Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karbis és még nem jó?
Hát ezt szomorúan hallom, reménykedtem hogy a tekercs csere után jó lesz de akkor mégse. Okoz bőven fejtörést a motorom. De hát ilyet nem nagyon láttam még én se. Remélem meg lesz a hiba forrása.
A gates szíjjal én is megszívtam.Ugyanígy jártam anno.Utánajártam töviről hegyire,de sajna szarul van méretezve ,nem a webshop a hibás.Pedig amúgy nagyon jó az anyaga,jól tapad...
garanciális csere, persze ingyen
Akkor bizony nekem rosszat küldtek Egü-ék. Ez egy gates 9802-21405. Mikor kibontottam, már ránézésre gyanúsan keskeny volt. Kurva életbe.....
Azt az enyém sem bírja, de ettől a variátorhoz tökéletes. Bezzeg a szerelőm Würth légkulcsa, na az állat. Felrakta a kocsi kerekét féltengely gumiharang csere után és csak a kulcsa ráállva tudtam lelazítani utána. Pedig az is ugyanilyen kis kézi légkulcs, csak hát ugye nem 10 ezer Ft.
Nekem még ennél is olcsóbb van praktikerben 8e volt ,több mint egy éve megvan semmi gond nincs vele,mondjuk a keresztkulccsal meghúzott kerékcsavarral nem tudott megbirkózni,bár szerintem ezek az olcsó kis teljesítményű szerszámok nem is arra valók.
Most is lehet kapni néztem a praktiker webshopban ,keresőbe "légkulcs" és ki is dobja
Üdv! Ugye a 2003-as morini ditech gyári szíja 2MCA000014? Márpedig ennek a mérete 782*18,4?
Irány a vatera vagy mint ahol én is vettem link. Tökéletesen elég hobby célra egy olcsó légkulcs is. Nem kell oda olyan drága.
Annyiért nem eladó, akkor meghagyom alkatrésznek

Jaja sikerült megszerezni máshonnan
Hát, én nézegettem új légkulcs készleteket, de nem nagyon láttam 10 ezerért. Ennyi pénzért egy normális crova készletet sem igen lehet venni. Olyan 25-ért láttam...
Egy gyertya cserével próbálkozz először!

id93:De nagyon jó,csak nem pörög fel még mindig valamiért.....Már álmomban is szét tudnám szedni,meg összerakni az egészet.... A hiba oka egyelőre ismeretlen,ilyet még nem láttam.
megmértem a kompresszort indítózásnál,felment 7,75bar-ig,akkor gyertya?rögtön indul de nem reagál a gázkarra csak ,durrog ,csattog,elengedem a gázt szépen beáll 2ezres fordulatra.mi a tökéletes gyertya bele?ez piaggio blokkos.köszi a választ.
hátha nemtudod ,és akk megveszem kítezerért!:D
Sikerült megcsinálni amúgy a Drága JÓ Belusné Tételeket?:D
Szia! Csak nem lett jó?
Hello Sziasztok
Tudnatok nekem segiteni ,felujitottam sr ditech em et.beindul szepen porog de tiz percenkent kiveri a gyertyat elkezd ferreszikrazni,uj gyertyaval megint megy egy tiz percet azt annyi,van valami otletetek,elore is koszi.
Üdv
segitségre lenne szükségem jártram itt két napja az lenne a gondom fel lett ujitva a ditech vissza lett téve a blokk és sajna még mindig nem indiul a gép a ko9mpresszor müködik az injektor müködik hibát nem ir ki a check lámpa megnéztem azt is kompresszor csö cserélve lett egyszer nagy nehezen beindult de úgy hogy háromszor tekertem el a gyujtáskulcsot járt kb 1 percig és utána leállt,azóta csak a kinlodás ha valaki tud segitsen elöre is köszönöm
üdv
Én Güde légkulcsot vettem. Először azt hittem, hogy befürödtem vele, mert meghozta a futár, ki is próbáltam és nem ütött. Kézzel megfogtam, hogy ne forogjon, de csak engedte a levegőt. Aztán írtam a webshopnak és küldtek egy másikat ingyen. Így most van egy jó és egy majdnem jó légkulcsom. Szerintem hamarosan szétszedem a rosszat és ki tudja még lehet meg is tudom csinálni Akkor meg egy árán lesz kettő
Én is nézegettem már a légkulcsokat, ha kapok egy kompresszort, akkor beruházok én is egyre. Így könnyebben cserélek majd kereket is otthon....
Nem is olyan drága már egy légkulcs azért (az okozható károkhoz képest). Kompresszor 25 körül van egy légkulcs meg már egy tízesért van. Ennyit szerintem megér, ha valaki gyakran barkácsol. Tavaly vettem én is. Előtte mindig kunyeráltam
Első körben cserélj gyertyát, nem egy költség és csodákra képes.
Sziasztok!
2005 utáni sr50-ben milyen varázsnévre hallgat az első fényszóró izzó? Azt tudom, hogy 35 w-os és külön van a refinek egy izzó meg külön a tompítottnak, de mi a neve H4? H7? Köszi!
Te kis nyelvész! Ez amolyan találós kérdés volt, hogy mit tudsz kihozni belőle.