ezt a szíj csuszást most nem ,mint hibát vetettem fel hanem olvastam a veszteségeket, pont egün, és ott a szíjtárcsát homokszórással érdesítették egy teszt kedvéért igy nem csuszott a szíj (persze kopott nagyon)
Én nem hiszek az ilyen anyagokban. Ha csúszik egy szíj, azt három dolog okozhatja.
1. kopott ékszíjtárcsa
2. a szíj anyaga gagyi (pl. az kaki RMS szíj)
3. nem megfelelő szíj geometria
Hali, lenne egy kérdésem nálam tapasztaltabb(és/vagy) idősebb urakhoz .
Olvastam még talán tavaly egy cikket ami régi, házilag elkészített anyagokat/szereket írt le, többek között egy olyan zsír elkészítését amit az ékszíj jobb tapadására ötöltek ki, na most ez nekünk jó lenne a robinkba?
Na ez jó hír:)Mondjuk egy korrekt cég akinek fontosak az elégedett és visszatérő vásárlók,azok így csinálják.Ellenkező esetben sok ügyfelet veszíthetnek.Ha esetleg mégsem tőlük rendelsz,akkor egy alternatíva: http://www.futarmotorosbolt.hu...
Úgy tűnik (másodjára is), hogy az EgüMotors teljesen jól kezeli az ügyfelek panaszait és problémáit. Visszahívtak és korrekten megoldottuk a problémát. Küldenek egy futárt (INGYEN!), és visszaviszi tőlem a szíjat. A pénzt pedig visszautalják a számlámra. Felajánlották azt is, hogy az új szíjat is INGYEN hozza ki a futár. Nagyon korrekt csapat. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.
Tökéletes motorikus és esztétikai állapotban költségmentesen várja új gazdáját.
2010 nyarán lett felújítva (dugó, hajtókar, össz. csapágy, szimmering, új power elektronika) Új gumik, jó fékek. Műszakis 2012.10 ig. A1-es jogosítvánnyal vezethető. Gyönyörű megjelenés. Végsebessége: 160 km/h
Az ár irányár (lehet alkudni) : 275.000 Ft
Sziasztok!
2005 utáni sr50-ben milyen varázsnévre hallgat az első fényszóró izzó? Azt tudom, hogy 35 w-os és külön van a refinek egy izzó meg külön a tompítottnak, de mi a neve H4? H7? Köszi!
Bementem tavaly valamikor egy autósboltba,ahol gates szíjakat árulnak,mivel volt otthon egy aminek a szélessége jóval kevesebb volt mint kellene,holott újonnan vettem robogós boltban a neten.Csak a fene méregette mikor megjött feldobtam.pár száz km alatt meg nem kophat a szélességéből ennyit.Szóval átnyálaztuk a hapsival a komplett ékszíj katalógust méret cikkszám ,típus minden alapján és rendeltettem vele egy másik szíjat.Mikor megjött mondtam,hogy mérjük le,mert már megjártam egyszer.lemértük.az is keskenyebb volt. Pedig az is úgy lett véve hogy ditechbe való.
Kíváncsi leszek nálad mi lesz a helyzet,meg a megoldás.
Nem a gyártó mondta hogy jó a motorra, mivel a katalógusokban egyértelműen benne van a mérete. Az Egüm... tévedett, mert ők rakták a weboldalon rossz helyre. Én morinihez kerestem szíjat, és a menürendszerük oda is vezetett. Csak ennek a szíjnak köze nincs a morinihez....
Persze,én megértem a felháborodásodat és igazad van.Valószínűleg nem is lesz probléma és kicserélik.Ha egyszer a gyártó azt mondja,hogy jó arra a típusra,akkor jónak kéne lennie,de nem az.Erről a shop nem tehet,nem bontogathat fel mindent és ellenőrizheti tolómérővel.Ha másikat rendelsz,akkor szerintem a gates-t felejtsd el ,mert nem lesz jó.Legalábbis olyan széles a szíj mintha már használt volna...bár lehet azóta gyártanak már rávalót...
A dayco olcsó és elfogadható minőségű, vagy esetleg athena, az sem drága,de jó szíj.
Nem a webshop a hibás? Hát akkor ki? Talán én?! A szíj az adott kategóriában volt, ezért rendeltem. És aki teljesen nem ért hozzá? Na mindegy, a lényeg az hogy oldják meg. Nem vagyok hajlandó egy fillért sem fizetni a posta miatt. Se oda, sem pedig vissza.....
Karbisnak már karbis egy ideje, és azzal nem is volt gond. Csak egy kis főtengely, csapágy és társai gond volt és mióta össze van rakva beindul de alapjáraton megy csak és nem pörög fel. És itt a gond hogy nem tudjuk mi a probléma.
Egüék mellett egy másik jó oldal. Még árban is elég sok dologban jobb.
miért van az hogy a kuplungom vagy csúszik vagy nem tudom de a kuplungharangom az nagyon lila színű mint mikor hevült színe van.
1. kopott ékszíjtárcsa
2. a szíj anyaga gagyi (pl. az kaki RMS szíj)
3. nem megfelelő szíj geometria
Olvastam még talán tavaly egy cikket ami régi, házilag elkészített anyagokat/szereket írt le, többek között egy olyan zsír elkészítését amit az ékszíj jobb tapadására ötöltek ki, na most ez nekünk jó lenne a robinkba?
http://www.robogoaruhaz.hu/606...*782--tw.htm
Vagyis hogy jobb azt nem tudom, de olcsóbb....
http://www.futarmotorosbolt.hu...
Tökéletes motorikus és esztétikai állapotban költségmentesen várja új gazdáját.
2010 nyarán lett felújítva (dugó, hajtókar, össz. csapágy, szimmering, új power elektronika) Új gumik, jó fékek. Műszakis 2012.10 ig. A1-es jogosítvánnyal vezethető. Gyönyörű megjelenés. Végsebessége: 160 km/h
Az ár irányár (lehet alkudni) : 275.000 Ft
További képek az adatlapomon a fotógalériámban :)
Sziasztok!
2005 utáni sr50-ben milyen varázsnévre hallgat az első fényszóró izzó? Azt tudom, hogy 35 w-os és külön van a refinek egy izzó meg külön a tompítottnak, de mi a neve H4? H7? Köszi!
Gondolom innen nézted ki...
Bementem tavaly valamikor egy autósboltba,ahol gates szíjakat árulnak,mivel volt otthon egy aminek a szélessége jóval kevesebb volt mint kellene,holott újonnan vettem robogós boltban a neten.Csak a fene méregette mikor megjött feldobtam.pár száz km alatt meg nem kophat a szélességéből ennyit.Szóval átnyálaztuk a hapsival a komplett ékszíj katalógust méret cikkszám ,típus minden alapján és rendeltettem vele egy másik szíjat.Mikor megjött mondtam,hogy mérjük le,mert már megjártam egyszer.lemértük.az is keskenyebb volt. Pedig az is úgy lett véve hogy ditechbe való.
Kíváncsi leszek nálad mi lesz a helyzet,meg a megoldás.
A dayco olcsó és elfogadható minőségű, vagy esetleg athena, az sem drága,de jó szíj.
Ditekk,ditekk,ditekk............gonosz,gonosz,gonosz.
Nemis
olyaneccerű.