Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MotoBatt YB9-B 12V 9A
Nekem most ilyenem van.
Az volt de már cseréltem, most is hasonló van benne mindjárt megnézem neked.
Ugye még a végén megtartom neked is 9 amperos aksid volt?ha meg lenne még megtudnád adni a nevét méretét.
T-30 a méret
Nah végre
hali.hogy mi a külömbség?nekem factory van neked sr50 r,hát nem tudom,talán illetve biztos nagyobb mennyiségű benzin-levegő keveréket tud berántani a forgattyúsházba mivel szabadabban fog szívni valamennyivel többet eszik és biztos jobban ébred.
Na közben keresgéltem és ha minden igaz, akkor furatos torx kulcs a neve. Most már csak a konkrét mérete érdekelne, mert nem kell nekem egy egész készlet. Valószínű, hogy az életben többet sose használnám

Egyébként itt lehet kapni link
Pippo 131! Aról a fémlemez folytásról beszélsz ami a karbi meg a henger közt van? Ha végeztél a tesztel ird +légyszives a tapasztalatod! A kivételénél v.mi okosság+menetteljesitmény!
Kösz!
Óóóó már azt se tudom mikor voltak errefelé ilyen árusok. Fogalmam sincs. Mostanában már nem járnak.
Hello nem tudom nálatok hogy hívják ezeket az árusokat,de kb havonta egyszer megjelennek,előtte szóró lapoznak egyoldalas papírjuk van általában cipő zseblámpa indítókábel elemek számológépek tehát ilyen kacatosok,na én ott vettem náluk kemény 690ft az egyik fele lyukas a másik tömör és dettó olyan mint egy imbusz garnitúra azzal szedtem ki én is a folytást és ma jött el a napja hogy végre elindult a factorym nem volt egyszerű de szimpatikus a viselkedése kíváncsi leszek én is elégedett leszek vele mint te legalább anyira.
Na igen, csak én pont ezt akarom elkerülni.
Honnan tudod, hogy nem üzemmeleg? Mert nem áll be középre a mutató? Ez nem autó. Ne foglalkozz vele, csak menj.
Passz.
Nekem fogóval szedték ki azt a 2 csavart, aztán mentek is a kukába.
Szerintem ez még az enyémben is benne van, mert mintha látszana benne ilyesmi. Egy baj van csak, hogy nincs olyan kulcsom rá. Olyasmi az, mint a torx, de mégsem az, mert a közepében van egy pöcök. Lehet rá kapni vajon olyan kulcsot? Ha igen, mi a neve?
Nekem ennyire nem volt beszűkítve.
Vagy a szervizben szedték ki, az összes többivel együtt, a bejáratási időszak után.
Nekem ilyen nem volt benne.Lehet az előző tulaj kivette?
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy lehet vagy letet-e reszetelni a ECU-t mert érdekes hibákat hoz a motor pl injector lámpa hirtelen fordulatnál kigyullad és világit, ha lassan indulok és megyek vele megy 70-80km/h at óra szerint és akkor sem gyullad ki.Arrra gondolok hogy valami hibát megjegyzett és törölni kéne.Köszi a válaszokat.
Egy olyan kis fémlap van azt hiszem mint egy sima tömítés.
Membránnál milyen folytás van?
Karburátornál egy rézkarika szűkítő,de azt ha kiveszed nagyobb főfúvóka kell bele,variátornál egy távtartó gyűrű, hogy ne birjon teljesen összezárni.
Ma voltam megnézni egy SR-t. És a kuplungjának van egy kis hangja alapjáraton. Ezt mi okozza és ez mennyire javítható?
Membránnál van még egy.
Kellene 1 kis help! 2005 ös karbis sr folytásai hol vannak? Tudom van több is ! Ezekre lennék kiváncsi+hol találom őket . A kipufogót már megoldottam de van e még v.hol?