akkor nekem is nagyon hiányzott egy ilyen toldat,mert még a fejem búbjára is felverte a vizet,
Nem gond, de már régóta nyomozok egy komplett hátsó sárvédőt toldattal. Sok helyen 6-7-et kérnek csak a "tartóért", ami magában igazából semmire sem jó....
6700-at,mivel előreutalással lehet nála fizetni.Ilyenkor a "postaköltséget" is át kell utalni a vételárral egyben.
A lámpát azért tisztázd le ,mert én a leírásnál úgy vettem ki,hogy azt nem adja vele
Igen, de nekem még ez az összeg belefér. Ezen megvan a toldat is, sőt még a lámpák is. Az hogy csak utalás után postáz, teljesen érthető.... Viszont azt nem tudom, hogy ilyenkor hogyan kell fizetni. Átutalom neki a lóvét az oké, de a teljes összeget, vagy a futárt kiszállítás után kell kifizetnem? Mert úgy van hogy 5000 a sárvédő, meg 1700 a futár. Most akkor mennyit utaljak?......
sok cucca van a srácnak,én is kinéztem tőle 1-2 dolgot,de a futár eléggé megdobja a végösszeget postázni semmit nem postáz.
Örök hálám üldöz érte. Már meg is rendeltem....
Sziasztok.
Végre összeállt a gép.Ma tudtam is vele menni egy pár kilómétert
Úgy érzem ezzel a 21-es karbival még fogok szívni mire beállítom..
Szükségem lenne egy ilyen cuccra(4 kép)
már rájöttem túl sok olajat kapott a motorom és azért nem bírt menni.De az a helyzet hogy még most sem penget úgy mint ahogy kellene. mi lehet a baj? szíj új, dugó gyűrű is jó, akkor már mi lehet?valaki aki ért hozzá adhatna valami tanácsot.
Üdv és a nagy rugó az milyen legyen vagy az maradhat a gyári fekete?
fehéret és malossit
üdv
lenne egy kérdésem kuplung rugot szeretnék cserélni nekem még a gyári van benne nem tudom milyen szinü legyen nincsen tuning a mociban csak hallottam már piros fehér meg ilyenekröl a variátor az teljesen új az most lett cserélve kompletten meg a szíj is malossi
http://kepesmotor.hu/aprilia-r...
eladó aképen látható sr gyári karbis tuningmentes
(nem átalakított )
Most már rajz alapján megnézem, hogy mi lehet a baj. Ha esetleg nem lesz meg a baj, létezik 15 mm-es széles szíj, ami jó ebbe?

Üdv!
És mennyit kóstál egy variátor?