azt nagyon megköszönném ha utána esetleg leírnád, hogy mi volt...hiába cserélem ki a fél motort, míg nem tudom mi a baja...az a baj, hogy itt a közelben nekem nincs olyan szerelő aki kimondottan ilyenekkel foglalkozna...szóval előre is köszönöm
Holnap megy egy szerelőhöz ,aki kimondott ezekhez ért..(aztán majd lássuk,hogy mi fog ki sűlni belőle ) Azt ígérte,hogy legkésőbb szerdáig meglesi a mocit, utána tudom mondani,hogy mit mondott rá !
Ismerős probléma, nálam kb ugyanez jelentkezik, kormolja a gyertyát betyárul...még nem jöttünk rá mi lehet a gond, most vagyok ott hogy szervíz...10 km-t nem lehet vele menni szerintem...annyi hogy nekem az injection check izzó világít folyamatosan...tudom, hogy ez nem segít sokat rajtad, csak majd ha esetleg tudzs valamit, hogy mi a gond akkor szólhatnál, hátha rajtam is segít
Hali all!
Ehhez mit szóltok?:"Malossi öntöttvas, 70 ccm-es léghűtéses hengerszett............Javasolt gyertya: NGK BR9HS vagy B9HVX esetleg ezek megfelelői !..."
Mondom hogy a hideggel van a gond.Nekem ugyanez volt.Egy jó marák gyertya egy új CPU inyektor,levegő inyektor után hagtam a fenébe.Majd egy napos márciusi délután beleszórtam egy redvás,rozsdás RG6YC-t használtat,visszakattintottam a malossi cpu-t és pöc-röff-hörr.Ment mint a saffhausen.
Sajnos jobb ötletem már nincs. Megmondom nekik,hogy nézzék át ,mondják el,hogy mi a baja és majd én itthon "megcsinálom"! Persze a munkadíjat kifizetem nekik! Ez így megoldható egyáltalán?
Már eléggé mérgel a dolog.. November óta küszködünk vele de nagyon nem akarja az igazságot. Nha,de inkább megpróbálok nyugodt maradni...már elég közel álltam hozzá,hogy felgyújtsam az egészet!
AZ ECU is lehet rossz, de olyan is előfordulhat hogy az injektorban akadt fel valami pici szennyeződés, és nem tud elzárni rendesen, esetleg nem porlaszt jól, csak "bepisil" a hengerbe.
A kiput/légszürőt megtakarítottuk! A kompresszor csövét is átnéztük nincs rajta repedés,bilincseket is rendesen ráhúztuk. Esetleg az Ecu lenne rossz? Ha beindítjuk az injektor lámpa elalszik/nem villog.
Ehhez mit szóltok?:"Malossi öntöttvas, 70 ccm-es léghűtéses hengerszett............Javasolt gyertya: NGK BR9HS vagy B9HVX esetleg ezek megfelelői !..."
Csak mert nekem NGK BR8HS volt és van benne.