Ha rozsdás a felülete a hüvelynek, akkor a belső variátor tárcsa felülete is olyan és e miatt megragadhat. Javallom cserélni a hüvelyt és a belső tárcsával azt csinálni, amit leírtam. Nekem bejött.
nekem aprilia sr 50-esem van még nem a körlámpás hanem a régebbi állóhengeres és léghűtéses. tuningolva sosem volt és kevés km-er is kevés de viszont nagyon jól indul akár mikor akár milyen hidegbe elsőre indul csak mondom nem igazán csúcs a sebessége. lehet mondjuk sok keverék olajat kap és nem bír?
Sziasztok!
Márciusban szeretném kicsit helyrepofozni az SR-t és szükségem lenne pár cuccra, gondoltam megkérdezem van-e valakinek használt, de kifogástalan állapotú
- nagy ülés (szakadásmentes)
- 70es hengerszett
- előbbihez passzoló sport kipufogó
- hátsó sárvédő
- 17.5ös karbi
Megj.: '99es vizes, fekvő mina blokkos Tetsuya Harada edition :)
helló. Hát az én hengerembe raktam ami volt benne?ez talán baj?vagy talán a karbi nincs jól beállítva mert kicsit jobban füstöl az én motorom az átlagosnál.de mondjuk ez mindig is így volt.valami tanácsot adhatnál vagy a gyertya?campion gyertya van benne.
Eladó fekvő Minarellire való stage 6, alu 70 ccm henger, komplett, nagyon jó állapotban, 25.000Ft-ért akár beszerelve is+ munkadíj!
Ezen kívül hebo erősített főtengely 15.000 Ft, stage 6 szívócsonk, nagy karbihoz, 2000Ft. Valamint egyéb SR alkatrészek!
helló tudnátok segíteni abban hogy az én sr-m nem megy csak max. 50-60km-el és kicsit ráz. is. próbáltam egy haver kuplungját azzal nem rázott de még úgy sem bírt menni és már új dugót is próbáltam! segítségeteket köszi előre is
Köszönöm! Én ugy tapasztaltam h a szij nem megy vissza a helyére és mikor nehezen visszanyomom a szijat akkor elég nehezen megy vissza a kupung...de átnézem amiket mondtál....amúgy a csúszó felület is rozsdás ....van ennek minden baja de nekem most csak az kéne h mennyen....aztán amint tudok kicserélek mindent
Szerintem nem a kuplunggal van a baj. Nekem is ezt csinálta. Az a baj, hogy első variátor ragad meg. Első körben nézd meg az acél hüvelyt, amin csúszik a belső variátor. Azt is nézd meg, hogy a görgők pályája hibátlan-e, esetleg ott a bibi. Nekem vállas volt a csúszka, azt cseréltem is. Ha továbbra is fennáll a baj. Akkor az is lehet, hogy a belső variátor csúszófelülete rozsdás. Vannak száraz kenőanyagok, azzal adhatsz neki. Utána forgasd meg a hüvelyen a belső tárcsát, majd töröld le, utána megint forgat és így tovább. Annyi kenőanyag maradni fog rajta, amennyi kell, de ránézésre száraz marad és nem keni össze a szíjat. Azért nézd meg a hátsó kuplungot is, hogy mozog-e rendesen.
Na megnéztem az van h a kuplung nem megy vissza a helyére és az ékszij fent marad ezért lassan nem nagyon tud menni...ilyenkor mit cseréljek? komplett kuplungot? köszi a választ
Srácok futár vagyok igy nagyon kéne gyorsan egy tipp mi lehet a baj:
ráhuzom a gázt és nem pörög fel de amikor eléri nagyon lassan egy sebességet vagy fordulatot akkor jo lesz tökéletesen megy....ha a karbi lenne akkor gondolom pont magas fordulaton nem menne ha nem kap eleget..v igen? ötlet? kuplung esetleg v ékszij?
En nem bantom egyelore a szerelot :D Bizom benne hogy tenyleg olyan jo mint a hire, csak tegnap megijesztett. Atnezi a mocit es aztmondta hogy felhiv hogy mennyibe kerulne a javitas. Lehet hogy siman meguszom 10 alatt mert csak kikellett tisztitani a rendszert a fel eves allas utan. Csak nem nyugtatott meg, hogy lehetseges h nem eloszor talalkoztak mar a dragasaggal. Izgatottan varom a telefonhivasat es remelem hogy megnyugodni fogok utana es a sajat laban fogom elhozni a motort nem pedig megint egy vito csomagterebe at a varoson velem egyutt :D
"...most jut eszembe itt az idő kipróbálni a téligumit. Remélem tegnap kivitted egy körre. Tapasztalatok?..." Sajnos nem értem odáig hogy kipróbáljam. Mostanában csak áll szegény motor a garázsban és szomorkodik. Most meg majd szépen jön a tavasz, festeni is kellene, de ha szétszedem, akkor megint mikor lesz összerakva, és mikor érdek oda hogy motorozzak is vele?! Nem tudom mi lesz vele, mert már gondolkodtam rajta hogy eladom. Pláne hogy a benzin az idén még lesz 400 Ft is, és úgy tudom hogy az etanol is csak azért annyi amennyi, mert az unió megszabta az árát. Ha jól értesültem, ez a megszabott ár csak 2011 végéig lesz érvényes, aztán már maga az állam határozza meg az árát. Na akkor lesz vége a motorozásnak végleg. Nem keresek rosszul, de sajnos a 360-400 Ft-os benzin már luxuscikknek számít nálam....
0670-615-2241
Hívd bizalommal!
Márciusban szeretném kicsit helyrepofozni az SR-t és szükségem lenne pár cuccra, gondoltam megkérdezem van-e valakinek használt, de kifogástalan állapotú
- nagy ülés (szakadásmentes)
- 70es hengerszett
- előbbihez passzoló sport kipufogó
- hátsó sárvédő
- 17.5ös karbi
Megj.: '99es vizes, fekvő mina blokkos Tetsuya Harada edition :)
Eladó fekvő Minarellire való stage 6, alu 70 ccm henger, komplett, nagyon jó állapotban, 25.000Ft-ért akár beszerelve is+ munkadíj!
Ezen kívül hebo erősített főtengely 15.000 Ft, stage 6 szívócsonk, nagy karbihoz, 2000Ft. Valamint egyéb SR alkatrészek!
Érdeklődni a 20/3103827-es számon lehet!
üdv!
Holnap felhívóm
Szabit keresd,van eladó alkatrésze!
06-70-615-2241
Érdemes átnézni a teljes hajtást!
Üdv!
Jó régen jártam már erre, kezdődik a szezon!
Üdv minden robogó tulajnak!
ráhuzom a gázt és nem pörög fel de amikor eléri nagyon lassan egy sebességet vagy fordulatot akkor jo lesz tökéletesen megy....ha a karbi lenne akkor gondolom pont magas fordulaton nem menne ha nem kap eleget..v igen? ötlet? kuplung esetleg v ékszij?
Valaki le tudná nekem írni az aprilia sr méreteit? tengelytáv, hossz, magasság, stb.
Előre is köszi!