Hello!
Hülyén fogalmaztam. nekifutok még1x. Szóval ahogy a motorblokk-henger melegszik, azzal együtt a vizhűtő is. Azt gondolnám, hogy az a normális, ha ki-bezár, vagyis ha akkor engedi ki a vizet a hűtőbe, ha a blokk üzemmeleg. Alig-alig megy ki a mutató, csak ha terhelem, akkor is épp csak kimozdul.Próbáltam letakatni a hűtőt, de alig-alig volt eredmény.
Sziasztok lenne egy nagyon fontos kérdésem akarok venni egy Stage6 street race 70ccm öntöttvas hengerszetett és véleményre lenne szükségem hogy milyen olvasgattam rola azt irják h jo kiválo minöségü.ha valaki tud valamit erröl a termékröl az irjon köszi.
köszi sajna most ültem csak gép elé,morinisre 5amperórást hozott a katalogus a Runner-ra meg 9a-ost,sajna az nem fért el,magas volt,erre hoztak zselést az meg széles.maradtam az 5-ös nél.a gyári van még meg neked?
Nekem sem melegszik ilyenkor,csak nyáron,mikor a városban lámpától lámpáig araszolgatok .városon kívül vissza szokott hűlni fél alá.Szintén 70es hengerrel.Ha nem durrog,indul normálisan-semmi a baja ,ne piszkáld.Használd:)
Hello!
Lenne egy kérdésem! Jól emlékszem, hogy 2001-es ditechben egy termosztát van a hengerfejen?
Nem akart felmenni a mutató 1/4 felé, csak nyáron, ha emelt fordulaton járattam vagy 10 percig. Vettem egy újat, még annyira sem megy fel, a hűtő pedig már kézmeleg állapotban is langyos. Ez normális? Tudom, hogy gázos a termosztát, de azért azt gondolnám, hogy 70-es polinivel hamarabb üzemmeleg lesz. Amugy indul a moci hidegen, melegen, csak effektív nem melegszik üzemi hőfokra.
Hülyén fogalmaztam. nekifutok még1x. Szóval ahogy a motorblokk-henger melegszik, azzal együtt a vizhűtő is. Azt gondolnám, hogy az a normális, ha ki-bezár, vagyis ha akkor engedi ki a vizet a hűtőbe, ha a blokk üzemmeleg. Alig-alig megy ki a mutató, csak ha terhelem, akkor is épp csak kimozdul.Próbáltam letakatni a hűtőt, de alig-alig volt eredmény.
70-615-2241,Szabi
Lehetne egy kérdésem?Ki újította annak a DiTech-nek a blokkját,amit cseréltünk a Typhoon-ra?
De van az is!
06 70 2084774
bármikor hívhatod
Szerintem se aggódj emiatt,egyrészt pontatlanok ezek az órák,másrészt ilyen időben nem fog felmelegedni úgy mint nyáron!
Még mindig eladó cuccok Morini Di-Tech-hez!
Kompresszor,ECU,injektor,szóval van minden!
Lenne egy kérdésem! Jól emlékszem, hogy 2001-es ditechben egy termosztát van a hengerfejen?
Nem akart felmenni a mutató 1/4 felé, csak nyáron, ha emelt fordulaton járattam vagy 10 percig. Vettem egy újat, még annyira sem megy fel, a hűtő pedig már kézmeleg állapotban is langyos. Ez normális? Tudom, hogy gázos a termosztát, de azért azt gondolnám, hogy 70-es polinivel hamarabb üzemmeleg lesz. Amugy indul a moci hidegen, melegen, csak effektív nem melegszik üzemi hőfokra.
Megszeretném kérdezni, hogy 70-es fekvő minarelli 17.5 karbi-hoz polini speed control-hoz NGK br8hs gyertya ok?
Köszi