Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkor nem csak én hallottam

Bár azt az előbb nem mondtam, de tapasztalatom nincs vele, nem is igazán hallottam róla, hogy milyen munkát végez, de anno a rádióban kimondottan ditech motorok javítását hirdette.
Boldog Születésnapot Zoli !
Üdv mindenkinek. Elég rég óta olvasom a fórumot eddig nem írtam, de most talán tudok segíteni a nyiregyi ditech szaki telefonszámával. Régen mikor ment a helyi rádióban a biztonság kedvéért bírtam a telefonomba mivel nekem is egy ditech sr-em van. Remélem jó a szám és tudok vele segíteni: +3620/344-3361.
Keresd fabory néven a gugliban.Rengeteg csavarjuk van.
Kösz a segítséget! Kértem kölcsön tolómérőt, és lemértem.
Gondolkozhattam volna előre egy kicsit...
M12 x 1.25
Csak még nem tudom, hogy be tudom-e szerezni itthon.
THX
Nyíregyen is volt egy ditech szaki. Régebben (pár hónapja talán) a Sunshine rádióban hirdette magát. Sajnos mindig csak telefonszámot mondott azt meg nem írtam fel. Talán érdemes lenne utánajárni, hogy merre is lehet ez.
Köszönöm a segítséget, a probléma csak az, hogy nyírbátor mellett...vagy h könnyebb legyen, nyíregyházától 40 km-re...és tehetetlen vagyok...
Merre laksz?

Szegeden tudok jó,megbízható szerelőt neked.
megnéztem, jónak tűnik télleg...csak annyi a baj hogy 250 km.... viszont kiváncsi vagyok itt ki fogja megcsinálni...
Szerintem ez való rá, de írsz nekik egy e-mail-t, és gondolom segítenek....
http://www.egumotors.hu/4396-c...
pakito86! Megkaptam a két téli gumit. Köszönöm.
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
vki letudná írni h ezekbe az új sr-ekbe milyen gyári folytások találhatók? jah és mennyiért szedi ki ezeket egy normális szerelő?:D:D köszi
Ugyanezt mutattam valamelyik nap.
Helló!
megkérdezhetem, hogy hol található az a szerelő? szükség lenne rá....remélem nincs túl messze...
Segítséget kérnék! Morinis Sr-em főtengelyén a variátornál az anyacsavar kezd kikészülni...
Hogyan, milyen paraméterekkel tudnék ilyen csavart venni gondolok itt pl h milyen a menetszáma, mert ez sűrűbb menetes.
Kösz
Üdv! Olyan gondom van hogy van egy Aprilia SR 50 vizh.karbis 2006 évj. azt csinálja megyek vele 70-80 gáz vissza teljesen majd 40-50-nél gázt húznék de letorpan minél jobban húznám annál inkább megy le a sebbessége kicsit olyan érzés mintha nem kapna üzemanyagot gondol egyet és megindul,vagy csak simán gyorsitásnál is előfordul, ősszel is csinálta akkor kipucoltam a karbit (semmi nem volt eldugulva) mondom most szép az idő előveszem de csak kinlódik,valaki találkozott már ilyennel?
Sziasztok!

Régen jártam erre. Mindjárt be is hozom a lemaradást a visszaolvasásban.

Jól látom, hogy ebbe az SR-be belapplikáltak egy scarabeo műszerfalat?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr_factory-4490311
-nem , *nap
Köszönöm szépen :) A mai nem felhívom!
06-70-615-2241

Szabit keresd,van neki elado! (Injektorfej!)

Advisory7:Ez az üzenet Szucsinhonak ment,az injektor fejjel kapcsolatban!
Kössz szépen!
Ditech kompresszor eladó,ha valakit érdekel írjon!