Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából nem a leszedés a lényeg az evidens.Hengerfej,inyektorfej,pillangó,AC, ezek mind ki a kábeleket valahova azért rögzítsd nehogy beakadjanak valahova és emiatt ess pofára.A kompresszor más tészta.Vagy csináltatsz egy mérethelyes dugót valahogy vagy legalább a dugattyút és a görgőt szedd ki belőle és a másik végén a csövet dugózd le nehogy elillanjon a nyitó fenékszelepen a nyomás a szabadba minden elősűrítésnél.
Utána jön a gyújtás és a computer kiváltása amit én nem igen tudok az Kinter kolléga intézi.
Én malossi elektronikát küldtem a computer helyére és megoldódott minden.Abban volt dugesz a kompresszor helyére.
Nos akkor összefoglalnám:
-hengerfej csere+karbi+szívócsonk
-AC+Pillangószelep leszedni
És az injektor kábelekkel mit kezdjek, azok lóghatnak szabadon?
Nagy kérés lenne,ha leírnád, nagy vonalakban az átalakítás menetét?
Nagyon nagy segítség lenne!
Gondolok itt arra,hogy mit kell leszedni róla pl.
Köszönöm szépen a segítséget!
Mondjuk én kivágnám az AC-t is mer minek zümmög szerencsétlen.
Hello! hát akkor lehajítom róla a pillangószelepet is, de egyébként mit kell még leszedni róla?
heló nekem ledes van az sr ben elöl hátul indexekben stb... az indexrelét kellett pluszban kicserélni annyi....
nem a legjobb a kép de talán megteszi :D
üdv
Erről majd kinter kolléga biztos tud mondani valami okosat. Ő a helyi villanyász szakember.
Sziasztok!
Kiégett a hátsó izzóm helyzetjelzője. 21/5w-os bajonettzáras van ugyebár a robogóinkban. Egyre több helyen látom már ezeket a ledes izzókat is ilyen kivitelben. Van esetleg vkinek tapasztalata? Ezeket tényleg be lehet tenni ellenállás nélkül?
Itt van egy pl.:
http://www.freeweb.hu/ledshop/...
De jobb lett,az a lényeg...

Viccet félretéve,mennie kell annak 72-es fúvókával simán,szvsz a membrán lesz a ludas.
Ha hátul is kivágta, akkor tuti, hogy több áramot kapott. Mérj rá és kiderül. Minden bizonnyal a fesszabályzó halt meg.
Helyzetjelzővel, index és féklámpával mértem 11,3 körülit, alapjáraton(csak helyzetj.) 12,5 és pörgetve 13-at.
"a subert felemeltük maxig(elvileg ígykap kevesebbet ha jól tudom)"
Tévedsz. Ha "felemeled" a súbertűt, akkor több benzint kap.
Old SR. Bírta egy ideig csak utána fullgázon jöttem egy kicsit és utána elől hátul vége lett. :)
Attól függ melyikbe. Régi vagy új kasztnis?

Egyébként, ha csapkodja érdemes előtte rámérni, hogy hány voltot kap az égő. Lehet sokat kap és az a baja.
Sziasztok! Az SR-be előlre hány W-os izzó kell? A 35/35-öst kicsapja.
A képeken látható megmaradt cuccok eladóak egyben vagy külön külön is !
egyben igen nagy kedvezménnyel !
mondj 1 árat... és megegyezünk1
részeltek mail vagy msn Szombathelyen lenne

cagivaimi@freemail.hu

1-2 kép idomok
3-4kép motoralkatrészek
13-14,4V
Járó motornál mekkora feszültséget kellene mérnem az aksin?
A membránt is csekkoljátok nehogy az szívasson benneteket.
Na ez már igazi kókány megoldás lenne. Egyáltalán, minek hagynád rajta a "pillangót"? Amellett hogy az ECU folyamatosan hibát jelezne, egy csomó hibalehetőséget hagynál meg.....
Heló kitakarítottukmár a légszűrőt meg a karbit is. a subert felemeltük maxig(elvileg ígykap kevesebbet ha jól tudom) kicsivel talán jobblett a helyzet de még messzevan a jótól. Viszont a fuvóka az 72 es benne ami szerintem egy 12 es karbi meg egy 50cc hengerhez nagy. Hólnap veszünkhozzá kissebbet. majd kiderül:D Köszi
Sziasztok készítek egyedi hullámos féktárcsákat bármilyen elképzelés alapján ha valakit érdekelne az adatlapomon van elérhetőség árak meg egyezés szerint ha valakinek esetleg kellene tárcsa de nincs rá pénze csere-bere meg oldható szintén meg egyezés tárgya
Hello! Tapasztalatokra illetve tanácsokra lennék kíváncsi Zoli32, kinter, conair kollégáktól Piaggio blokkos runner purejet átalakításával kapcsolatban.
Én araa lennék kíváncsi, hogy ha karbis hengerfejet,karbi+szívócsonk, és a pillangószelep elé berakom a karbit+kiakasztom a pillangószelepet, ez így működne?
Sokak szerint működik, van aki szerint nem 100% de megy, van aki szerint a gyújtást is cserélni kell. egyáltalán a computer bezavarhat valamit? Ha rajtahagyom az injektorfejen a kábelt, illetve a benzinpumpán is van állítolag. köszönöm a segítséget!
A karburátor főfúvókájának megnézése előtt takarítsátok ki a levegőszűrőt is.
hát ja ,sokat kap bekell állítani szépen, fő fuvinak sem célszerű tulméretezettnek lenni, mert attól jobban nem megy,csak többet fogyaszt
Békés megye -- Békés város
15 postával együtt?