A levegőszűrőt azért találták ki, hogy kell oda. Tömítés meg van az injektorban egy marékkal. Azok hiányára, esetleg ha rosszul vannak berakva (vagy kimaradtak....), elég allergiás a ditech.....
Igen, Piaggio blokkos. Elkezdtem kivillogtatni a hibakat, eleg sokat villogott. Azthiszem volt 6 7 8 9 14 v 15. Már szerelonel van de nem josol tul sok jot. Lehet ECU csere vagy kitudja de olcson nem jovok ki belole azt mar erzem. Ilyen az en szerencsem.
Sziasztok
lenne egy kérdésem most lett felujitva a ditechem kompletten fötengelycsapágyak dugó gyürü csapszeg meg ilyenek az a gáz hogy össze lett rakva és nem indul az istennek sem szikra van benzint kap de sajna nem indul csak tekeri mint állat azt szeretném megkérdezni hogy vissza kell szerelni mindent mert a levegöszürö nélkül kett probálgatva és még egy kérdés hogy ami a gyertya fölött van az injektor között van -e tömités segitségeteket elöre is köszi
olcsót és apriliás feliratúút....:) http://www.vatera.hu/aprilia_m...
Ha valakit esetleg érdekel ugyanannyiért odaadom amennyiért vettem,elnéztem a méretet nem 1 hanem 2XL-es,belehízni meg nem akarok
Ha folyamatosan villog az injection check, akkor az fennálló hibát jelez. Amíg ezt meg nem szűnteted, valószínű nem is fog beindulni. Villogtasd ki: teljes gáz --- gyújtás --- injekction lámpa elalszik --- gáz visszaenged --- lámpa felgyullad, majd villogni kezd. A villogásokat kell számolni. Valószínű sok hibát fog kivillogni ezért nem árt egy papír és egy toll. Két hiba kivillogása között mindig lesz egy kis szünet. Ha 2005-ös a robogó akkor már piaggio blokkos?
Igaz NRG-é.Passz mi a különbség.