Nekem egy 2000 es kiadasu sr em van de azon a vizpumpanal nincsen levegozteto csavar de holnap megprobalom a termosztatnal.Elore is koszonom hogy segitettel.
SZIASZTOK!
Van egy kis bajom az SR-el,kicsereltem a vizpumpat benne ezert le kellet engedjem az egesz hutovizet,most peddig mikor feltoltottem allandoan melegszik a vize,peddig a vizpumpa allandoan forog,de a viz megsem hul benne.
Szerintem az lehet a baj hogy levego szorulhatott a csovekbe de nem tudom hogy mit tegyek.Ha tudnatok segiteni nagyon megkoszonnem.
elore is koszonom mindenkinek aki egy kicsit is tud segiteni.
értem...írtam is hogy semmi gondom a motorral...nincs semmi meghibásodás szerencsére...pedig nem naon kímélem. Ha teljesítménybeli különbség nincs,akk nem is érdekel. Teccik nekem a mostani :)
Az újabb SR az már Piaggio gyártmány és eddig úgy néz ki, hogy megbízhatóbb, mint a régiek. Egyébként meg más a kinézete más a műszerfal és ezáltal kicsivel többet is tud. A menetteljesítményei szerintem nem változtak az elődhöz képest.
ehhhh! nem szeretném elronatni! Nagyon szeretem és naon szép szerintem(mindenki megnézi:) )
Somogy megyében,esetleg Kaposváron nincs valami megbízható szerelő?
Az újabb sr mennyivel jobb mint az enyém? (képek vannak a profilomban)
köszi
Nem is kókány, hiszen milyen szépen beleillik már az a műszerfal. Mintha gyári lenne. Persze ezek után csodálkozik, hogy csak 30-ig mér és a tankóra sem jó
olyat mondott a szerelőm, hogy lehet megkéne fúrni...azt mondja hogy jobb hangja lesz és jobban fog menni...de nem naon szeretném. Karbisat tudom...össze-vissza furkodnak,de ditech-et nem tudom lehet e...
Sziasztok!
Régen jártam erre...
Tavaly nyáron beraktung egy malossi multivart(vagy mit,nem értek hozzá) a motoromba...akkor 75-80 volt a végsebessége(előtte gyári beállításokkal 90,viszont a dombokkal megküzdött nagyon)
Nah az a lényeg hogy folyamatosan csökken a végsebességem...most óra szerint kicisvel több mint 60...mit kéne cserélni? megnézni?
Június óta van meg a motor...azóta beletettem 4300 km-t...egész télen használtam mikor nem volt hó,illetve fagyos az út. Semmi bajom nincs a ditech-emel.
Ha valaki tudna rám szánni pár sort,azt megköszönném.
üdv
Van egy kis bajom az SR-el,kicsereltem a vizpumpat benne ezert le kellet engedjem az egesz hutovizet,most peddig mikor feltoltottem allandoan melegszik a vize,peddig a vizpumpa allandoan forog,de a viz megsem hul benne.
Szerintem az lehet a baj hogy levego szorulhatott a csovekbe de nem tudom hogy mit tegyek.Ha tudnatok segiteni nagyon megkoszonnem.
elore is koszonom mindenkinek aki egy kicsit is tud segiteni.
Eladó egy jó állapotú sr féknyereg fékcsővel ha valakit érdekel szóljon!
Somogy megyében,esetleg Kaposváron nincs valami megbízható szerelő?
Az újabb sr mennyivel jobb mint az enyém? (képek vannak a profilomban)
köszi
Valószínűleg egy szíj cserével megoldódik a probléma.Persze ellenőrizni kell a görgőket,stb.-t,ha már szét van szedve...
link
Felhívnám a figyelmet a műszerfalra
Régen jártam erre...
Tavaly nyáron beraktung egy malossi multivart(vagy mit,nem értek hozzá) a motoromba...akkor 75-80 volt a végsebessége(előtte gyári beállításokkal 90,viszont a dombokkal megküzdött nagyon)
Nah az a lényeg hogy folyamatosan csökken a végsebességem...most óra szerint kicisvel több mint 60...mit kéne cserélni? megnézni?
Június óta van meg a motor...azóta beletettem 4300 km-t...egész télen használtam mikor nem volt hó,illetve fagyos az út. Semmi bajom nincs a ditech-emel.
Ha valaki tudna rám szánni pár sort,azt megköszönném.
üdv