Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze az indexes.Nekem jó úgy is.Meg ha nem foglalózod akkoris.Bár járok szolnokon akkor el is vihetem.
Jó úgy neked,ha mondjuk most 2ezerrel lefoglalózom,áprilisban meg a maradékot és akkor postázod?Meg azt nem írtam,de arra gondolok amiben benne van az index,tehát nem a félkészre fáj a fogam
8500 postával?
Hát most (is)eléggé le vagyok gatyásodva anyagilag...
Mondjuk 7e?
Még nem.De áresés van.Mennyit szánnál rá?
Nekem nem köll,mert van ilyen likacsos rajta
a hátsó alsó műgyantás idomot eladtad már?Azon régóta gondolkozom...
Zoli32 ha jól tudom neked is 70-es henger volt az SR-en,a gyári légszűrőházon alakítootál valamit,mert nekem olyan mintha az enyém kevés levegőt kapna.
Nekem van egy pár bordásom ilyenből.Az nem csúszik.Ha köll.
Hali!
Srácok segítsetek már ki.Old sr-hez keresek hátsó sárvédőt!
Szabinak van de kell neki is!
H8 35W-os kell az új kasznishoz.
Unatkoztam és szétnéztem kinn a garázsban, rengeteg fölösleges cuccom van,gondoltam feldobok néha egyet,hátha kell valakinek
pl:ez az alu taposó.Házilag kínlódtam a kivágással szerintem jó lett,de mivel nem volt ötletem arra,hogy oldjam meg,hogy ne csússzon a lábam rajta ,ezért nem került felszerelésre.Kifúrva sehol nincs,egy polír ráférne.

Csináljunk egy kis játékot a fórumon belül
1Ft az induló ára,100Ft-os licitlépcsővel,vasárnap este 8-ig lehet licitálni.Aki a legtöbbet ajánlja azé lesz akár 1Ft-ért
(A postát a nyertes állja)
Használat során majd kiderül,leírhatnád majd a tapasztalatokat pár hónap múlva
Eddig RMS-ből,csak görgőket vettem attól nem voltam mondjuk elájulva,elég gyorsan elkoptak,de ha azt nézzük,hogy fele annyiba került mint mondjuk a malossi akkor végül is ár-érték arányban nem rossz.
A gates szíjat visszavitték már?Ha még nem nézd már meg légyszíves a számot rajta.Csak úgy kíváncsiságból.az enyémen 20602 van .
Én is így gondolom. Köszönöm a megnyugtatást.
nem szar az RMS és a szíj nem csak ezektől csúszhat amiket olvastam.
Tiszteletem Uraim!Lehet nem ideillő a mondókám,de ha valaki tudja hol lehet FM sisakhoz új plexit venni,légyszi írjon,mert nekem már ötletem sincs!Előre is dánke sőn!Sziasztok
Egyre gonoszabb.
Akkor mcdrive-ba kell menni és nem lesz sértődés
És tényleg:D Sajtburger menüt ettem, meg is van a hiba oka... :D legközelebb veszek neki is és megetetem vele :D:D
Ráadásul amit írtál hogy villogott, az pont a sajtburger hibakódja.....
Legkozelebb igy teszek hatha nem makacsolja meg magat :D:D:D
Gondolom tudta hogy Te jót kajálsz a "mekibe", és megsértődött. Ha ilyen helyen kajálsz, akkor min. a motort is be kell tolni, vagy kaja után irány egy márkásabb kút, és őt is meg kell kínálni egy kis finomsággal....
régi kasztnis, van benne egy csomo hibakod mert soha nem volt resetelve. Majd ha meglesz az uj akksi akkor kivillogtatom felek h megint lemerul mert multheten amikor probaltam igy nullaztam le az amugyis gyenge akksit.
"FE501E 2. a szíj anyaga gagyi (pl. az kaki RMS szíj)..." Ne bas...á fel, pont ma vettem ilyen szíjat! Most ez tapasztalat hogy szar, vagy hallottad valakitől?
Már az új kasztnis? Ha igen akkor service menü, ahol az ECU és Dashboard hibakódokat megtudod nézni. Belépési kód 45256. Valószínű, hogy lesz benne valami tárolt hiba az alapján már el lehet indulni hibát keresni.

Ha még a régi, akkor ki kell villogtatni vele a kódokat. Erről is írtak már korábban, hogy hogy kell.
Sracok, az mitol lehet hogy a ditechemen indulas utan neha kigyullad az injection check lampa, es hiaba huzom nem megy mintha tiltana, es utana 5 secre ra kialszik es mintha mi sem tortent volna megy mint a golyo? Megcsinalta ma ketszer is egyszer piroslampanal indulas utan egyszer meg miutan megkajaltam a mekibe. Remelem nem lesz nagy gond vele :O