Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt néztem, hogy mellette a 2 imbuszcsavar ami tartja, magát a féket is, azt esetleg ha lentebb tolnám, és a tükör dőlésszöge jólenne. Majd hétfőn kikísérletezem:D
Hát nem tudom, de tényleg lóf....szt sem érnek. Állandóan hátra kell fordulnom ha kanyarodni akarok.....
nem a kabáttal vana baj:D hanem h 190 magas vagyok, ezeket a tükröket meg nemtudom hogy 140es embereknek tervezték?:D
Másik verzió, hogy nem kabátban motorozol...
Nekem is ez a gondom. Azt tervezem hogy a szárába beletoldok, aztán újrafestem. Csak most még a hideg visszatart...
Sárvédő ügyben? Esetleg az e-mail címét nem tudod? Vagy nem tudsz vele személyesen beszélni? Nekem az a rész kellene ami az irányjelzőket is tartja, a rendszámot, valamint a hozzá illő toldat is kellene ha megvan. Mire ezt telefonon elmagyarázom neki, tutira hülyének néz.... Előre is köszi ha közben jársz az érdekemben. A motor 2003-as morini SR50.
a tükrökkel mit tudnék csinálni, túl közel van hozzám, egyáltalán nem látok benne semmit, nagyon lent van:S
Polgár Viktor
06 70 2084774
bármikor hívhatod
Ma megjárattam a gépet. Nyakig sáros lettem. Akarok egy hátsó sárvédőt. Valaki!....
Nem a motorra mondtam hogy kínai....
aprilia ditech-ről van szó
Gyenge kínai alkatrész...
kinter!

Neked mi a véleményed a 19153-as bejegyzéshez?
A motor működik egyébként?
"...Sr50 ditech-emen az injection check lámpa folyamatosan világít...ez mire utal?..." Közelgő hatalmas szo...ásra....
Kínai gyenge alkatrész....
Cseréld ki és kész. Kb. 50 Ft egy izzó. Erre nem adnak garanciát. Fogyóeszköz. Lehet hogy csak kontakhiba, vagy a rázkódástól elpattant a szál benne. Ha sorozatban nyírja ki, akkor mérj rá a töltésre. Ha túl sok, akkor vissza gariba, mert mást is ki fog végezni...
izzókra nem adnak garanciát.
de mi okozza? ráadásul fel váltva. 2 havonta.
Lehet, hogy csak simán gyári hibás volt. Mindenesetre egy égőre nem hinném, hogy van garancia. Talán próbálj meg egy másikat is benne. Ha azt is kiveri, na akkor már érdemes visszamenni.
Igen, és csak egy motornál vissza térő probléma.
Üdv a klubban.Fém volt?
HI!
Valaki tud erre magyarázatot adni?
aha, csak érden van, ami tőlem 130 km-re van:S
Garanciás?