Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
2003 as morinis ditech! Kompresszor bemérve,benzinpumpa új,hőgomba jó,nyomáshatároló 2,5 barnal enged! Mégis azonnal bekormolja és kinyírja a gyertyákat! Ha bemelegszik alapjárat az van. Mi lehet a baja? Miket nézzünk még át rajta?
Na megvan a döntés. Ezt az üzletet most passzolom. Valahogy nem látok benne fantáziát, hogy miért is lenne nekem jó egy rendszámtartó, amiről pont a lényeg hiányzik, a toldat. A sarat biztosan nem fogná fel. Azért köszönöm hogy foglalkoztál(-tatok) a problémámmal.
Meggondolandó....
6, és elkelt.
Ne gonoszkodj, mert küldöm a sötét erőket.
5.000,- Meg egy köszönöm. A postát én állom. Nos?
Nem értem miért probléma, hogy egy kicsit vizes lesz a hátad

Egyébként meg aranyáron van itt minden. Deklit sem kapsz olcsón, ezt sem. Inkább egy kínait kellett volna venned. Ahhoz legalább apró pénzért vannak a cuccok. Igaz abból nincs ditech sajnos

Hú tényleg most gondolj bele. Kínai ditech. Komoly minőség lenne biztos.
Volt nekem egy Kymco Yup-om, első lámpa crom disz kellett rá.
20-ad rész műanyag nem volt benne , 19500 volt az ára.
Mennyit szeretnél adni érte?
Még az is sok. 7+posta? Ááá, ne csináljátok már. Ez csak egy sz...r műanyag. Na mindegy, úgyis jön a jó idő, remélem meleg és száraz nyarunk lesz....
Akkor, ha nincs otthon légkulcs neki se kezdj. A nélkül nehéz lesz szétszedni.
Az egy gumicső lesz és az aksira van rádugva a savat engedi le.
10 postával együtt? Tehát akkor olyan 8-8,5? Az nagyon sok, főleg hogy nincs meg a toldat sem.
Ez is berázza az egészet, lehet, hogy az lesz a bibi.
Semmi gond!
Szevasz Pityu!

Na, megvetted a tesóm? Hogy sikerált megvenni, mennyi zséért és mennyi garival?
bocs Rolcsa egyszerre írtunk ,tiéd az elsőbbség
7-et megér ?
Szia!Sajna a toldat nincs meg,de körbekérdezek! A másik része van csak amibe belemegy a két lámpa meg az irányjelzők!10e postával cak pak és nem törött, repedt, karcos!
Nekem ott csak egy gumicső lóg, de az az akksinak a túlfolyója vagy mi a picsa.
Nekünk a Keeway-en a hátsó variátor csinált ilyet. Széjjel kopott és "kiszopósodott" a horony amiben fut a két tárcsa egymáson, ami innentől kezdve nem központosan forgott. Igaz az nem csak berregett, de a rezgései egy részét is átadta a motornak.
kösz, tolom szervízbe :(
Valamelyik csapágy? Érdemes utánajárni, mielőtt összetörne vagy ledarálódna valami...
Ezt én nem látom, szóval.....passz.