Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bfüreden egy szerelő srác miért? de küzdött az tutom.
Hello!
Hülyén fogalmaztam. nekifutok még1x. Szóval ahogy a motorblokk-henger melegszik, azzal együtt a vizhűtő is. Azt gondolnám, hogy az a normális, ha ki-bezár, vagyis ha akkor engedi ki a vizet a hűtőbe, ha a blokk üzemmeleg. Alig-alig megy ki a mutató, csak ha terhelem, akkor is épp csak kimozdul.Próbáltam letakatni a hűtőt, de alig-alig volt eredmény.
Szia engem érdekelne. Egyeztessünk valahogy!Telefonom +36303841096.
Nem akarok hülyeséget mondani,hívd fel azt a számot,amit nemrég adtam injektor ügyben.Nem tudom,végül hívtad e,vagy nem.

70-615-2241,Szabi
Mennyi lenne az ára?
Ha újat szeretnél,inkább Malossi vagy Polini Sport-ot javaslok.Azért az a biztos,szerintem,minőségben.

Lehetne egy kérdésem?Ki újította annak a DiTech-nek a blokkját,amit cseréltünk a Typhoon-ra?
Persze. Tavasszal lesz még csak 4 éves, ennyit bírnia kell egy akksinak.
Szia!

De van az is!
Sziasztok lenne egy nagyon fontos kérdésem akarok venni egy Stage6 street race 70ccm öntöttvas hengerszetett és véleményre lenne szükségem hogy milyen olvasgattam rola azt irják h jo kiválo minöségü.ha valaki tud valamit erröl a termékröl az irjon köszi.
köszi sajna most ültem csak gép elé,morinisre 5amperórást hozott a katalogus a Runner-ra meg 9a-ost,sajna az nem fért el,magas volt,erre hoztak zselést az meg széles.maradtam az 5-ös nél.a gyári van még meg neked?
Polgár Viktor
06 70 2084774
bármikor hívhatod
Szia! Termosztátod nincs véletlenül?
Szia! Felújított! Indítózáskor megvan a 4,5 bar ,üzem alatt 5,5 felett! Szóval tökéletesen működik. 12-be tartom!
.....hűtő pedig már kézmeleg állapotban is langyos....Az milyen?

Szerintem se aggódj emiatt,egyrészt pontatlanok ezek az órák,másrészt ilyen időben nem fog felmelegedni úgy mint nyáron!

Még mindig eladó cuccok Morini Di-Tech-hez!

Kompresszor,ECU,injektor,szóval van minden!
Szia Arshavin89! A kompresszorod milyen,uj,használt, esetleg felujitott? ? bart tud? Ja, és mennyi az ára?
Nekem sem melegszik ilyenkor,csak nyáron,mikor a városban lámpától lámpáig araszolgatok .városon kívül vissza szokott hűlni fél alá.Szintén 70es hengerrel.Ha nem durrog,indul normálisan-semmi a baja ,ne piszkáld.Használd:)
Hello!
Lenne egy kérdésem! Jól emlékszem, hogy 2001-es ditechben egy termosztát van a hengerfejen?
Nem akart felmenni a mutató 1/4 felé, csak nyáron, ha emelt fordulaton járattam vagy 10 percig. Vettem egy újat, még annyira sem megy fel, a hűtő pedig már kézmeleg állapotban is langyos. Ez normális? Tudom, hogy gázos a termosztát, de azért azt gondolnám, hogy 70-es polinivel hamarabb üzemmeleg lesz. Amugy indul a moci hidegen, melegen, csak effektív nem melegszik üzemi hőfokra.
Sziasztok! Valakinek esetleg elfekvőbe nincs egy eladó ditech termosztátja?
Sziasztok

Megszeretném kérdezni, hogy 70-es fekvő minarelli 17.5 karbi-hoz polini speed control-hoz NGK br8hs gyertya ok?

Köszi
9Ah és hagyományos nem az a felitatott ("zselés") akksi.
pityú,a factoryba hány amperórás akkumulátor van gyárilag?
De annyira szar csak nem lehet, ha kereskedelmi rádióban hirdeti magát. Nem olyan olcsó azért egy hirdetés hiába csak helyi rádió.
Tapasztalatról én sem tudok beszámolni így marad a próba szerencse dolog.
"...de tapasztalatom nincs vele, nem is igazán hallottam róla, hogy milyen munkát végez..." Egyszer valakinek úgyis ki kell próbálnia!
Na ezt nagyon szépen köszönöm!