Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Siker! Köszi.
Ne vacakolj a krómos részével,majd megcsinálom,úgyis más lesz rajta, ha meg mégsem akkor van itthon ilyen spotlámpa foglalatom
Holnap majd utalok zsét,ma már marha lusta vagyok ,meg lassan mennem is kell itthonról.
Ha esetleg érdekel valakit, ezt találtam:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szerintem sok neki a kép.Megpróbálom 3-al.
Más nem jött.
Azis én voltam.Tévedés volt.
Utána?
De most jött valami minidv kamerás email
Mostsem?
Nem jött semmi a citromosra sem
Talán elment.
Nagyfesz trafóm van ha az szállt el.De nem hiszem.A hasidom elég jól lefedi.
Most vettem belőle 2-őt. Egyiket egy ügyfélnek, másikat az enyémre.
Ez egy Gates szíj, a mérete: 9802-21405. Egyébként most nézem, hogy a szíjon, és a csomagoláson lévő szám eltér.... A csomagoláson 9802-21405, a szíjon meg 20405/269NV jelölés van...
Van egy másik.Ugyanaz mint a free,csak citromail a vége
Hátha valakit érdekel,írtam hétfőn hogy reggeli indításnál motor szépen indult,de nem pörgött fel,csak tiszta egyenletes alapjárat,gázadásra durrogott,na írták páran gyertya csere csodákra képes,meg történt,semmi,hát ennek a csodának elszállt a nagyfesz trafója.érdemes azt is be rakni a sisaktartóba ezek szerint.
hát ha ezt tölem kérded akor nincs ez van csak
A freemailos címed nem teccik a Gmail-nek.Van esetleg másik?
nézd(nézesd) át a hajtást.Variátort,kuplung részét.Minél hamarabb.
Csak ha forgatod,vagy beindítod akkor megy vissza,ez is természetes.Vidd el egy szerelőhöz,rákukkant kerül vele egyet aztán pikkpakk megcsinálja
lenne egy kérdésem? Szerintetek miért van az hogy néha van egy ilyen nagy fémes hangú csattanás a motoromból.De ugyan ugy megy és pöcre indul szóval semmi változás csak néha csattan egy nagyot. ez mitől van?
tetszik az ujját kicsit vissza tűrtem,de nagyon tetszik még a végén megtartom az Factoryt,mert ugye a márka kötelez.
Elég könnyű összenyomni, azt nem tudom hogy a szélén marad e de az összenyomás után így is marad, ne igazán feszül vissza.
Örülök,hogy megkaptad és tetszik
2x volt rajtam,mikor megvettem kimentem benne 2x cigizni,meg nézegettem magam a tükörben,de sajna alá kellett volna vennem még 2tollkabátot,hogy ne legyen nagy rám
Használd egészséggel,a cigire meg nem rászokni ,inkább küld vissza a gyújtót
Nem vettem komolyan, de sejtem hogy miért írtad Mindenképpen megnézetem vmi hozzáértő emberkével aztán meglátjuk hogy a szíj vagy a rugó a tettes, vagy mindkettő. Amúgy ha nagyobb sebességről hirtelen lassítok akkor is elég furi hangokat ad és az is hátulról jön meg a gyorsulása is elég gyatra lett. Köszi a válaszokat.
Az ,hogy össze tudod nyomni a szíjat semmit nem jelent ,mert egy tökéletesen jó ékszíj és jó rugó esetében is össze tudod nyomni.Akkor van gond,ha nagyon könnyen összenyomható,vagy összenyomod és a hátsó ékszíjtárcsa szélén marad a szíj.Akkor tényleg ki van nyúlva.
Hello megérkezett a pulcsi.Vagány,majd feszítek benne mint köpőlégy a szaros talicskán ,csak lenne kicsit csepp mentesebb az idő,ja ha nem gond az öngyújtót amit a zsebében találtam meg tartanám.