Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elnézést :D Fő* tokaj odébb van még:D haverok vesznek most majd robeszt tényelg 100-120 környéki motyrok érdeklik őket ha esetleg vki megválna a sajátjától,

érintkezési problémák? vagy esetleg simán szétcsúszott esetleg ha olyan helyen használtad ami szétrázta , sztem.
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem,hogy mit lehet kezdeni azzal ha az sr-em kijelzőjén nem mutatja a vízhőmérsékletet? Mivel lehet a gond? a jeladó vagy esetleg a kijelző? tapasztalaitok szerint mennyibe kerülhet a javítása? ez egy 2005-ös,új kasztnis robogó.
előre is köszönöm!
Tőtengelyszimeringet?

Na igen az álláskeresés nem egyszerű. Nekem szerencsére még májusig suli van, majd csak utána jön Igaz, ha sikerül amit akarok, akkor hetekig az országban sem leszek

Na majd Tokajjal kapcsolatban meg keress, ha jó idő lesz. Megtalálsz nem csak itt.
Sajnos nem, tőtengelyszimeringet kell cseréljek, meg hátsó gumit(van benne egy csodálatosanszép csavar+kopott is már),
meg forumos sráctól az idomot megvenni csak igy most midnenre nincs keret:\ állást keresek épp állásinternyúúra járok pff nem jo ez :D
Tokajba igen , de nemtudom még mikor 2 haver ,meg ha még vki akar majd
Mit akarsz te a tokaji úton? Vagy úgy tokaji, hogy elmegyünk Tokajba, meg vissza? Én benne vagyok. Majd szorítok neki egy kis időt.

Ma nem te zúgolódtál itt az utcánkban? Nem láttam milyen moci volt csak a hangját hallottam az udvaron, azért kérdem.
de mégis az ,na most irtam annyit egy évig megint nem kell jönni ,
Pityu tavasszal/nyáron egy tokaji út?
most olvastam vissza, látom nem is karbis:$
Túl nagy főfuvi? az okoz tulfogyasztást sztem egy olyan
Pityu, ne floodolj :DD
Ez igaz, de attól még indítás utáni pillanatban fulladhat. Ha kis járás után már megy, akkor nincs gond. De ha ennyire zavar beszélj a kereskedővel, hogy természetes-e ez a dolog. Most vetted így garanciális.
de azért ez nem egy kínai:D
Akkor egyszerűen csak hideg. Ugyanezt csinálja nekünk a kínai is. Ha pár perc járás után megszűnik, akkor nem lehet vele gond.
általában csak a napi első indításnál, illetve olyankor, ha melózok, itt pihen 8 órát, és utánna ugyanez
A kuplung is beleszólhat a fogyasztásba!
Attól függ hogy mekkora karbi van rajta. Automata szívatós? Akkor szerintem nem kapcsol ki.....
Nem, dehogy normális. A 4 már reálisabb lenne. Be kell állítani optimálisabbra a karbit. Irány egy hozzáértő szerelő.
Köszi a tanácsot a fogyasztással kapcsolatban!Kicsit hozzáértőbb tagtól,ha lehetne!Az 5 lityi normális?Nem tépem,60-70 körül járok vele.
Melegen is ezt csinálja?
Hello mindenki. Van egy olyan gondom, h beindítom a mocit, járatom emg minden, és mikor indulnék vele, akkor nem nagyon akar menni az első pár méterbe, mintha vmi akadályozné az indulását, utánna megy szépen, de eddig nem csinált ilyet, ugyanilyen volt a mátrixommal is, de annak már nem vártam meg h mi a problémája, elpasszoltam gyorsan. köszi előre is
Realista.
Amúgy egen.
Aljas
Köszi. Akkor már legalább tudom mit keressek. Van itt 2 utcával arrébb egy szerszámos bolt, majd ha már motoros idő lesz legurulok oda, kihívom az eladót és abba kérek kulcsot De lehet, hogy fater ahol dolgozik, ott az autószerelőknek a Beta szerviz kocsiban is van ilyen. Akkor meg azt elkunyizom egy napra

Kíváncsi leszek, hogy ér-e valamit annak a kivétele.
Ha nem mész vele simán nulla lesz a fogyasztása.
Én kókány módon egy pontozóval, és két kalapácskoppintással kitörtem a csavar középső pöckét, aztán "hagyományos" torxal is kijött, ha jól emlékszem. Aztán kicseréltem imbuszra azóta is az van benne.
Sziasztok!Uj vagyok még,nem rég vettem egy 2003-as SR 50-est.(nem di-tech)Azt szeretném kérdezni,hogy a fogyasztás mennyire csökkenthető és hogyan?Sajnos 5 l-körül csipeget.Ha valaki tud valami megoldást,előre is köszönöm!Esetleg Bp.-i szerelőt.